Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andy3458 pisze: A wiek ok. 6 tygodni tak jak wszyscy piszą jest najbardziej odpowiedni do wzięcia do domu.
Marcelibu pisze:Mam w tej chwili 8 tygodniowego tymczasa. Zjada pokarm stały, kuwetkuje. Radzi sobie świetnie. Szukam mu domu. Jest odrobaczony, za kilka dni zaszczepię. I szukam domu. Nie ma mamy.
Myślę, że czekanie do 3 wieku m-cy jest bez sensu. W takim wieku wydaje się koty rodowodowe. Bezdomniaka można wziąć wcześniej. Ale po odrobaczeniu i zaszczepieniu, żeby w nowym domu czegoś nie złapał.
Marcelibu pisze:Mam w tej chwili 8 tygodniowego tymczasa. Zjada pokarm stały, kuwetkuje. Radzi sobie świetnie. Szukam mu domu. Jest odrobaczony, za kilka dni zaszczepię. I szukam domu. Nie ma mamy.
Myślę, że czekanie do 3 wieku m-cy jest bez sensu. W takim wieku wydaje się koty rodowodowe. Bezdomniaka można wziąć wcześniej. Ale po odrobaczeniu i zaszczepieniu, żeby w nowym domu czegoś nie złapał.
zulana pisze:Czym karmić takiego maluszka? Wolałabym unikać raczej gotowych "chemicznych "saszetek". Gdzie kupić mleczko dla kotka?
Marcelibu pisze:Myślę, że czekanie do 3 wieku m-cy jest bez sensu. W takim wieku wydaje się koty rodowodowe. Bezdomniaka można wziąć wcześniej. Ale po odrobaczeniu i zaszczepieniu, żeby w nowym domu czegoś nie złapał.
zulana pisze: Gdzie kupić mleczko dla kotka?
vivien pisze:Marcelibu pisze:Mam w tej chwili 8 tygodniowego tymczasa. Zjada pokarm stały, kuwetkuje. Radzi sobie świetn ie. Szukam mu domu. Jest odrobaczony, za kilka dni zaszczepię. I szukam domu. Nie ma mamy.
A czym różni się kot rodowodowy od kota nierodowodowego- to ten sam gatunek kot domowy.
andy3458 pisze: Owszem kocurki są na pewno większe od kotek, mają większą wagę i typowo "męskie" cechy charakteru.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 110 gości