Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Widzisz Arielciu, też bym chciała mieć to za sobąOd początku studiów się męczę, mam nadzieję, że do ich końca się doczekam własnego domku (mieszkania znaczy, na domek to mnie raczej nie będzie stać).
Panny Sz. wróciły i zagłuszam je mieszanką wybuchową: SoaD & G'n'R & AC/DC & Nightwish (nie ma to jak dobre operowe wycie) :D
Spilett pisze:Poza tym Kaśka rano umyła podłogę w kuchni płynem do naczyń i teraz chodząc po niej, lepi mi się do kapci.
Masakra.
MamaMeli pisze:Spilett pisze:Widzisz Arielciu, też bym chciała mieć to za sobąOd początku studiów się męczę, mam nadzieję, że do ich końca się doczekam własnego domku (mieszkania znaczy, na domek to mnie raczej nie będzie stać).
Panny Sz. wróciły i zagłuszam je mieszanką wybuchową: SoaD & G'n'R & AC/DC & Nightwish (nie ma to jak dobre operowe wycie) :D
na ogół stosuję hiroszimę pendereckiego jak trzeba spacyfikować np. techniawkę zza ściany. albo dobre operowe wycie w moim wykonaniu
dzika ruta pisze:Spilett pisze:Poza tym Kaśka rano umyła podłogę w kuchni płynem do naczyń i teraz chodząc po niej, lepi mi się do kapci.
Masakra.
Ciekawe, czy dolała wody?
Spilett pisze:Weź się nagraj i wrzuć na YT (chyba że już jest coś wrzucone), bo chętnie posłucham jak umiesz wyć
Spilett pisze:Ile razy powtarzałam, znajdź jakąś pracę, choćby gdzieś w sklepie, żeby chociaż trochę... ale nie. On MUSI skończyć studia i wtedy "pomyślimy". Masakra
Spilett pisze:Jednocześnie trafił mi się najlepszy i najtrudniejszy w obsłudze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości