Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 18, 2014 18:06 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

jakoś bardziej wychodzi pod moją nieobecność... pewnie się chłopaki wyczesują, żeby mamusi trudu oszczędzić. Widziałaś jak Czesław ładnie przybiega na wołanie?
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Nie maja 18, 2014 18:28 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

A Herezja na fotach podobna jest do mojej jawajki Gitany (odkąd jest scerbata pychol ma jakby krótszy)- choć różnice rasowe jak ode mnie do W-wy :wink:
Nie chcę się wcinać - ale cała trójka do siebie pasuje :mrgreen:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Nie maja 18, 2014 18:29 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Ja-smina pisze:A Herezja na fotach podobna jest do mojej jawajki Gitany (odkąd jest scerbata pychol ma jakby krótszy)- choć różnice rasowe jak ode mnie do W-wy :wink:
Nie chcę się wcinać - ale cała trójka do siebie pasuje :mrgreen:

Fairey to WIE. Ja jej złośliwie załatwiam koty.......w końcu cała trójka ode mnie......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie maja 18, 2014 18:36 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Neigh pisze:
Ja-smina pisze:A
Fairey to WIE. Ja jej złośliwie załatwiam koty.......w końcu cała trójka ode mnie......

Faaaaajnie mieć przyjaciół.....dbają o człowieka.....i kota załatwią (albo trzy 8) )......

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Nie maja 18, 2014 18:38 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Ja mam jeszcze nadzieję, że ta anielska błogość całej trójcy to efekt uboczny sterylki. Laska chuda to jeszcze ją ćpanie czymie

Przyznaję bez bicia, że waham się nad pozostawieniem Herezji, ale wtedy żadnych tymczasów, przysięgam! (biorę pod uwagę jedynie awaryjne na czas oznaczony). Zawzięłam się, że mają być dwa i co? Waham się nad trzecim...

Co wiem na pewno - nie chcę ogłaszać Herezji. Jeśli znajdzie się dom to chcę by to był bardzo dobry i zaufany dom. Jej nie oddam obcym mimo, że dzieci już rodzić nie będzie. Po takich przejściach jakie miała nie będę ryzykować w minimalnym stopniu. Ma tak genialny charakter, że nie pozwolę aby jej już nigdy włos z głowy spadł. Ten kot to skarb i oddam ją tylko do domu z diamentowymi klamkami, do ludzi których polubię - nawet jeśli bez mojego lubienia mieliby dla niej dobry dom. Rzekłam ja!
Obrazek

fairey

Post » Nie maja 18, 2014 18:39 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Ja-smina pisze:
Neigh pisze:
Ja-smina pisze:A

Faaaaajnie mieć przyjaciół.....dbają o człowieka.....i kota załatwią (albo trzy 8) )......

Szczególnie jak człowiek zawzięcie powtarza, że NIE chce, NIE lubi, NIE rozumie kotów. To trzeba dopiero mieć zaufanie :P
Obrazek

fairey

Post » Nie maja 18, 2014 18:43 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

fairey pisze:jakoś bardziej wychodzi pod moją nieobecność... pewnie się chłopaki wyczesują, żeby mamusi trudu oszczędzić. Widziałaś jak Czesław ładnie przybiega na wołanie?

widziałam :D
i zauważyłam, że wołasz koty tak jak ja :D
chłopcy pomocni chcą być :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie maja 18, 2014 18:48 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

fairey pisze:Ma tak genialny charakter, że nie pozwolę aby jej już nigdy włos z głowy spadł. Ten kot to skarb i oddam ją tylko do domu z diamentowymi klamkami, do ludzi których polubię - nawet jeśli bez mojego lubienia mieliby dla niej dobry dom. Rzekłam ja!

no :wink:

a zła wiadomość jest taka ze ćpanie jej już nie trzymie :lol:

edit
i jak moje kotki? Prawda że Biguś podobny do Juliana? z wyrazu mordki, no i kolorystycznie
Obrazek

dalia

Post » Nie maja 18, 2014 18:49 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Czesiulek nawet umiał siadać na komendę. Od Bulisława się nauczył. Ciekawe czy jeszcze pamięta. Sprawdzę później z dobrym argumentem ;)

Dalia daj mi się jeszcze trochę pooszukiwać. A może to euforia, że ją nie męczę ubrankiem i z kliniki przywiozłam? ;)

edit:

już wyrażałam zachwyty, pewnie przeoczyłaś bo pod obrazkiem. Wszystkie całkiem w moim typie. Julianowy rzeczywiście jest Biguś albo Julek Bigusiowy :) rzekłam, że całe szczęście domne te koty ;)
Obrazek

fairey

Post » Nie maja 18, 2014 18:56 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

fairey pisze:Dalia daj mi się jeszcze trochę pooszukiwać. A może to euforia, że ją nie męczę ubrankiem i z kliniki przywiozłam?

toć napisałam Twój kot Twoje decyzje, cokolwiek zrobisz będzie dobrze :lol:

fairey pisze:już wyrażałam zachwyty, pewnie przeoczyłaś bo pod obrazkiem. Wszystkie całkiem w moim typie. Julianowy rzeczywiście jest Biguś albo Julek Bigusiowy :) rzekłam, że całe szczęście domne te koty ;)

umkło mi więc idę poszukać
szczęście jak szczęście - dwa dwuletnie właśnie szukają domu w pakiecie i dwa półtoraroczne również szukają w pakiecie :lol:
Obrazek

dalia

Post » Nie maja 18, 2014 19:02 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Co z tymi ludźmi jest!? Nigdy tego nie zrozumiem... Umarłabym gdyby któremuś z moich kotów coś się stało. nie wyobrażam sobie sytuacji w której miałabym je po prostu oddać (w pełni władz umysłu).

Kot nie jest MÓJ! póki co :P ja nad nim sprawuję jedynie pieczę ;)
Obrazek

fairey

Post » Nie maja 18, 2014 19:10 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

różnie bywa, czasami ludzie sa beznadziejni a czasami tak się ułoży, że z bólem serca trzeba podjąć taką decyzję

no przecież napisałam :wink: - sprawujesz pieczę i podejmujesz decyzje, traktujesz jak własne :P
Obrazek

dalia

Post » Nie maja 18, 2014 19:27 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Dalia daj mi linka na miaukunowo do Herezji :)
Obrazek

fairey

Post » Nie maja 18, 2014 19:32 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

fairey pisze:Dalia daj mi linka na miaukunowo do Herezji :)

proszę
http://www.miaukunowo.eu/viewtopic.php? ... sc&start=0
Obrazek

dalia

Post » Nie maja 18, 2014 20:08 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

wygląda na to, że nie mam uprawnień do czytania wątku cokolwiek by to nie znaczyło 8O
Obrazek

fairey

[poprzednia][następna]