Witamy się dopiero dizsiaj i z góry przepraszam za cisze wczoraj,ale po całym dniu ciezkiej pracy i wyjazdów z dziećmi na rehabilitacje padłam"połamana' na łózko.Dzisiaj musiałam posiłkowac sie Ketonalem ,bo noga ruszyc nie mogłam kurde.
do ewar : to sa opisy trzech kotów jakie po dłuzszym zastanowieniu trzeba ogłaszać teraz.Jako,że są to koty najmłodsze i dwa z nich w najlepszej formie.
j
Najlepiej w dwupaku:Denis i Żuczek)ale niekoniecznie).
oraz Marynia

Marynia jest koteczka bojaca się innych kotów, szczególnie kotów dominantów.Wszystko było dobrze jak Kropka siedziała na szafkach - teraz widze jak Kropka gania Marynie co jakis czas,więc mysle,żeby Marynie oddac do spokojnego domku z jednym-dwoma kotami.
Denis-ur.luty 2011roku-kot piękny czarny,wielki.Bardzo zadbany.Kot "gadający",lubi towarzystwo człowieka,wchodzi na kolanka,bardzo miły i towarzyski.Lubi towarzystwo innych kotów,bawi się z nimi.Kot mieszkał w domu zakoconym-nie wiem jak reaguje na psy.Może mieszkać z dziećmi.Najchetniej oddam go z jego kolegą Żuczkiem zktórym razem sie bawią..Denis jest nosicielem FeLV+,ale jest zdrowy i w bdb formie,dlatego wazne jest oddanie go do domu z innym kotem białaczkowym lub z Żuczkiem.Kot kuwetkujacy.Jest w dt,kotek po zmarłej osobie
Żuczek-ur.ok..07.2013r.Sliczny burasio z białym krawatkiem.Pieszczoszek uwielbiajacy zabawe z piórkiem na patyku.Korzysta bezbłednie z drapaka,z kuwetki tez korzysta.Lubi towarzystwo człowieka,wtula się w szyję,przytula wzięty na ręce.
Kotek ma zmienione jedno oczko po kk,ale na nie widzi.Jest moim ulubieńcem.Kotek był chorowitkiem,"ciaga"noskiem,ale wyniki krwi sa dobre,kotek jest w dobrej kondycji fizycznej,nabiera masy,ma FeLV+..Żuczek powinien trafic do wesołego domu,gdzie nie będzie sam.Szuka kontaktu z człowiekiem i innymi kotami.Z racji tego,ze jest młody zostanie dopiero wykastrowany przed wydaniem.Kocha dzieci,ale bawi się ochoczo i z innymi"człowiekami"

Denis jest jego kompanem do zabaw ,wiec chętnie oddam go razem.Jest w dt,gdyz jest kotkiem po zmarłej osobie
Marynia....(ur.ok.maj 2011roku,) malutka,drobniutka prześliczna pingwinka.Jest koteczka nieśmiała,ale łaknaca kontaktu z człowiekiem.Jest taka kruszynka potrzebująca spokoju.Mieszkała w bardzo zakoconym domu-boi się kotów,jest ich "ofiarą".Obserwuję ,że w stadzie 6 kotów jest na najniższej pozycji.Dlatego szukam jej domku zew.jednym spokojnym kotkiem gdzie będzie miała towarzystwo,albo jako jedynaczka.Wydaje sie ,ze boi się hałasów,więc bardzo hałasliwy dom odpada.Najchętniej oddam ja do spokojnego dOmku,gdzie rozkwitnie w objęciach spokojnej rodziny,bo mała wskakuje na kolanka i szybko ucieka przeganiana przez inne koty.Marynia jest delikatna-jest nosicielka FeLV+,dlatego wskazane jest ,zeby była jednym kotkiem w domku,lub miała spokojnego towarzysza z FeLV+.Korzysta bezbłędnie z kuwetki
Ostatnio edytowano Sob maja 24, 2014 11:20 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz