Koty zostają u mnie na DT na dzień dzisiejszy i tak moga zostac do zimy.Później trzeba będzie podjac decyzje,bo w mieszkaniu nie ma sprawnego centralnego ogrzewania,a te koty w zimnym byc nie moga,to jest oczywiste.Zarówno naprawa CO jak i zrobienie ewntualnego pokoju w moim domu bedzie kosztowalo sporo,wiec mogę sobie gdybac co będzie.
Na razie jest tak jak pisalam:
Blondyna,Kropka i niestety Marynia sa agresywne co do podawania leków ,Marynia jednak jest mila jesli chce się miziac,sama pcha się na kolana,wiec tutaj akurat moglaby znaleźć opiekuna.Niestety jest kotem chorym,dzisiaj cały wieczór "charczało"jej w srodku,rano było dobrze.Jest chudzinka taka,że same gnatki człowiek wyczuwa jak ja trzyma-leciutka jak Serafinka, "zero "masy mięsniowej ma Dziwnie chodzi jak kaczuszka,co widac jak biegnie,tylnie nózki sa niesprawne,jakies takie jakby krotsze się wydaja,czasami się placza jak biegnie.Wymaga troskliwej opieki,jest z kotami od kilku lat.Wystarczy popatrzec na to towarzystwo,zeby wiedziec to co ja:one sa ze soba zżyte-rozdzielanie tej bandy jest w mojej ocenie nieludzkie

Nie wiem co mam napisac,co myslec,wiele w mojej głowie sie tych mysli przewija:chciałabym zostawic te kociska u mnie,bo sa chore i stare neiktóre,ale zdaję sobie sprawe z tego,że dzisiaj mam prace,a jutro moge jej nie miec .I co wtedy będzie?Ja juz takie cos przerabiałam,wiec tak jak napisałam:kto nas wesprze temu nic wiecej niz dizękuje nie jestem w stanie dac.Ot takie tylko wiesci,że koty sa ,jak się maja,co robimy,w co się bawimy
Miałam troche na głowie,ale zamierzam jakies zdjecia cyknac,jeszcze sa dwa paragony do wstawienia,nie mam czasu po prostu.
To tyle chyba...
Jesli komus jest trudno z deklaracja to może się wycofac,ja to rozumiem.Tylko niech napisze,zeby człowiek nie "czekał"i nie wymyslał sobie co zrobimy jak nei ma z czego.Jak to się mówi :jak zje 12-cie to i 6 dostanie zawsze cos jesc.Jest jeszcze Gryzold,jest niewyciachany i na razie go nie złapię...Martwię się o niego ,że tam łazi,ale moze nie poluje,słyszałabym bluzgi na pewno...