♥♦♣♠ Szandor - pers w typie persa ;-P - szuka domu ♥♦♣♠

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 27, 2014 19:41 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

To samo mówiłam jej przez telefon.
kotkins - jesteśmy astralnie połączone. Nie ma co do tego wątpliwości. :twisted:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie kwi 27, 2014 19:42 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

Jeśli potrzebna obrozka z feromonami to mam.
Wracam do krk w pt

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Nie kwi 27, 2014 19:44 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

Kumiko na taką se sierść i skórę idealnie pomógł ten olej:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karmy_s ... olej/32011

Raz dziennie do mokrego (surowego mięska) dodawany. W ciągu kilku dni było widać poprawę.
Ale ze względu na rewolucję brzuszkową, to ja bym jednak na razie jeszcze nic z tego typu wspomagaczy nie podawała.

Jestem przeciwnikiem tzw. łososi norweskich, więc i kotu oleju z takiego czegoś nie podam.

Z testami Felv/Fiv - skoro dziś się nie dało - to też bym poczekała ze dwa tygodnie (akurat czas izolacji). Na wszelki wypadek, żeby nie wyszło "okienko serologiczne", skoro on do dziś był w schronie. Ale to tylko moja luźna sugestia.

Perski robalku - masz szczęście. Teraz się tylko pozbądź lokatorów na gapę, odpoczywaj, zdrowiej i piękniej.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Nie kwi 27, 2014 19:53 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

Dobra dziewczyny , więc tak :
-izoluję,
-dobrze karmię,
-daję spokój,
-czeszę i bawię się ( bo on to lubi )
-oczy przemywam - zawijając w becik
-odrobaczam

Resztę sukcesywnie i powoli jak będzie lepiej.
Z testami FelV/Fiv zapytam weta może to i racja, że nie ma co od razu robić.
A tak za dwa tygodnie się pobierze krew do morfologii i do testów.

Obróżkę już zamówiłam ( ale dziękuję Rustie za chęci ) i to do kontaktu Feli-coś tam. :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie kwi 27, 2014 19:54 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

Spokój. Kotu, rezydentom i sobie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie kwi 27, 2014 21:37 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

spozniona, ale dotarlam
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie kwi 27, 2014 21:55 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

Neigh pisze:spozniona, ale dotarlam

Cieszę się - albowiem pers z łatką psychopaty, killera i rezydywisty jakoś szczególnie mi pasuje do Ciebie :mrgreen:
Gdyby chociaż denuncjator , to mogłabym go Kotkinsowi wciskać podstępnie.
Kolekcjonera butelek np. Zosikowi.

A tak to co ja pocznę ?
Gdzie ja znajdę chętnego na takiego cićwirza ?

Małż powiedział, że nie pójdzie do łazienki nocą, ni za dnia, póki toto siedzi i pacza.
Ponoć odkrył w jego wzroku paranoję połączoną z psychopatią. :mrgreen:

I jak tu nie kochać persów?
Według mnie on jest niewinny i czysty jak lelija ! ( Pers znaczy , nie małż ).
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Nie kwi 27, 2014 22:00 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

Monia - kciuki za Recydywiarza - może przy Tobie znormalnieje :ok: :ok: :ok: :ok:

sama nie wierzę w to co piszę (druga część zdania) :ryk: :ryk: :ryk:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie kwi 27, 2014 22:03 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

Monika_Krk pisze:Małż powiedział, że nie pójdzie do łazienki nocą, ni za dnia, póki toto siedzi i pacza.

Monika - Neigh sie zjawiła, więc ten Twój FERDYNAND /fuuuujjj, co za imię /, na bank nawiązał juz połaczenie z Personą :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie kwi 27, 2014 22:08 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

Twój małż musi mieć coś na sumieniu, jeżeli pers pacza na niego TAKIM wzrokiem.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie kwi 27, 2014 22:12 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

najłatwiej oskarżyć małżonka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie kwi 27, 2014 22:14 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

izka53 pisze:
Monika_Krk pisze:Małż powiedział, że nie pójdzie do łazienki nocą, ni za dnia, póki toto siedzi i pacza.

