WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 27, 2014 5:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

koteczekanusi pisze:Co do beżowej - otóż ku mojemu zaskoczeniu po pluciu wołowinką okazuje się, że beżowa je surowego indyka. Gdzie tam je - pożera mocno przy tym mrucząc wewnętrznie (wczoraj) i drze ponaglająco ryja przy krojeniu (dzisiaj).
W ogóle ma lepszy apetyt. I chyba trochę się do mnie przyzwyczaiła, bo bardziej domaga się pieszczot i tak w ogóle bardziej po swojsku się zachowuje. W sumie to strasznie szkoda mi jej, bo w krótkim czasie tyle domów zmieniła i jeszcze zmieni...

bardzo się cieszę :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto maja 27, 2014 7:50 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

izka53 pisze:Zosik - do kiedy można foty słać ? bo w ostatnich dniach chorobowego porządki poczyniłam, trochę ciucholandii sie zebrało, trochę książek....ale na focenie czas to dopiero zapewne w weekend znajdę. :oops:

Poczekamy do weekendu.
Speszyli for ju. ;)

To tak się umówmy - na zdjęcia i opisy fantów czekam do końca tygodnia.
Tylko bardzo proszę na maila i przypominam, żeby podpisać nickiem.
Tym razem napiszę na bazarku od kogo są fanty, żeby łatwiej było później rozliczać.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Wto maja 27, 2014 8:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Zosik pisze:
izka53 pisze:Zosik - do kiedy można foty słać ? bo w ostatnich dniach chorobowego porządki poczyniłam, trochę ciucholandii sie zebrało, trochę książek....ale na focenie czas to dopiero zapewne w weekend znajdę. :oops:

Poczekamy do weekendu.
Speszyli for ju. ;)

Tym razem napiszę na bazarku od kogo są fanty, żeby łatwiej było później rozliczać.

Oj, a czy ja mam Twojego maila? Bo sobie skojarzyłam, że nowiutki nieruchany kosmetyk mogę dać na zbożny cel, tylko nie wiem, sierota, gdzie słać info (tzn. wiem ogólnie, że na mail, bo czytać umiem, tylko nie pamiętam bądź nie znam adresu :D).

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto maja 27, 2014 8:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

floxanna pisze:
Zosik pisze:

Poczekamy do weekendu.
Speszyli for ju. ;)

Oj, a czy ja mam Twojego maila? Bo sobie skojarzyłam, że nowiutki nieruchany kosmetyk mogę dać na zbożny cel, tylko nie wiem, sierota, gdzie słać info (tzn. wiem ogólnie, że na mail, bo czytać umiem, tylko nie pamiętam bądź nie znam adresu :D).

Jak klikniesz mądra, piękna i nierządna kobieto w ikonkę "email" pode mną, to Cię przekieruje aftomatycznie. :)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto maja 27, 2014 8:46 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Zosik pisze:Jak klikniesz mądra, piękna i nierządna kobieto w ikonkę "email" pode mną, to Cię przekieruje aftomatycznie. :)

Tyle zakumałam, ale tam żadnych plików załączyć się nie da, a ja myślałam, że Ci chodzi o to, żeby dostawać wszystko gotowe i nie prowadzić zbędnej korespondencji :lol: Ale jak tak, to OK :)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto maja 27, 2014 8:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

floxanna pisze:
Zosik pisze:Jak klikniesz mądra, piękna i nierządna kobieto w ikonkę "email" pode mną, to Cię przekieruje aftomatycznie. :)

Tyle zakumałam, ale tam żadnych plików załączyć się nie da, a ja myślałam, że Ci chodzi o to, żeby dostawać wszystko gotowe i nie prowadzić zbędnej korespondencji :lol: Ale jak tak, to OK :)

Aha. To nie wiedziałam, że się nie da załączyć.. Przepraszam najmocniej. ;)
W takim razie podam na pw maila komu trzeba.
Tobie już odpisałam, więc masz. :)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto maja 27, 2014 10:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Zosik pisze:W takim razie podam na pw maila komu trzeba.

A mi, a mi ???

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto maja 27, 2014 10:27 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

izka53 pisze:
Zosik pisze:W takim razie podam na pw maila komu trzeba.

A mi, a mi ???

Pośło do Ci. :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro maja 28, 2014 10:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Czy znamy kogoś, kto by się podjął PA w Zawierciu ?
na razie testowo pytam, ale może być pltrzebna
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro maja 28, 2014 19:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Mam wyniki USG Celyny. Jutro jeszcze wizyta u internisty i czuję się spełniona badaniowo względem tego kota. Mam też zdjęcia......
Mam też niezłego wk...........a. Wiec może opisywanie sobie dziś odpuszczę
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro maja 28, 2014 19:29 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Dawaj, bo w......na całkiem fajnie piszesz.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro maja 28, 2014 19:41 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Lepiej niech nie pisze...
Bo to trochę przeze mnie... :roll:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro maja 28, 2014 19:44 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Zosik pisze:Lepiej niech nie pisze...

Jak to przez Zosika to pisz :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro maja 28, 2014 19:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Na razie to muszę znaleźć, gdzie ja tu ostatnio robiłam rozliczenie i MIAUWA nie wiem jak się do tego zabrać. Mam kurna sprawdzać strona po stronie???
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro maja 28, 2014 20:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

ab. pisze:
Zosik pisze:Lepiej niech nie pisze...

Jak to przez Zosika to pisz :twisted:

Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

[poprzednia][następna]