Rokokowe Kokoty- phi!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 10, 2014 10:21 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

Kto rano wstaje, tego kot obudził :roll:
Odkryłam dziś spisek :evil:
Mam ja prosię zamorskie, które drze japę jak się czymś zaszeleści, ale to tak drze, że umarłego na nogi postawi, a nawet i mnie.
Kokoty wiedzą, że mogą sobie mędzić, drobić, a i tak mnie nie obudzą jak chcę sobie dospać, chyba, że...
no właśnie :evil:
Kokota wyczaiła ciąg przyczynowo skutkowy...
Przylazła mi palce podgryzać, potem próbowała po nosie lizać, ale że o 6 wlokłam się do kuchni, żeby żarła dosypać, to stwierdziłam- ni hu hu! Dziś jest sobota! Ja chcę się wyspać! Przewaliłam się na drugi bok i próbuję dalej spać.
Kokota miała inne plany :evil:
Dorwała przy klatce z prosiakiem folijkę i zaczęła szeleścić :evil:
Świnia tak się rozdarła, że koniec ze spania :evil:
A ta cała kontenta zaczęła sobie pomrukiwać z nastawionym ogonem :evil:
Poczekaj gnido! Niech no się tylko żarcie w misce skończy! :evil:

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Sob maja 10, 2014 11:03 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

anieli pisze:Poczekaj gnido! Niech no się tylko żarcie w misce skończy! :evil:

to anieli dosypie, bo kot zażąda :twisted:
jak nigdy długo nie śpię tak po tym tygodniu byłam wykończona. Normalnie wstaję o 5, więc moja pani przyzwyczajona do chrupeczek o tej porze chrupeczki dostać musiała. Potem przyszła do mnie z powrotem, wtuliła się jak to ona i do 10.30 spałyśmy dalej :kotek:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie maja 11, 2014 10:01 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

a mam inne wyjście? 8O
Wczoraj chciałam podłubać na kompie, wchodzę z takowym zamiarem do pokoju i co widzę?
Oczywiście fotel zajęty :evil: krzesło też zajęte :evil:
musiałam przytargać pufę z kuchni :evil:

anieli

Post » Nie maja 11, 2014 12:43 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

Byłam , doczytałam, doogladałam. :mrgreen:

Prosiaki swego czasu miałam w ilościach czasem hurtowych :mrgreen: - uwielbiam to ich gwizdanie.

Nie mogę się ogarnąć :evil:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie maja 11, 2014 14:29 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

Nic nie mów, ja od rana coś próbuję zrobić i mi nic nie wychodzi :evil: teraz próbowałam na balkonie popracować, ale tak wieje i tak razi, że masakra, choć akurat na słońce czekałam. Z okularami słonkowymi jeszcze jak cię mogę, ale ten wiatr :? Dobrze chociaż, że mam siatkę, to mi nie wywiało roboty na pół osiedla, ale to i tak nie są warunki do pracy :roll: Do całości zapomniałam gaz jałowych kupić, więc z rzeźbieniem mogę się dziś pożegnać :roll: No po prostu wszystko dziś pod górę :crying:

anieli

Post » Nie maja 11, 2014 14:51 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

Fakt - wieje niesamowicie, pranie na ogrodzie wyschło w dwie godziny 8O

anieli pisze: Do całości zapomniałam gaz jałowych kupić, więc z rzeźbieniem mogę się dziś pożegnać :roll: No po prostu wszystko dziś pod górę :crying:

8O 8O 8O 8O Czy jednak czegoś nie doczytałam :?: :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie maja 11, 2014 14:52 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

standardowo jojczę :roll:
muszę rzeźbę skończyć, a kurde nie mam jak, przez własne zapominalstwo, a wczoraj byłam w aptece :evil:

anieli

Post » Nie maja 11, 2014 15:30 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

anieli pisze:standardowo jojczę :roll:
muszę rzeźbę skończyć, a kurde nie mam jak, przez własne zapominalstwo, a wczoraj byłam w aptece :evil:

to mi przypomniało że skończyłam liceum z dwóją z rzeźby :roll: nienawidziłam...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie maja 11, 2014 15:35 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

Ja skończyłam całe liceum na dwójach z zachowaniem...uwaga uwaga...poprawnym :ryk: za to licencjat obroniłam na celujący 8)

anieli

Post » Nie maja 11, 2014 16:14 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

zapomniałam wspomnieć o dwójach z PO (!), fizyki (a na półrocze 4 plus! bo fizykę jak mi ktoś wytłumaczy to uwielbiam ale zmienili nauczycielkę na tępą krowę...), biologii, matmy, chemii chyba też... zdaje się że i z geografii, ale to przez zadania domowe, bo z geografii do dziś jestem dobra :D za to z wyróżnieniem na finale centralnym olimpiady z historii sztuki i średnią maturalną osiemdziesiąt ileśtam procent :D
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie maja 11, 2014 17:59 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

Ja tam miałam totalną zlewkę z jakimi ocenami skończę, bo i tak wiedziałam, że liceum mi się do niczego nie przyda. Potrzebowałam tylko papiera, że skończone, no i matura. Mówili mi, że będę ulice zamiatać. No cóż- peszek :wink: jak do tej pory nie zamiatam. A jeśli już to najwyżej chodnik przed własną willą w ramach relaksu :ryk:

anieli

Post » Pon maja 12, 2014 5:45 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

ja mam podobne podejście do mojego licencjatu który od pięciu lat w tę i wewtę się buja (zmiana kierunku, uczelni, dziekanka, erasmus...). Tylko jak mi będą cyrki robić z zaliczeniem czegokolwiek i nie uda się do września spacyfikować tego towarzystwa to rzucę tym w.... daleko tym rzucę.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto maja 13, 2014 23:20 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

no no! tylko mnie doniczek na balkonie nie pozbijaj bo biada Ci! :evil: :lol:
a ja padam na pysk :? 13 godzin roboty to jednak nie dla mnie, a do tego zasnac nie moge :?

anieli

Post » Śro maja 14, 2014 15:06 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

Zaglądam na dwa wątki, tzn. i tu /na rokokoko/ i tam /kociomaczo/.
Muszę ogarnąć oba, na razie wszystko muszę doczytać.
Anieli, trzymam kciuki, żeby praca szła Ci sprawnie, dobrze i szybko.

joanka40

Od: Czw wrz 29, 2011 21:50

Post » Śro maja 14, 2014 23:04 Re: rokokowe kokoty: Foki pylące Odmiana balkonowa- ja zarob

dzięki :) jak narazie znowu jestem styrana i znowu zasnac nie moge :? ale przynajmniej sobie zaszalalam- kupilam karbownice na kocim bazarku, teraz bede jak ta pietruszka co w nia pierun :ryk:

anieli

[poprzednia][następna]