Musicie się dziewczyny uzbroić w cierpliwość, jeśli krople są tłuste i zakraplane 3 razy dziennie, to chyba niewiele można poradzić.
Ewentualnie można zwilżyć szmatkę, dodać kropelkę szamponu i przecierać zatłuszczone futerko wokół uszu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MamaMeli pisze:-Melike, kochanie, zobacz jaki fajny drapaczek Ci kupiłam!
-Aha.
NatjaSNB pisze:To trzynamy kciuki za uszęta i za kupale... budyń może świadczyć nie tyle o tym, że karma nie służy co np o tym, że została za szybko wprowadzona. U mnie wprowadzanie nowego rodzaju karmy trwało do 3 tygodni... powolutku, barrrrdzo powolutku eliminowaliśmy starą, dosypując zamiast niej po troszeczku nowej.
kalair pisze:Kretki witają się w wątku Melindy!![]()
Doczytam sobie później, na razie pozdrawiamy!
MamaMeli pisze:kalair pisze:Kretki witają się w wątku Melindy!![]()
Witamy trzy piękne panie! A co do drapaczka, to ostatnio czasem go drapnie ale raczej sobie na nim odpoczywa
Budapeszt Z A W S Z E, moje miasto-spełnione marzenie
kalair pisze:MamaMeli pisze:kalair pisze:Kretki witają się w wątku Melindy!![]()
Witamy trzy piękne panie! A co do drapaczka, to ostatnio czasem go drapnie ale raczej sobie na nim odpoczywa
Budapeszt Z A W S Z E, moje miasto-spełnione marzenie
Ważne, że Pani Melindzie do czegoś służy!![]()
Aż tak? Moje to jak do tej pory-Praga, ale kto wie.. Budapeszt pięękny jest. Byłam jako dziecię.![]()
MamaMeli pisze:kalair pisze:Kretki witają się w wątku Melindy!![]()
Witamy trzy piękne panie!
MamaMeli pisze:MamaMeli pisze:kalair pisze:Kretki witają się w wątku Melindy!![]()
ale matka jest matematyczny idiota. Trzy koty i służba to razem cztery. CZTERY PIĘKNE PANIE!
kalair pisze:MamaMeli pisze:MamaMeli pisze:kalair pisze:Kretki witają się w wątku Melindy!![]()
ale matka jest matematyczny idiota. Trzy koty i służba to razem cztery. CZTERY PIĘKNE PANIE!
![]()
![]()
Ale ja nie jestem Kretka!Chyba..
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, pvpm i 33 gości