Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Atusia77 pisze:Asiu kochana, przykro mi,że domek nie okazał się tym wybranym. Bardzo bym chciała zabrać (wiem,wiem- brzmi wręcz brutalnieod Ciebie którąś kocią pociechę, bo na pewno dogadałaby się z moimi mruczastymi. Ale rodzina mnie wyklnie... Nie mogę ich przerobić. Na dodatek za płotem chodzi mama Mruczka- znów w ciąży. Podejrzewam, że będę musiała któreś maleństwo zabrać do siebie, bo serce mi pęknie. Prosiłam o sterylizację. Kocura- brata Mruczka- zawiozła, dwie kotki z poprzedniego miotu też. Rozumiem,że kicia to już większy kłopot i koszt... Chciałabym się wtrącić, sama nawet ją zabrać, dorzucić się do kosztów. Może po tej ciąży mi się uda. Brzuszek już duży- na aborcyją sterylką pewnie za późno.
Moja Rudzia zrobiła się takim kochanym kociakiem,jak moja kicia z dzieciństwa. Gada do mnie,rozumie jak drugi człowiek,śpi ze mną i córeczką w łóżkunajdziwniejsze jest to,że ja- stara alergiczka
nie kicham, nie prycham! Całuję ją prosto w nosek i nic! Mruczek mnie uczula, niestety. Chłopak rzadziej gości na salonach. Ale Rudzia ma wyjątkowo miękkie futerko- jak szynszyl czy królik. Może w tym tkwi rzecz?
Przytulam mocno wszystkie Wasze mruczaste i Was
Atusia77 pisze:Asiu, ale jej brzuch jest już ogromny. Mruczek też rodził się tą porą. Tak na moje to ze 2 tyg. jej zostały na maks.Lekarz też zrobi taki zabieg?
Atusia77 pisze:Domyślam się tych dylematów. Nie zazdroszczę. Niekiedy chciałoby się znieczulić, oślepnąć na to wszystko. Wiem- przecież się nie da. Dobrze,że są ludzie, którzy pomagają,ratują- jak Ty i rodzinka szanowna.
Pogadam dziś z sąsiadką. Na pocieszenie dodam,że jeśli kociaki się urodzą,to mamusia ich będzie karmiona. A gdy przyniesie miot do sasiadki,to maluchy też jeść dostaną i domków poszukamy. Ale porozmawiam z nią.
Atusia77 pisze:Może się da. Na razie dodzwonić się nie mogę. Trzymajcie kciuki.
koteczekanusi pisze:Może uśmiechnij się do alix76? Ona ostatnio ma chyba dobrą passę na domy. Trza korzystać, póki trwa. Może coś znajdzie i dla Twoich?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości