Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Leczymy Puszynkę.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 26, 2014 11:38 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

ja się na chomisiach nie znam ale wiem że Ty wiesz najlepiej :ok: i oby jak najszybciej wyzdrowiała!
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon maja 26, 2014 11:40 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Ja przeżyłam mega stres jak w ubiegłym roku szłyśmy na szczepienia. Do tej pory miałam weta blisko więc w szeleczki na rączki i jazda nie było problemu. Teraz jednak wyniósł się dużo dalej i iść do niego to cała wyprawa. Bałam się o Polę bo ona nigdy nie podróżowała w transporterku.
Z Opola przyjechała na kolankach samochodem a do weta łaziła na rączkach w szeleczkach.
Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu sama wlazła do otwartego transporterka, ułożyła się wygodnie i czekała jak księżna udzielna na transport. Po drodze robiła tylko od czasu o czasu miauu....jakby witała się ze znajomymi albo pozdrawiała poddanych.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon maja 26, 2014 11:41 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Tajemnicze ząbki ninja, czyli próba zaciągnięcia rożka do domku by Śnieżek:
Obrazek
Obrazek

I Pereł dzisiejszy lekko rozmemłany :)
Obrazek

Ewa L. pisze: albo pozdrawiała poddanych.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon maja 26, 2014 11:44 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Perełsonowe prążki :1luvu:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon maja 26, 2014 11:47 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Idę robić obiad - dziś w menu ryż z warzywami. Podobno mam jeść częściej a mniej, a że ostatnio jadłam o 11 pół jabłka to czuję się zobowiązana coś wciągnąć.

Spilett

Post » Pon maja 26, 2014 11:52 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Spilett pisze:Idę robić obiad - dziś w menu ryż z warzywami. Podobno mam jeść częściej a mniej, a że ostatnio jadłam o 11 pół jabłka to czuję się zobowiązana coś wciągnąć.

obiaaaad..... obiaaaad.... dopiero o 14 mam lunch break, chcę obiaaaad....
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon maja 26, 2014 11:57 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Jaki pyszczuś kochany Śnieżynka :1luvu:
Pisałam nie raz już to, ale Pereł na prawdę ma niesamowite te pręgi :D

A ja mam na obiad dzisiaj... hot dogi :D
Czyli buła z paróweczką, odrobina sałaty, serek, papryka i ogórek...
Jakoś nie chcę mi się dziś pichcić... jutro już będzie trzeba ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon maja 26, 2014 12:00 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Co do pichcenia - w piątek robimy barfik, nowe porcje obliczone na 4 kg kota! Tak poradzili na barfnym, żeby zwiększyć jej porcje bo wciąż jest rosnącym kociątkiem :D Z pewnością się ucieszy :D

Ryż się gotuje, warzywa też. Dlaczego nie mogę zjeść pizzy z czipsami na obiad? :D

Spilett

Post » Pon maja 26, 2014 12:38 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Ja dziś na obiad też mam kanapeczki z chlebka rustykalnego z belgijskim pasztecikiem.
Obiadową rybę zjadłam wczoraj wieczorem opss! zjadłyśmy z Zuzią. :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon maja 26, 2014 13:52 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Właśnie opracowałam plan wyprawy po suplementy. Mam się spotkać z dziewczyną z Barfnego, w celu odbioru 2 kg hemoglobiny i tyleż soli himalajskiej ;)

Spilett

Post » Pon maja 26, 2014 14:43 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Madzik, popatrz: wszystko przed Wami!
http://joemonster.org/art/27857/Adoptow ... ach_swiata
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon maja 26, 2014 14:47 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Widziałam wczoraj, epickie :) A teraz jadę w tę swoją podróż suplementową na drugi koniec Wro, ale żeby nie marnować czasu wezmę notatki na drogę :D
Opowiem po powrocie :)

Spilett

Post » Pon maja 26, 2014 14:49 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

opowiesz co wyczytałaś w notatkach? :D
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon maja 26, 2014 15:19 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynki problemy skórne.

Spilett pisze:Co do pichcenia - w piątek robimy barfik, nowe porcje obliczone na 4 kg kota! Tak poradzili na barfnym, żeby zwiększyć jej porcje bo wciąż jest rosnącym kociątkiem :D Z pewnością się ucieszy :D

Ryż się gotuje, warzywa też. Dlaczego nie mogę zjeść pizzy z czipsami na obiad? :D

bo to Madziu nie zdrowe i raz na ruski rok jak już :ryk:
Udanej wyprawy, upalnie jest więc pewnie będziesz wymemlana :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]