POMOC DT/ Karmienie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 02, 2014 18:24 POMOC DT/ Karmienie

Witam serdecznie.

Postanowiłam napisac poniewaz dosc dlugo sledze juz forum, a jako kociara chyba czas sie ujawnic :lol:
Wraz z mezem i coreczka jestesmy posiadaczami 3 kotow ( najstraszy ma 4lata, potem stopniowo roznica o rok - najmlodsza kocia w czerwcu konczy 2 lata :lol: ). Odkad pamietam zwierzeta zawsze byly w moim zyciu, dopilnowalam tez by od poczatku byly czescia zycia corci :)
Od blisko dwoch lat staram sie pomagac bezdomniakom, w zeszlym roku wykarmilismy miot kociat porzuconych w smietniku, i postanowilam ze jesli dzieki temu moge pomoc uratowac choc pare kocich istnien to warto poswiecic swoj czas i na maxa go wkorzystac :kotek: Na pewno sa tu kociary ze Slaska jak ja, proponuje wiec i tu swoja pomoc. Wiem, ze zbliza sie ciezki okres, kiedy to na swiat beda przychodzily setki kociat, wielu trzeba bedzie pomoc od pierwszych dni zycia takze jesli bedzie potrzeba wykarmienia/pomocy w opiece/odchowaniu/znalezienia domku/ wizyty PAA to jestem do pelnej dyspozycji i mam nadzieje, ze uda mi sie pomoc :)

Kociaraa86

Od: Pt maja 02, 2014 18:11

Post » Sob maja 03, 2014 6:52 Re: POMOC DT/ Karmienie

Witaj!!! :1luvu:
Takie domy są na wagę złota, na pewno na brak ofert narzekac nie będziesz!
I nie przejmuj się ty, że Twoje posty bedą ukazywać się z opóźnieniem, dopiero jak napiszesz 5 postów, będzie już normalnie, więc nie irytuj się :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob maja 03, 2014 12:56 Re: POMOC DT/ Karmienie

kropka dzieki kochana za mile przyjecie !! Powiem Ci, ze gdybym miala tylko na tyle wystarczajacych funduszy to pewnie wszystkie osiedlowe koty sprowadzalabym do domu. Czemu tak mam ? ...nie wiem, byc moze dlatego ze kiedy sama bardzo potrzebowalam pomocy, wtedy kolo mnie byly tylko zwierzeta i postanowilam, ze skoro one sama swoja osoba potrafia tyle zdzialac to i ja pomoge, bo na swiecie jest tyle zla, ze kazdy gest sie liczy, nawet najmniejszy :roll:
Nasze trzy kociaste sa oczywiscie odrobaczone ( co 3 miesiace ) z aktualnymi szczepieniami, i wszystkie wykastrowane/ wysterylizowane.
Opanowuje mozliwosc dodawania tu zdjec, poki co niestety nie potrafie, chcialabym troszke "Nas" pokazac :)

Wiele ogloszen na jakie trafiam sa niestety z miast tak oddalonych od Katowic,ze nie ma nawet co marzyc o pomocy, rozsialam wici w Katowickim Schronie, ale jednak tu wiem ze jest najwiecej bidek potrzebujacych pomocy wiec jak dzialac to calego :1luvu:

Kociaraa86

Od: Pt maja 02, 2014 18:11

Post » Sob maja 03, 2014 15:04 Re: POMOC DT/ Karmienie

Zdjęcia musisz wrzucić na hosting zdjęciowy-ja wrzucam przez fotosik.pl
Działaj dziewczyno, bo pomoc potrzebna bardzo, ja wiem co to brak rąk do pomocy, bo sama jestem.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18