Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-smina pisze:A Herezja na fotach podobna jest do mojej jawajki Gitany (odkąd jest scerbata pychol ma jakby krótszy)- choć różnice rasowe jak ode mnie do W-wy![]()
Nie chcę się wcinać - ale cała trójka do siebie pasuje
Neigh pisze:Ja-smina pisze:A
Fairey to WIE. Ja jej złośliwie załatwiam koty.......w końcu cała trójka ode mnie......
Ja-smina pisze:Neigh pisze:Ja-smina pisze:A
Fairey to WIE. Ja jej złośliwie załatwiam koty.......w końcu cała trójka ode mnie......
Faaaaajnie mieć przyjaciół.....dbają o człowieka.....i kota załatwią (albo trzy)......
fairey pisze:jakoś bardziej wychodzi pod moją nieobecność... pewnie się chłopaki wyczesują, żeby mamusi trudu oszczędzić. Widziałaś jak Czesław ładnie przybiega na wołanie?
fairey pisze:Ma tak genialny charakter, że nie pozwolę aby jej już nigdy włos z głowy spadł. Ten kot to skarb i oddam ją tylko do domu z diamentowymi klamkami, do ludzi których polubię - nawet jeśli bez mojego lubienia mieliby dla niej dobry dom. Rzekłam ja!
fairey pisze:Dalia daj mi się jeszcze trochę pooszukiwać. A może to euforia, że ją nie męczę ubrankiem i z kliniki przywiozłam?
fairey pisze:już wyrażałam zachwyty, pewnie przeoczyłaś bo pod obrazkiem. Wszystkie całkiem w moim typie. Julianowy rzeczywiście jest Biguś albo Julek Bigusiowyrzekłam, że całe szczęście domne te koty
fairey pisze:Dalia daj mi linka na miaukunowo do Herezji
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Silverblue, zuza i 81 gości