MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 08, 2014 17:45 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Pingwinka, pozniej razem z Łacią ; Czarny Szczupły :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw maja 08, 2014 17:49 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Rodzinka Grysi ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw maja 08, 2014 18:31 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Oto Szpiegul :partygirl: Dziś caly dzień był w pokoju, otwarlismy kontenerek, ale zamiast wychodzic, zaczal barankować ;)
kicikicimiauhau

Post » Czw maja 08, 2014 19:48 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

przedsiębiorczy chłopak.
Pozostałe piękności też wspaniałe

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Czw maja 08, 2014 21:34 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

:mrgreen:
kicikicimiauhau

Post » Czw maja 08, 2014 22:11 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Przyjacielski ten kocio :kotek: :ok:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Pt maja 09, 2014 19:46 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Meteorolog1 pisze:Przyjacielski ten kocio :kotek: :ok:

O tak, i to bardzo :1luvu: Przy korzystaniu z lustra, czesaniu Szpiegusek wskakuje do zlewu, przytula się do brzucha, nadstawia główkę do całowania. Dziś w pokoju był w otwartym kontenerku, jeszcze troszkę hamuje się przed wyjściem. Podszedł do niego Pandziak (znajomy z podwórka) i romantycznie się pocałowali :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
DZISIAJ DOSZŁA KARMA DLA MOJEJ WOLNO ŻYJĄCEJ KICI NOWEJ OD PANI EWY, JESZCZE RAZ Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJEMY ZA OKAZANĄ POMOC :1luvu:
Na trzecim zdjęciu mokre z dsisiejszych zakupów.
Podczas karmienia Nowej spotkała nas bardzo przykra sytuacja :( Facet, który ma niedaleko ogród wyskoczył do nas, czemu my koty karmimy, że ma na ogrodzie kupy i to musi sprzątać itp.itd Masakra. A z powrotem wracaliśmy tamtędy jeszcze z mokrym, żeby Jej dać jeszcze trochę, to wyrzucił miseczki z wodą i ciepłym mlekiem , talerzyk z resztą jedzenia był schowany, wiec tam nie wszedl i tylko to się ostało. Ale to nic, jutro damy dziewczynie nowe miseczki i damy tam głęboko , zeby nikt nie wyrzucil. Gosc mysli, ze na nas naskoczy, a my wystraszeni kokocią rodzinke na pastwe losu zostawimy :evil: zawsze jakiś strup się znajdzie, w każdej naszej stoł9wce jest ktos, komu coś nie pasuje. Do diabła z takimi ludzmi. Tu ludzie są fajni, ale ci z okolicy to szkoda gadać. Ale najgorzej sie bac, utrudnianie karmienia to w pewnym sensie znecanie nad zwierzetami.
na ul. Lokietka (czarna rodzinka Gretki) rok nas maltretowali, a nawet policją straszyli. Absurd. Niech takich ludzi szlag trafi :evil: :cry:
kicikicimiauhau

Post » Sob maja 10, 2014 9:55 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

kiedyś wyciągnęłam telefon, żeby debilce zrobić fotki.
Więcej nie pokazała się albo mnie omija

inga.mm

Post » Sob maja 10, 2014 11:56 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Inga, dzięki za radę. Jak dziś znów ten pajac wyjdzie, to będzie miał sesję ze zdjęciami i nagrywaniem :evil:
W każdym miejscu się ktoś znajdzie; jeden ryczy, że ogród rozkopują, drugi, że do domu przez okno wskakują, a raz taka baba coś gadała, że karmiąc koty, robimy czy roznosimy syf. :evil:
Ech, szkoda nerwów do takich typów. Brak słów, ręce opadają, jak niektórzy potrafią być podli. Nic nie pomogą, zjeść nie dadzą biednym kociakom, a jeszcze mają jakieś uwagi i spostrzeżenia. Ich bezczelność nie zna granic :cry: :evil: :evil: :evil:
kicikicimiauhau

Post » Sob maja 10, 2014 14:10 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

mam nadzieję, że przyda się. Niestety, wymaga to cierpliwości, żeby zaczaić się.

Ludzie sa wiecznie niezadowoleni, bo ... i tu milion przyczyn, a gdyby spojrzeli pogodniej, to sami sobie oszczędziliby stresów, a zwierzaki miałyby spokój.
Powiedz palantowi, ze te koty polują na szczury

inga.mm

Post » Sob maja 10, 2014 14:52 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Już mu to wczoraj powiedziałam, a ostatnio nawet widziałam tam dużego szczura, jak sobie chodził. Ale on uważa, że przeczyścił piwnice. Z takim to nawet diabeł nie da rady. Dyskusja tu nic nie da. Przed wczoraj jeszcze facetowi psiak z ogrodu uciekł i do Misia przybiegł, a on tego nie widział albo nie chciał widzieć (był 2m dalej) złapałam go i mu powiedziałam, że uciekł. A wczoraj taka afera. Chociaż z kultury mógł sobie darować. Piesek nie jest winny, a zresztą ma go chyba do szpanu, bo to tzw. modna rasa :( Jak ktoś lubi zwierzaki, to każdego, a o wszystko, nawet o kupy mu idzie. Na wycieraczkę mógł mu jego Psiak zrobić, a głupek oskarża naszą biedną Kicię :evil: :cry:
kicikicimiauhau

Post » Sob maja 10, 2014 17:24 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

..i że myszki, i nornice..
Ale ogólnie uważaj na siebie, chyba, ze facet nie wygląda na groźnego.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob maja 10, 2014 17:41 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

kicikicimiauhau

Post » Sob maja 10, 2014 17:50 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

morelowa pisze:..i że myszki, i nornice..
Ale ogólnie uważaj na siebie, chyba, ze facet nie wygląda na groźnego.

Wydaje mi się, że nie jest groźny. Prawie łysy, pod sześćdziesiątkę.
Dziś go nie było... na szczęście. Talerzyk na jedzonko był na miejscu, miseczki na mleko i wodę dalam nowe. I wsadziłam tam głębiej. Jesli zobaczycie zdj, Kici to tam za tą paprocią teraz leżą.
Nowa zjadła bardzo ładnie, i w spokoju. Wracając z pozostalych stołowek, myla sie w pobliskich krzakach.
Reszta futerek ok, trochę bezdomniaczki rozleniwione są, takie śpioszki :mrgreen:
Szpiegul dziś caly dzien w pokoju, ale jeszcze niesmialy do wychodzenia.
kicikicimiauhau

Post » Sob maja 10, 2014 18:03 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]