Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 03, 2014 9:05 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Zimny, ale cudowny poranek. Cudowny - wiadomo, bo z kotami :) Jak tu mieć zły nastrój, nawet w zimny dzień, gdy otwierasz oczy i widzisz czekoladowy nosek wtulony w dłoń :) Jak podnosisz ostrożnie głowę, by nosek się nie obudził i patrzysz prosto na czarne uszka koteczki. I słyszysz cudowne mruczenie Joachima. Czort z pogodą. :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob maja 03, 2014 11:02 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ja dzisiaj w nocy spałam z Polą. Leżałam na boku z ręką pod głową. Obok Pola tak że tą ręką mogłam ją głaskać. Łepkiem oparła się o moje czoło i sapała. I tak spałyśmy czółkiem w czółko. :)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw maja 08, 2014 5:42 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Serdecznie zapraszamy na nasz nowy wątek
viewtopic.php?f=46&t=162096
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw maja 08, 2014 11:22 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Zimny, ale cudowny poranek. Cudowny - wiadomo, bo z kotami :) Jak tu mieć zły nastrój, nawet w zimny dzień, gdy otwierasz oczy i widzisz czekoladowy nosek wtulony w dłoń :) Jak podnosisz ostrożnie głowę, by nosek się nie obudził i patrzysz prosto na czarne uszka koteczki. I słyszysz cudowne mruczenie Joachima. Czort z pogodą. :)

:ok: :ok:
Hej Słonka!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw maja 08, 2014 11:26 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

kalair pisze:
Sihaja pisze:Zimny, ale cudowny poranek. Cudowny - wiadomo, bo z kotami :) Jak tu mieć zły nastrój, nawet w zimny dzień, gdy otwierasz oczy i widzisz czekoladowy nosek wtulony w dłoń :) Jak podnosisz ostrożnie głowę, by nosek się nie obudził i patrzysz prosto na czarne uszka koteczki. I słyszysz cudowne mruczenie Joachima. Czort z pogodą. :)

:ok: :ok:
Hej Słonka!

O, kto tu u nas zawitał :) Witaj Bożenko :)

Sihaja

Post » Czw maja 08, 2014 11:53 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Nooo..wróziłam do żywych, to w końcu se jestem.. :lol: Oczywiście migrena, jakżeby inaczej. :twisted:
ja akurat sobie miziam Irisię, leży przy mnie, i cichutko mruczy. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw maja 08, 2014 12:11 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

kalair pisze:Nooo..wróziłam do żywych, to w końcu se jestem.. :lol: Oczywiście migrena, jakżeby inaczej. :twisted:

No to masz miło. A ja w pracy muszę siedzieć.

Sihaja

Post » Czw maja 08, 2014 12:19 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:
kalair pisze:Nooo..wróziłam do żywych, to w końcu se jestem.. :lol: Oczywiście migrena, jakżeby inaczej. :twisted:

Ale za to jak wrócisz! :1luvu: Cała trójeczka Cię przywita i będziesz mogła miziać do woli! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw maja 08, 2014 12:46 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

kalair pisze:
Sihaja pisze:

Ale za to jak wrócisz! :1luvu: Cała trójeczka Cię przywita i będziesz mogła miziać do woli! :D

Dopiero ok. 19-tej... :(
Zanim się obrobie w domu to i do spania przyjdzie pora. W tygodniu mamy mało czasu na mizianki.... :(

Sihaja

Post » Czw maja 08, 2014 13:43 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Tak późno dzisiaj?? ojoj..no trudno, jakoś musisz przetrwać..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt maja 30, 2014 12:29 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Pojawiam się jak ninja i już znikam Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt maja 30, 2014 12:35 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

O, jak miło :)
A moje koteczki kochane w domu. Morfeuszkowi znowu oczko podpuchło. I juz nie mam pomysłu, jak odchudzić Joachimka.... :(

Sihaja

Post » Pt maja 30, 2014 12:42 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No i dobrze, że w domu, wystarczy, że Ty się szlajać musisz ;)

O po cóż to jemu odchudzanie? 8O
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt maja 30, 2014 12:48 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Joachim ważył 8,3 kg, ale jak go ostatnio zważyłam, to już 8,5... Boję się już go ważyć....

Sihaja

Post » Pt maja 30, 2014 12:54 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:O, jak miło :)
A moje koteczki kochane w domu. Morfeuszkowi znowu oczko podpuchło. I juz nie mam pomysłu, jak odchudzić Joachimka.... :(

hmm..ja też bym cudowny sposób na moje chciała.. zwłaszcza Lafizdrolek..
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]