19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Dziecko mi jakieś takie bydlejakie te zdjęcia wrzuciło
A Papusia to dzisiaj jak pierwszego dnia u nas: najpierw pól dnia przesiedziała w szafce, a teraz ani się nie da dotknąć ani pomiziać i przemieszcza się po domu z prędkością świała.
Ostatnio edytowano Pt sie 29, 2008 20:02 przez AgaPap, łącznie edytowano 1 raz
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Dopiero teraz mogę /odzyskiwanie systemu trochę jednak trwa/ złożyć na Twoje ręce Aguś - życzenia kolejnych wspaniałych lat z Papusią i przekazać ogrom mizianek dla Niej. Dla pozostałych futrzaczków również.
Pamiętam jak dzisiaj ten dzień, kiedy przyjechałaś po Papusię i chorobę Agaciorka.
Właśnie w ten dzień była wielka akcja odkażania.
Szczęściem, wszystko skończyło się dobrze.
AgaPap podarowała opolskim kotom wiele fantów i wszystkie zostaną wystawione na licytacje. Zapraszam więc na kolejną, tym razem:
Szeleszczący przedmiot kociego pożądania
Od soboty się zbieram żeby ten ostatni wpis w tym wątku zrobić. Dlaczego ostatni, można się domyśleć
Historia nasza się skończyła - Papaja odeszła w sobotę. Spokojnie, we własnym domu z moją mamą będącą z nią do końca.
Dziękuję Ci moja kochana "króweńko" za te 6,5 roku, chociaż na koniec okazało się, że ten czas dostałyśmy na bardzo duży kredyt.