Łódź Burzą budynki-Koronka Czarusia szary Ptyś

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 16, 2014 15:40 Re: Łódź Burzą budynki-Koronka Czarusia>oczy Białego Misia s

Witamy wszyscy po długiej nieobecności :)
Żyjemy. Kociaste czują wiosnę i z lekka szaleją. Zwłaszcza Lila i Koralik - przyjaźń między nimi kwitnie. A że czasami objawia się lekką demolką... Cóż, jakieś straty zawsze muszą być.
Nawiasem mówiąc, jeszcze nie spotkałam tak przyjaznego innym kotom kota, jak Lilinka. Zero agresji, sama miłość.
I coraz bardziej oswojona - śpi ze mną, układając się na stopach. Które to stopy (moje) atakuje przez kołdrę. Kiedy chce jeść, podchodzi, siada naprzeciwko i gada. A spojrzenie jej seledynowozłocistych oczu jest rozczulające. Kiedy chce jeść teraz, zaraz, natychmiast - rekwiruje zawartość talerza. Łupem dzieli się z Koralem.
Mam kłopoty z wrzuceniem fotek na forum - moje dawniej ukochane wstaw.org odmówiło współpracy :(
udało mi się wrzucić jedynie miniaturki.

Obrazek
Lila z Irysem

Obrazek
Lila z Chabrem

Martwię się o Białego Misia. On tak bardzo potrzebuje domku...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pt maja 16, 2014 16:29 Re: Łódź Burzą budynki-Koronka Czarusia>oczy Białego Misia s

Blekitny.Irys pisze:[...]Mam kłopoty z wrzuceniem fotek na forum - moje dawniej ukochane wstaw.org odmówiło współpracy :(
udało mi się wrzucić jedynie miniaturki.[...]

Irysku, polecam to:
http://fotozrzut.pl/upload.php
prosty jak konstrukcja cepa
się nie wiesza
szybko się ładuje
Blekitny.Irys pisze:[...]Martwię się o Białego Misia. On tak bardzo potrzebuje domku...

nawet nie wiemy jaki jest dziki
dopóki wibryska Go nie złapie, nic nie możemy zrobić
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt maja 16, 2014 17:05 Re: Łódź Burzą budynki-Koronka Czarusia>oczy Białego Misia s

Ewa, dzieki :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pt maja 30, 2014 17:38 Re: Łódź Burzą budynki-Koronka Czarusia>oczy Białego Misia s

Blekitny.Irys pisze:Witamy wszyscy po długiej nieobecności :)
Żyjemy. Kociaste czują wiosnę i z lekka szaleją. Zwłaszcza Lila i Koralik - przyjaźń między nimi kwitnie. A że czasami objawia się lekką demolką... Cóż, jakieś straty zawsze muszą być.
Nawiasem mówiąc, jeszcze nie spotkałam tak przyjaznego innym kotom kota, jak Lilinka. Zero agresji, sama miłość.

I coraz bardziej oswojona - śpi ze mną, układając się na stopach. Które to stopy (moje) atakuje przez kołdrę. Kiedy chce jeść, podchodzi, siada naprzeciwko i gada. A spojrzenie jej seledynowozłocistych oczu jest rozczulające. Kiedy chce jeść teraz, zaraz, natychmiast - rekwiruje zawartość talerza. Łupem dzieli się z Koralem.

Obrazek
Lila z Irysem

Obrazek
Lila z Chabrem

Halinko :1luvu: dziękujemy za te przepiękne wiadomości i zdjęcia :kotek:

przytul od nas Lilinkę :D i wszystkie kociaki :D i Mamę :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt maja 30, 2014 18:42 Re: Łódź Burzą budynki-Koronka Czarusia>oczy Białego Misia s

Biały Miś dziś :

kliknijcie na zdjęcia aby je powiększyć

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto sie 12, 2014 18:21 Re: Łódź Burzą budynki-Koronka Czarusia>oczy Białego Misia s

wiadomo co sie dzieje z tym kotem?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Śro sie 13, 2014 10:21 Re: Łódź Burzą budynki-Koronka Czarusia>oczy Białego Misia s

witajcie, nie widziałam Białego Misia od połowy czerwca...mam nadzieję, że po prostu znalazł lepszą stołówkę

od kilku dni podchodzi do miski Muszka i nawet ją pogłaskałam :-)

pozdrawiam :201461
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Nie wrz 28, 2014 8:29 Re: Łódź Burzą budynki-Koronka Czarusia>oczy Białego Misia s

szara Muszka z białymi mini-skarpetkami i białym trójkącikiem na piersi... po roku na dworze...wróciła do domu :D :D :D
tak się ze mną zaprzyjaźniła, że sama weszła do transporterka :D Ola zabrała ją do domu gdzie ma teraz kocie towarzystwo - kota i kotkę
Muszka kotami się nie przejęła ;) Ola napisała, że Muszka jest teraz bardzo przytulasta :201461
jestem szczęśliwa :1luvu:

na stołówkę przychodzi czarna Czarusia (gdy mnie nie ma), czasem szary Ptyś zagląda do budki gdy nakładam jedzenie,
przychodzi też szary kot z białą łapą ale jeszcze się nie znamy ;)
nie wiem co z szarą Koronką... teraz jedzenie pomału ubywa tak jakby jadły 2 koty
albo jakby miały jeszcze drugą stołówkę
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia]