Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 17, 2014 11:40 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Zuleńko [*] brykaj szczęśliwa za TM...

Asinek- ja z kolei chciałabym Ci tutaj podziękować z całego serducha za wszystko, co zrobiłaś i w dalszym ciągu robisz dla Stokroci- przecież to tylko dzięki Tobie nad tą biedulką czuwa Anioł w osobie p. Magdy- której też najpiękniej jak umiem dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie ma słów na to, żeby wyrazić jak bardzo jestem Wam wdzięczna za wszystko...

Colette1985

Od: Śro wrz 11, 2013 13:32

Post » Sob kwi 19, 2014 17:57 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Wreszcie znalazłam... :D
Podpisano: Kotkinsiu pozbawiony refleksu...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw maja 08, 2014 12:18 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

coś marna ta wiosna, futrzaki mi w letarg wpadają ... :roll:
Nawet Rolfik jak nie spi to marudzi i to nie względem jedzenia :mrgreen:
Dla Cioteczki Chrzestnej:
ObrazekObrazekObrazek
nawet na stojąco śpi :roll:
Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw maja 08, 2014 16:31 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

wstawiam jeszcze świeżutkie , dopiero przesłane przez jerzykowkę zdjęcie mojego chrześniaka, niewidomego Michasia -pierwszy raz wszedł sam tak wysoko, gdyż zwykle nie przejawia pasji alpinistycznych w przeciwieństwie do Tulinka :lol:

Obrazek

alessandra

Post » Czw maja 08, 2014 21:20 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Mój Ukochany :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto maja 13, 2014 13:53 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki w swoim domu:)))

Tak dawno mnie nie było :oops:
Oleńko, dzięki Tobie tak tu pięknie - wiosna i Rolfik czyli to, co tygrysy lubią najbardziej 8)

Sylwuś, ta fotka Michasia jest historyczna - pierwsza wizyta w łazience i pierwszy skok prosto z podłogi na stoliczek, a przecież już rok mieszkamy razem :D

Dziś tylko napiszę, że Tuptuś :1luvu: i Atomiś :1luvu: już we własnym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więcej w wątku Basieńki.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto maja 13, 2014 17:32 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki w swoim domu:)))

A to nowina!!! 8O :D Nareszcie się chłopcy doczekali, ale nie powiem, że to czekanie było dla nich męczące. :wink: :lol:
Niech im się wiedzie. :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro maja 14, 2014 13:05 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki w swoim domu:)))

selene00 pisze:A to nowina!!! 8O :D Nareszcie się chłopcy doczekali, ale nie powiem, że to czekanie było dla nich męczące. :wink: :lol:
Niech im się wiedzie. :ok: :ok:

Na szczęście, ale wiesz jak to jest, kochana... Ja ledwie żyję z wrażenia :oops:
Teraz kolej na Rysia :1luvu: Milion popapranych telefonów, bo kot jest rasowy :roll: :( Mam nadzieję, że i jemu znajdziemy kochającego, wrażliwego Ludzia :ok: :ok: :ok: Tacy na szczęście również się odzywają, ale najczęściej już mają jakiegoś zwierza, a Ryś to jedynak zdeklarowany jedynak.

A w domku Michaś walczy (z moją pomocą :wink: ) z hiperkaliemią, a właśnie wyszedł z hiperkalcemii :roll: On to się lubi skomplikować :evil: Aż się język łamie.
Problemy PiPi trwają i chyba nie unikniemy tomografu. Trudna sprawa z tą przegrodą nosową, bo nawet wynik badania tomograficznego jej nie wyleczy :? Będzie jednak wiadomo czy uda nam się trwać cewnikując ten nosek czy trzeba będzie operować. To podobno potwornie bolesna operacja - wchodzi się od dołu podniebienia. Ech...
Jednak nie jest u nas grobowo, oczywiście! Planeta ma się znacznie lepiej, a dietę intestinalową pokochał - zwłaszcza mokrą :wink: Reszta towarzystwa kwitnie, szczególnie rozkwitła Myszka i Smoczek - brzuchy prawie takie jak mój :mrgreen: Jak oni to robią - nie wiem. Przecież mają wydzielane posiłki :roll:
Oczywiście Bąbel rządzi :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wspólnie czekamy na sezon wolierowy, na słońce, ciepełko, leżaczek :D Ale w łóżeczku też nam dobrze :D :D :D
Mela, jak zwykle, szaleje i niestety ślepnie. Na szczęście zdaje się tego nie zauważać, na co dowody poniżej :wink:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt maja 16, 2014 12:21 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki w swoim domu:)))

Dzisiaj jest dzień wyjątkowy, właściwie bardzo smutny...
Mimo to, a może właśnie dlatego chciałam pokazać moje Ukochania - dziś te, które na świat paczą sercem :love:
Zdjęcia są kiepskiej jakości, bo robiłam je wczoraj popijając wspaniałą pigwówkę. Doniosę, że to zdradziecki prezent od Mamy chrzestnej Michasia - Oleńki;)

Mój najdroższy terrorysta zwany Bąbi Trąbi :1luvu:
Obrazek Obrazek

I moja najsłodsza choróbka - Michaś :1luvu:
Obrazek Obrazek
Zdziwiony, udaje ślimaczka. To była pierwsza wizyta na tym drapaku. Ostatnio Michaś ma wiele premier:)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon maja 19, 2014 11:00 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki w swoim domu:)))

Michaszku,jak ja na CIebie paczam ,to .........a nic już :oops: :oops: :oops:
Całowałabym Twoją główeczkę :1luvu: i całowałabym :oops: :oops: :oops:
A,w którymś momencie bym zrobiła CI unik i w usteczka cmokneła,żebyś miał taką minkę jak po lewo o ! :mrgreen: :oops:

Cudaczek Bąbiaczek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ach Asiu,jak do CIebie włażę na wątek to jakoś tak mi inaczej ♥
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto maja 20, 2014 14:23 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki w swoim domu:)))

Sylwuś Kochana, dziękuję Ci :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pamiętaj, że zawsze na Was czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon maja 26, 2014 8:25 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki w swoim domu:)))

Wreszcie otworzyliśmy upojny sezon wolierowy i zaczął się prawdziwy popas :wink: :D

Najdroższa moja PiPinia vel Kozi Bobek :mrgreen:
Obrazek

Smoczek z Józiem w oczekiwaniu na kosiarkę :wink:
Obrazek

"Całuję Twoją dłoń..." czyli hołd oddawany Planecie 8)
Obrazek

Król Słońce hołdów nikomu nie oddaje i oto co mi pokazał, gdy chciałam odzyskać swoje miejsce na leżaku :pig:
Obrazek

Kopczyk kreta to też miła podusia, jak się okazuje 8O
Obrazek

Bąbisław zamyślony, we mnie zapatrzony :mrgreen:
Obrazek Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon maja 26, 2014 11:21 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki w swoim domu:)))

jerzykowka pisze:
Król Słońce hołdów nikomu nie oddaje i oto co mi pokazał, gdy chciałam odzyskać swoje miejsce na leżaku :pig:
Obrazek

Józinek :piwa: :ok: :ryk:

widzę, Joaś ,że stadko na popas wypuściłaś :D -dzieciaki wielce zadowolone po minach wnioskuję :D :1luvu:

alessandra

Post » Pt cze 06, 2014 13:39 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki w swoim domu:)))

Kochane, bardzo proszę o mooocne kciuki. Moja delikateska PiPi bardzo chora, tajemnicze coś w czaszce utrudnia oddychanie. PiPi z trudem radzi sobie z sytuacją, przestała jeść (posiłkujemy się Peritolem) :( Łyka powietrze i ma zagazowany cały żołądek i jelitka, zmniejszyła jej się przestrzeń oddechowa (obraz Rtg). Wymiotuje, czasem nawet samą śliną z ropą. Jest na antybiotyku i środku przeciwwymiotnym, wreszcie opanowujemy pawiki (więcej tutaj:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=162536).
W poniedziałek jedziemy do Wrocławia, gdzie doktor Skrzypczak zrobi jej rinoskopię i endoskopię. Marzę o tym by diagnoza była pomyślna, np. polip możliwy do podwiązania.
Problem zaczął się jesienią, niestety teraz nastąpiło gwałtowne pogorszenie i jest dość dramatycznie. Lekarz prowadzący obiecał, że ją z tego wyciągniemy i tej wersji się trzymam :ok: :ok: :ok:
Jednak umieram ze strachu :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]