inga.mm pisze:Ania, nie wygłupiaj się!
Ponieważ chciałam być grzeczna, więc wniosku, jaki sam sie nasuwa nie napisałam.
Zrobiła to meg - super!
I jeszcze wyszło że jestem niegrzeczna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inga.mm pisze:Ania, nie wygłupiaj się!
Ponieważ chciałam być grzeczna, więc wniosku, jaki sam sie nasuwa nie napisałam.
Zrobiła to meg - super!
brwinowianka pisze:Mam wrażenie, że z jakiś względów umyślnie stawia się tu opór i nie przyjmuje do wiadomości faktu, że kotom z brwinowskiego cmentarza karmy nie brakuje. Nie brakuje jej dzięki wieloletniej pracy osób codziennie karmiących koty i finansujących pokarm ze swych prywatnych środków, a od pewnego czasu ściśle współpracujących z gminą Brwinów.
Raz jeszcze wyjaśniam, że karma dostarczana przez gminę zabezpiecza dokarmianie zwierząt a nie potrzeby pokarmowe kotów.
brwinowianka pisze:Dobra karma sucha jest kotom również podawana przy codziennym karmieniu, jednak ze względu na jej wysoką cenę nie pozostawia się jej po zakończeniu karmienia.
brwinowianka pisze: Niedoświadczonym karmicielom polecam korzystanie z miseczek.
mavi pisze:brwinowianka pisze: Niedoświadczonym karmicielom polecam korzystanie z miseczek.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, kasiek1510, moniczka102, Talka i 75 gości