Zima była łagodna i te wszystkie dziadostwa teraz wyłażą z ziemi.
Kropelki są dobre, bo kleszcz nie wbije się w psa, ale po każdym spacerku trzeba psiaka obejrzeć czy cuś po nim nie łazi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rilla07 pisze:Niestety, w tym roku kleszczowy raj
Zima była łagodna i te wszystkie dziadostwa teraz wyłażą z ziemi.
Kropelki są dobre, bo kleszcz nie wbije się w psa, ale po każdym spacerku trzeba psiaka obejrzeć czy cuś po nim nie łazi
mir.ka pisze:moje psiaki to jak czują kleszcza do "pokazują" że mają i ...wyjmij pani
Rilla07 pisze:mir.ka pisze:moje psiaki to jak czują kleszcza do "pokazują" że mają i ...wyjmij pani
Psiaki są mądre
Co im będzie jakieś paskudztwo po futerko łaziło
aannee99 pisze:Straszne to jest .. chciałoby się pomóc każdemu zwierzakowi, ale nie ma takich możliwości
Serniczek będę piekła, jutroI dziękuję za wskazówki, wykorzystam je
![]()
Za niedługo wybieram się do miasta, muszę iść do optyka, bo niestety, ale wg. mnie okulary za bardzo mi się zsuwają,
co jest bardzo uciążliwe i irytujące, bo co prawda nie ma opcji aby mi spadły z nosa, ale jednak co rusz je poprawiam
aannee99 pisze:Rilla Gdyby tylko człowiek mógł każdemu pomóc, byłoby pięknie ... jest tyle nieszczęść
Madziu Szpony, szpony hehe, ale Marcel je lubi, bo fajnie drapią
Jesteśmy po spowiedzi, dzieciaczki były podekscytowane i zestresowane, jutro wielki dzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Meteorolog1, Silverblue, zuza i 19 gości