Pozdrowienia od Burka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cindy pisze:Meteorolog1 pisze:A służyć ma podnoszeniu wątku. Niestety nikt nie jest wszechwiedzący - ja też - i zapewniam Cię, że działam dla dobra kotów również. Moje wypowiedzi stanowiły przecież zapytanie bo od jakiegoś czasu po prostu nie ma informacji o Myśliwym - w każdym razie żadnych złych kontekstów nie mam i tak jak pisałem jasnowidzem i wszechwiedzącym nie jestem. A pomimo mojego krótkiego stażu na forum przyłożyłem już trochę grosza kotom. To tak w ramach pochwalenia się. Więc nie miej mi za złe wypowiedzi. Przyjąłem do wiadomości Twoją opinię.
Tak, to prawdaPomagac mozna w roznorodny sposob. Obserwuje Meteorologa1i potwierdzam, ze bardzo wspomaga groszem na roznych watkach i nie tylko groszem. Sam zaproponowal rowniez pomoc dla p.Renaty, ktora jest osoba starsza i niepelnosprawna a do tego bardzo uboga i ma pod opieka 5 kotow i 2 pieski z tego watku
viewtopic.php?f=1&t=160106. Jest bardzo aktywny na forum ale jednoczesnie jest tu od niedawna i ma prawo nie wiedziec, jak to wszystko tu funkcjonuje. ale napewno nie zniecheca nikogo, kto jest zainteresowany adopcjaNo rzeczywiscie, taka kolejka ustawiala sie juz po Mysliwego - i Meteorolog1wszystkich zniechecil
Lidka pisze:U mnie na osiedlu jeże przychodzą do kocich misek i razem potrafią jeść.
Lidka pisze:O rany, jaki piękny albinos:))
A koty z jeżami potrafią być razem.
U mnie na osiedlu jeże przychodzą do kocich misek i razem potrafią jeść.
A jak ten jeż zachowuje się w domu?
Bo jeże to podobno brudaski:)
Pozwplę sobie skopiować zdjęcia na jeżowe wątki:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek i 128 gości