Rokokowe Kokoty- phi!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 16, 2014 8:16 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

Ja nie wiem jak ja do czerwca dożyję 8O
mam jeszcze tyle roboty, a czas się kurczy :?
Jeszcze kompucier się zaczął buntować, narazie zapchałam mu gębę hotfixem, bo mi bluskriny wywalał- na ile pomoże nie wiem. Chyba czas się zacząć przygotowywać do reinstalu :?
Ale przynajmniej poranek dobry, bo udało mi się załatwić bardzo ważną rzecz i mogę odetchnąć przynajmniej w tej kwestii :1luvu:
Tak więc, mogę się pocieszyć jeszcze z godzinę, a potem...do roboty, znów do nocy zejdzie :crying:

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Pt maja 16, 2014 17:07 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

anieli pisze:Ja nie wiem jak ja do czerwca dożyję 8O
mam jeszcze tyle roboty, a czas się kurczy :?
Jeszcze kompucier się zaczął buntować, narazie zapchałam mu gębę hotfixem, bo mi bluskriny wywalał- na ile pomoże nie wiem. Chyba czas się zacząć przygotowywać do reinstalu :?
Ale przynajmniej poranek dobry, bo udało mi się załatwić bardzo ważną rzecz i mogę odetchnąć przynajmniej w tej kwestii :1luvu:
Tak więc, mogę się pocieszyć jeszcze z godzinę, a potem...do roboty, znów do nocy zejdzie :crying:

Musisz dożyć do czerwca a nawet jeszcze dłużej, bo ... masz kokoty :mrgreen:

Dla Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: oby pomogły :P
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pt maja 16, 2014 17:36 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

ile kciukasów :love:
jak się więcej uzbiera to zrobię galart :ryk:

anieli

Post » Sob maja 17, 2014 17:09 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

anieli pisze:ile kciukasów :love:
jak się więcej uzbiera to zrobię galart :ryk:

zrób ciasteczka. ja kcem ciasteczka a nie mam mąki :(
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie maja 18, 2014 9:42 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

mięsne ciasteczka? :spin2: :ryk:

anieli

Post » Pon maja 19, 2014 18:49 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

uwaga! będzie lokowanie produktu, reklama i podziękowania dla kicikicimiauhau :1luvu:
Kokoty dostały myszory od kici.
Opisywać reakcji nie będę, foty mówią same za siebie 8)
myszory są prześwietne! :love:

Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

anieli

Post » Pon maja 19, 2014 19:02 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

A tak z innej beczki, mam jakąś fazę na chabazie.
Po sukcesie jaśminka (przepięknie wyrósł!!!), dokupiłam dziś kolejne krzaczory- hortensję, forsycję i bez :1luvu:
Jutro biorę się za obsadzanie 8)
Marzy mi się jeszcze palmidło, które stoi w bierdonce, ale narazie 20 zeta na chabazia nie mam :(
Może przecenią :pig:

A teraz idę wytłuc trochu szamanów, mumii i innego tałatajstwa 8)
Nie ma to jak gierki Tower Defense :ryk:

anieli

Post » Pon maja 19, 2014 19:05 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

Wspaniałe kokoty :love: Ten łaciaty to moja Panda, normalnie jak kopia :ryk:
Miłej zabawy życzę kokotom :mrgreen:
kicikicimiauhau

Post » Pon maja 19, 2014 19:36 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

żeby tak na moim kocie jakiekolwiek wrażenie robiła kocimiętka :D kokoty bossskie :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon maja 19, 2014 20:02 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

anieli pisze:A tak z innej beczki, mam jakąś fazę na chabazie.
Po sukcesie jaśminka (przepięknie wyrósł!!!), dokupiłam dziś kolejne krzaczory- hortensję, forsycję i bez :1luvu:
Jutro biorę się za obsadzanie 8)
Marzy mi się jeszcze palmidło, które stoi w bierdonce, ale narazie 20 zeta na chabazia nie mam :(
Może przecenią :pig:

A teraz idę wytłuc trochu szamanów, mumii i innego tałatajstwa 8)
Nie ma to jak gierki Tower Defense :ryk:

jaki bez kupiła ???
ja tez kcem bza :mrgreen:
ale do posadzenia nie do wazonu ... czyzby rzucili do biedry :?
jesli tak to jutro z rana zakupię :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon maja 19, 2014 20:44 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

łomatulu, obiadu mi się zachciało po nocy robić 8O stoję w garach od godziny 8O
kicikici witaj w rokokowie 8) kociaste zamordowały dwie mychy, a teraz się porozkładały po kątach :roll: :lol:
MamoMeli moje też do tej pory stosowały olewnictwo względem kociego haszu, a dziś 8O ja ich nie poznaję 8O

i zbiorczo: Kokoty dziękują i cieszą się, że są wspaniałe i boskie 8)

Kotinko bezik kupiłam ciemno ruszofy 8) w bierdonce jest wyprzedaż krzewików i innych chabazi od 2zł (krzewiki) po 6zł (powoje i czepliwe) 8)
tak więc możesz spokojnie lecieć, tylko...uważaj na druty :twisted:

anieli

Post » Pon maja 19, 2014 21:28 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

Ale się opchałam 8O
Obiaden wyszedł mniamniusi :1luvu:
A jutro będzie jeszcze lepszy jak się wszystko przez noc przegryzie :love:
nie ma to jak pulpety marchewkowo-indycze z ziołami 8)

anieli

Post » Wto maja 20, 2014 15:43 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

A hortenję to jaką zanabyłąś ? Bo to moja nieodwajemniona miłość, która co roku odmawia współpracy i nie chce kwitnąć :evil:

Kokoty naćpane są boskie, moje to wszystkie sztuczne myszki mają głęboko w rzyci. Czasem przez uprzejmość zapewne trochę się pobawią :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto maja 20, 2014 15:50 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

białom :1luvu: dzisiaj w bierdonce była i nadal są. Moje dzisiaj też olewnictwo stosują, ale to chyba z gorąca, bo nic nie tykają, tylko plackują :mrgreen:

anieli

Post » Wto maja 20, 2014 21:28 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

wyglądam jak pietruszka po porażeniu prądem :ryk:

anieli

[poprzednia][następna]