Monika - Neigh sie zjawiła, więc ten Twój FERDYNAND /fuuuujjj, co za imię /, na bank nawiązał juz połaczenie z Personą :mrgreen:

FERDYNAND - nie mylić z Kiepskim.
Była kiedyś taka bajka : Ferdynand Wspaniały - polecam . :D

Zosik pisze:Twój małż musi mieć coś na sumieniu, jeżeli pers pacza na niego TAKIM wzrokiem.

https://www.youtube.com/watch?v=TAVweVW2neY :mrgreen:

isabell36 pisze:Monia - kciuki za Recydywiarza - może przy Tobie znormalnieje :ok: :ok: :ok: :ok:

sama nie wierzę w to co piszę (druga część zdania) :ryk: :ryk: :ryk:

przy mnie raczej nie można znormalnieć - tak twierdzi mój psychiatra. :D

Monika_Krk

Post » Nie kwi 27, 2014 22:21 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

MalgWroclaw pisze:najłatwiej oskarżyć małżonka

Tak! To przez niego ten herpes, wyciek z nosa, tasiemiec, lamblie i brzydkie futro!
Jak również gradobicie, trzęsienie ziemi i koklusz!
Zamknąć go w łazience i odizolować, żeby innych kotów nie zaraził! :smokin:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon kwi 28, 2014 4:56 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

Poranny donos :

Uprzejmie donoszę, że z kiblującego za szybą Persa, Ferdynandem zwanego, jest taki killer jak z koziej doopki trąbka.
Grucha słodko przez szybę do kotów moich, wdzięczy się ( a przecież rujka chyba u samców nie występuje).
Bardziej już moje koty są wkurzone i stopują jego przyjacielskie zapędy , a to warcząc, a to sycząc.
Nie pasuje im to nowe, plaskate i dziwaczne.

Robią miny coś w stylu : zaraz , zaraz - z nami trzeba pochodzić a nie tak od razu do tête-à-tête plaskaty bycie transcendentalny.

Tym bardziej, że plaskaty osobnik wydaje niezrozumiałe dla moich kotów chrumkania, sapania i dyszenia.
To się może kojarzyć zwykłemu kotu ze zboczeńcem jednak. :mrgreen:
Muszą przywyknąć przez tą szybkę w brodziku do persa i jego dźwięków.

Na wszelki wypadek każę sprawdzić dziś weterynarzowi, czy to aby nie dziewoja - bo wdzięczy
się toto niczym panna w rujce. A rozmowny jest , no dziób mu się nie zamyka. :D

Killer... dobre sobie... no chyba , że taki podstępny cwaniak , iż wabi ofiary na grzecznego kiciusia - a potem siup ! Brzytwa z majtek i gardło rozprute.
Najpierw koty potem my ? 8) :mrgreen:

Pożyjom , uwidim.
Coś mi się jednak wydaje, że te zwroty z adopcji grubą nicią szyte były - a głównym powodem były : biegunki, katary , wirusy itp.

Tasiemcowi wydałam wojnę.
Będę gorsza od Putina ( przepraszam za porównanie ale adekwatne w tym wypadku ).
Tak wykorzystam mego Ferdynanda do walki z dziadem pasożytniczym:

http://images.cheezburger.com/completes ... 527700.gif
:!: Ciężar gifa 3,0 MB. zamieniłam na link. N/K

Monika_Krk

Post » Pon kwi 28, 2014 5:37 Re: KRAKÓW I NIE TYLKO !-szukam DS PERSOWI - Cudo !

Na pewno ludziom nie chciało się leczyć i wydawać pieniędzy. Ten ruchomy obraz jest beznadziejny. Spokojnego dnia.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]