Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ofelku zachowała się jak należało. A Czernidełko tylko wstydu mi narobiło!
Inka oburzona
Ineczko. Ale ja się bojałamBo Ofelku tak okropecznie sykała i warkała, że nie wiedziałam co mam robiać
Uciekać, czy drapaczyć. No i zanim się zastanowiłam, co robiać, to mię skłujali dupinkę
![]()
Mała Ciorna Carmen zafstydzona okropecznie
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ofelku zachowała się jak należało. A Czernidełko tylko wstydu mi narobiło!
Inka oburzona
Ineczko. Ale ja się bojałamBo Ofelku tak okropecznie sykała i warkała, że nie wiedziałam co mam robiać
Uciekać, czy drapaczyć. No i zanim się zastanowiłam, co robiać, to mię skłujali dupinkę
![]()
Carmencita, to na przyszłość się nie zastanawiaj, tylko gryź i drapacz!
Inka
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ofelku zachowała się jak należało. A Czernidełko tylko wstydu mi narobiło!
Inka oburzona
![]()
Carmencita, to na przyszłość się nie zastanawiaj, tylko gryź i drapacz!
Inka
Ineczko, ale ja nie umię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mała Ciorna Carmen zafstydzona
Ineczko. Mała Ciorna jezd facypistka i tajfłapa. Ona by nie trafiła w weta opazurowaną łapcią. A do gryzania czeba mieć ząbki, a ona dwóch nie ma. Tych z przodu pysia.
Książniczka Ofelja wyjaśniająca
zjawka pisze:Taki lubczyk w malej donicy to się nada do szybkiego uskubania, długo nie porośnie. A lubczyk z gruntu to ma korzeń jak kłonica ( i tu ogłaszam końkurs - kto wie co to kłonica?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Darkmatter, Kankan i 60 gości