NEKO mam trochę dobrych i trochę złych wieści. Zacznę od dobrych. Pani Iwona od czarnej kotki z działek pisze tak:
Kotka już w dt. Rewelacja! Pani przesympatyczna. Na kotkę czekała cała rodzina, łącznie z trzema psiakami i kotkiem. Widać doświadczenie i właściwe podejście do zwierząt. Myślę, że w tym domu kicia stanie się domową, rodzinną koteczką, Już dzisiaj pozwoliła wziąć się na ręce. Pani powiedziała, że jeżeli tylko zaakceptuje psy, to ma dla niej świetny, sprawdzony dom stały. Będę z tą panią na pewno w kontakcie, więc jak tylko będą nowe wieści, od razu dam znać.
I zła wieść z naszego fb... możecie udostępnić?
witam. mam duzy problem. u mojej rodziny przebywa kotka. jest grzeczna, kochana. zyje w zgodzie z psem. chcą się jej pozbyć. oddać komuś bo podobno sika na pościel. nie chcą nic z tym zrobić. poszukać przyczyny. najlepiej sie pozbyć. tak mi jej szkoda. sa tu ludzie z dobrym sercem?:( jestem z województwa dolnośląskiego. proszę o pomoc.
Oni go już skreslili całkowicie. to jest po prostu durna wymowka nieodpowiedzialnych ludzi.. kot przebywa w miejscowości Piława Górna. w listopadzie będzie miał dwa lata. 609189746. jest to kotka czarno-biala. w razie potrzeby zalatwie sterylizacje.