Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Aaaaaaaa i jak kot skrzypi to moim zdaniem syczy, warczy i mruczy jednocześnie. Tylko ma poważne problemy decyzyjne.
dalia pisze:koteczekanusi pisze:A jaki to budyń? Może zapodam beżowej, bo mi słabo je.
obstawiam to
http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... pet/201138
Jek pisze:. Przesadzam czy nie?
Jek pisze:Nawiązałam kontakt z dziewczyną która kotą opiekowała się się podczas wyjazdów właściciela. Historia oddania Agatki do schronu mocno jest niefajna.
floxanna pisze:Jek pisze:Nawiązałam kontakt z dziewczyną która kotą opiekowała się się podczas wyjazdów właściciela. Historia oddania Agatki do schronu mocno jest niefajna.
Uff, cieszę się, że skojarzyłam kota i sytuację. Swoją drogą, co za historia: wyczaić na wątku osoby z drugiego końca Polski kotkę, którą zna osoba mieszkająca przez ścianę ze mną!
Jek pisze:I teraz pytanie: opiekunem jest schronisko i tam mam ją zawieźć na badania i sterylkę. Ale sądzę że ponowna wizyta w tym miejscu gdzie ją już raz porzucono dobrze jej nie zrobi. Obmyślam, by zrobić to u swojej wetki, która zresztą ze schroniskiem współpracuje. Przesadzam czy nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 68 gości