MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 07, 2014 6:54 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Sroki są straszne bandytki, ale taaaakie ładne :D I cóż, też muszą dzieci swoje nakarmić. Koło mnie całe mnóstwo różnych upierzonych cudaków, m.in. sroki. Grzywacze - młody taki wielki jak rodzice :mrgreen: Sierpówki przylatują na balkon jak tylko wychodzę :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro maja 07, 2014 7:38 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

a koło mnie nieśmiało zagnieździły się szpaki.
Dawno nie widziałam w mieście tych ptaków.

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Śro maja 07, 2014 9:34 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Tych też ci u nas chmara , a już na świeżo skoszonym trawniku.. Tylko się mieni. I kosy też są.
Warszawa nie jest dobra do mieszkania pewnie :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro maja 07, 2014 9:56 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

U nas każdej wiosny było mnóstwo jerzyków,
w tym roku są sroki, jerzyków nie ma :|
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro maja 07, 2014 17:21 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Troszkę wolno żyjących rozb9jnikow:
Ta biała to Łaciata, ta szara to Wiewiora, te dwa razem to Bengal iDziewczynka, Łacia nie daje sie chwycic na ciach - choc nie wiem. Czy to nie facet, bo kocurki sie nie uganiaja, kolezankaPingwinka dzis nie przyszla.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Śro maja 07, 2014 17:31 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Śro maja 07, 2014 17:34 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Jakiego masz fajnego psa - kotoluba :D
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Śro maja 07, 2014 17:41 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

On w kotach jest zakochany ;)
Obrazek
Przed posiłkiem :)
To są znajomi Szpiega - kursowal między ul. Wysoka, Powstancow, Łokietka- Im zrobię rano zdj i jutro wstawię , Kraszewskiego
Mam mnostwo zrobionych zdjec, ale przez telefon zapodaj szwankuje :?
kicikicimiauhau

Post » Śro maja 07, 2014 17:49 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Longman i Dzikusia, Czarny Szczupły wystraszyl sie facetów stojących przy aucie i nie został ujęty
Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Śro maja 07, 2014 18:02 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Nowej nie bylo, zostawilismy posilek - zdj 1, posypane RC - zdj 2
reszta fot dzisiejsze kupione przysmaki
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
wkleilabym wszystkie futerka, ale nie mam sily do tego zapodaja :twisted:
kicikicimiauhau

Post » Śro maja 07, 2014 20:51 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

uuuu.... ile dóbr...
Smacznego kochanym kociastym życzę

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Czw maja 08, 2014 11:15 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

inga.mm pisze:uuuu.... ile dóbr...
Smacznego kochanym kociastym życzę

No. Bezdomniaki są pod czułą opieką. :lol:

A Szpieg to już w raju. :ryk:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw maja 08, 2014 11:45 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Super te koty są. Dobrze że ktoś o nie dba. O całe te towarzystwo kocie.
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Czw maja 08, 2014 14:53 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

Kochane są i te "domowe", i te wolno żyjące. Nie segregujemy Ich na lepszych i gorszych. Każdy jest taki sam, równy. Jedzą to samo, co rezydenci, bo każdy chce mieć dobre jedzonko. Jest ich trochę więcej niż domowych - około 30 z dochodzącymi, więc mięso mieszamy z ryżem, żeby więcej mieli, ale suche to samo jedzą. Smutne jest, że czasami ludzie mają jednego czy dwa koty w domu, a bezdomniaczkom dają byle co :( To nie ich wina, że nie mają domu...
Wieczorem wkleję jeszcze innych moi ch podopiecznych, rodzinę Gretki ;) Troszkę nie chcieli dziś powowac, ale wyszli ok :D
kicikicimiauhau

Post » Czw maja 08, 2014 17:36 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - pierwsze kroki w pokoj

To jest koteczka Nowa, spotkaliśmy Ją, wracając z karmienia, jadła posilek,
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]