Brzeskie koty z cmentarza
Koty z Fundacji Mali Bracia z Opola
Białaczkowa Lilli z Fundacji
Niestety największym problemem Kasi jest kasa.
kasia79 pisze:wczoraj oddała częsc długu dla weta po czym zaszczepiłam [łącznie z białaczką] Miłke i Folrka więc nadal mam dług u weta 75 zł![]()
koty po szczepieniu czuja sie nie zle ,jak narazie przechodza to dośc dobrze
szczepiłam tą nowa szczepionka ''Purevax'' nie widze narazie żadnych skudków ubocznych [pamietajmny że każdy kot ma inny organizm]
nadal potrzebuje jeszcze zaszczepić tą szczepinka 2 razy Deizi to jest100 złpomożcie
Kasia nie pracuje. W tej chwili przeprowadza się do Opola, będzie starała się doprowadzić Fundację Mali Bracia do porządku. By mogła spokojnie to wszystko zrobić musi spłacić dług u weta w Brzegu oraz poszczepić te koty, które zostały pod jej opieką.
Dlatego, dla Kasi i jej podopiecznych wystawiam pod młotek trzy, rewelacyjne gadżety od Royal Canin

1. Puszka Royal Canin z najnowszej edycji. Śliczna, zielona puszeczka ze świeżej edycji RC. Zielona ze wspaniałymi zdjęciami kotów. Nieduża, na małą paczkę karmy (400g), ale w domu znajdzie się jeszcze kilka przeznaczeń dla takiego cacuszka

2. Kula-smakula. Świetna zabawka dla kota i dla psa. Nierówno tocząca się kulka z której będą wylatywać ulubione chrupki lub inne przysmaki. Kula jest czerwona z białym korkiem z dziurami. 25cm w obwodzie

3. Plecako-torba. Rewelacyjna torba z RC. Torba która może być saszetką zawieszaną na pasku, torbą którą można nosić na ramieniu oraz świetny, pojemny plecak. I wszystko w jednym! Szerokość 37cm, wysokość saszetki 21 cm, plecaka 42 cm. Mnóstwo różnych kieszonek na zewnątrz i wewnątrz. Ładna i praktyczna.

Zaczynamy każdy fant od 8zł. Licytujemy tydzień od pierwszej oferty na daną rzecz. Ja wysyłam.
Bardzo proszę, pomóżmy Kasi spłacić długi i zaszczepić koty!!!!