Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Marzeniem jest egzotyk.
To są najpiękniejsze koty, zaraz po Fionie:)
Oczywiście życie weryfikuje marzenia.
Ale cóż szkodzi je mieć...
villemo5 pisze:Widzisz kotkinsie, a mnie Czarownicy przyszło żyć bez Czarnego Kota. Ciężko jest, ale trzeba brnąć dalej.
Neigh pisze:Przestudiowałam książeczkę Celii. I tak....
z rodowodu wynika, ze kot urodził się 28.09. 2008, zaszczepiony został jednokrotnie szczepionka podstawową 10.12. 2008 roku - czyli miała 2,5 miesiąca. I tyle. Więcej szczepiony nie był.
Także ten kot jest do podwojnego szczepienia.
Nie wiem czy mamy się przywiązywać do tego twierdzenia o sterylizacji - czemu? Bowiem w ksiązeczce jest wklejona naklejka z numerem chipa. Dołączone są pozostałe naklejki i na nich widnieje napis "sterilization expiry date: 11 2017 ). Być może właścicielka wzięła to za sterylizację.......
Żadnego wpisu o sterylce nie ma. Jest natomiast wpis o zaopatrywaniu ran po wycięciu kołtuna. Z 7 i 8 marca 2009 roku - rana była zaopatrywana przez lekarza. Czyli już w wieku 5 miesięcy kot miał wycinane kołtuny.
Tyle wiedzy książeczkowej....co do moich obserwacji .......to za jakieś 2 dni - nie chcę przedwcześnie przypinać łatek.
A czemu Molesta Zgrzypik? - bo skrzypi, wygląda na złośliwca ( WYGLĄDA powtarzam) i wypisz wymaluj przypomina osławioną ciotkę Malwinki z "Tajemnicy szyfru Marabuta" Wojtyszki. Kto książki nie zna, na 3/4 zapada się pod ziemię. Wstyd! To jest wiekopomne dzieło...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości