Bo każdy kot piękny jest, a jak się kota foci trzeba znaleźć jego najmocniejszą stronę - a to głębokie spojrzenie, a to ładne umaszczenie itp.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nemeziss pisze:Dzięki za odwiedziny Chat
Nie zmuszam ich żeby się pokochali, ale Cira musi przestać lać i gonić Tolka. Byleby spokój w domu był to już będzie dobrze. Zresztą Cira Zuzi też nie lubi i czasem jak spojrzy to biedny Zuzik od razu w tył zwrot i kurcgalopkiem zwiewa, ale się nie leją i mnie to wystarcza.
Wierzę że będzie dobrze tylko tej sylkretowej cholerze trzeba czasu
MariaD pisze:Czy jakoś reagujesz jak Ciri goni i leje Tolka?
Możesz spróbować stanąć jej na drodze, patrzeć prosto w ślepia i złym głosem mówić: "NIE WOLNO". Stawiasz się wtedy w pozycji dominującego kota, który tak robi by przeciąć jakieś spory w grupie.
Nemeziss pisze:Anulka jak miło że nam kibicujesz, jesteś jedną z najwierniejszych czytaczek wątków Tolka. Mir.ka miło Cię widzieć krajankoMoże jakaś wspólna kawa i kocie pogaduchy?
mir.ka pisze:Nemeziss pisze:Anulka jak miło że nam kibicujesz, jesteś jedną z najwierniejszych czytaczek wątków Tolka. Mir.ka miło Cię widzieć krajankoMoże jakaś wspólna kawa i kocie pogaduchy?
byłam dwa dni temu w Dąbrowie![]()
służbowo....na Redenie
Nemeziss pisze:Pewnie że reaguję. Lecę za nimi i się drę "Cira TY cholero ! " co prawda najczęściej nie doganiam jak się gonią po schodach bo wiesz... lata już nie te i kondycja słaba a one zapierniczają po tych schodach z prędkością światła.
Nemeziss pisze:mir.ka pisze:Nemeziss pisze:Anulka jak miło że nam kibicujesz, jesteś jedną z najwierniejszych czytaczek wątków Tolka. Mir.ka miło Cię widzieć krajankoMoże jakaś wspólna kawa i kocie pogaduchy?
byłam dwa dni temu w Dąbrowie![]()
służbowo....na Redenie
Czyli bywaszjakbyś chciała się spotkać to ja jestem chętna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, PanPawel i 197 gości