Elisha i Beniamin cz. V

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 22, 2014 19:39 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Hehe, Ania no piękne są takie wnętrza, ale bardziej mi pasują do jasnych, dużych pomieszczeń. Choć u mojego męża by pewnie pomysł nie przeszedł. On pewnie powiedziałby, że wygląda jak w zrujnowanym domu, haha :) Ale on się nie zna :ryk:

Co do remontów, to właśnie cały czas powtarzamy sobie, że przetrwamy a potem już długo będziemy się cieszyć ładnym domkiem. Choć szczerze - jak dzisiaj dowiedziałam się, że to przeciągnie się na przyszły tydzień, to mi się płakać zachciało. Na szczęście Adam potem zadzwonił do pana i uzgodniliśmy, że skoro drzwi od pomieszczeń już będą, to my się w piątek już sprowadzimy, a pan sobie będzie wykończeniówkę dłubał w towarzystwie kotów i psa :ryk: Oczywiście, odpowiednio porozdzielanych po pokojach. Pan zapewnił nas, że teraz to już nie będzie hałasu, więc moje zwierzątka zawału nie dostaną. Ciekawa jestem końcowego efektu... No i pojęcia nie mam, na jaką szafę przesuwną (wnękową) się zdecydować. Macie jakieś pomysły? Chciałabym, żeby miała miejsce na wieszaki, ale nie za dużo. Plus miejsce na buty. Coś Wam jeszcze przychodzi do głowy?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto kwi 22, 2014 19:42 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Neee..ja sie kiszę w miniaturowym mieszkaniu, więc nic ciekawego nie zaproponuję. Ale chętnie podpatrzę pomysły :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto kwi 22, 2014 21:01 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Milena zerknij na systemy szaf z Ikei, oni maja duzo fajnych pomyslow i mozna sie zainspirowac.
Mnie by wlasnie najbardziej zalezalo na wieszakach i miejscu na buty, ale jak kupowalam swoja szafe to chcialam miec tez miejsce na odkurzacz i takie tam domowe graty, ktorych normalnie nie ma gdzie schowac.
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Wto kwi 22, 2014 21:23 Re: Elisha i Beniamin część piąta

No właśnie, miejsce na odkurzacz - dzięki za podpowiedź :ok: Byłam w Ikei i widziałam ich pomysły, faktycznie mają ciekawe rozwiązania. Natomiast samą szafę chcę taką, jak Komandor. Tylko, że sama nie wiem, co chcę. Jak ma wyglądać, z jakiego materiału jest dobra, czy lustro przez całą długość skrzydła, czy tylko od połowy itp. Echhh dać babie możliwość wyboru...

Milena_MK

Post » Czw kwi 24, 2014 7:55 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Jutro wracają kotusie :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Było przy okazji trochę stresu, bo okazało się, że jedyne połączenie z Wro do Krk, które zgadza się na przewóz zwierząt, właśnie zostało zlikwidowane. Mąż obdzwonił innych przewoźników i lipa. Tylko pies przewodnik. Na szczęście jest jeszcze stare, dobre PKP. Niestety, wlecze się aż 5 godzin, ale zabierze moje Skarby :)

Swoją drogą, dlaczego oni się tak upierają, żeby nie przewozić zwierząt, tym bardziej takich, które są w transporterku? Jeszcze rozumiem, jakby nie chcieli zabrać owczarka podhalańskiego. No ale małe zwierzę, które nie będzie biegało po autobusie? Nawet nie ma opcji, żeby wykupić osobny bilet dla kotów. Po prostu nie bo nie. Nie lubię tego.

Milena_MK

Post » Czw kwi 24, 2014 12:51 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Oby kotki nie przeżyły tak jazdy PKP jak ludzie :ryk:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Czw kwi 24, 2014 16:11 Re: Elisha i Beniamin część piąta

:( :( :(

Moja mama odebrała dzisiaj swój wynik histopatologiczny po łyżeczkowaniu macicy i jest źle :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Milena_MK

Post » Czw kwi 24, 2014 16:58 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Ojej, Milenka... nie wnikam w szczegóły, ale mam nadzieję, że to albo fałszywy alarm albo coś, co szybko Mama pokona. Ściskam Cię mocno!
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Czw kwi 24, 2014 17:02 Re: Elisha i Beniamin część piąta

NatjaSNB pisze:Ojej, Milenka... nie wnikam w szczegóły, ale mam nadzieję, że to albo fałszywy alarm albo coś, co szybko Mama pokona. Ściskam Cię mocno!

Dzięki wielkie! Mama ma termin operacji na 16 maja, musi wyciąć całe narządy rodne. Boję się.

Milena_MK

Post » Czw kwi 24, 2014 17:09 Re: Elisha i Beniamin część piąta

O kurcze :( To naturalne, że się boisz, trzymaj się mocno, bądź dzielna i będzie dobrze! Dobrze, że operacja tak szybko, niedługo Mama będzie to miała za sobą. Będzie dobrze!
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Czw kwi 24, 2014 18:43 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Moja mama to przeszła. Kilka lat temu, teraz jest zupełnie dobrze. Dacie radę dziewczyny ♥

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Czw kwi 24, 2014 20:15 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Kurcze, dziękuję za słowa wsparcia. Wierzę, że się uda. Mama jest troszkę przybita, bo za tydzień ma sprawę rozwodową, teraz jeszcze doszło to... A dwa miesiące temu odeszła jej przyjaciółka, właśnie na raka narządów rodnych... Ale będzie dobrze. Właśnie robimy wspólnie pizzę i staramy się myśleć pozytywnie.

Jutro będą u mnie koti, mam nadzieję, że dobrze zniosą podróż pociągiem...

Milena_MK

Post » Czw kwi 24, 2014 21:56 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Za zdrówko potrzymam , nich sie wszystko uda :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt kwi 25, 2014 19:02 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Pewnie już masz swoje kotecki :1luvu:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Pt kwi 25, 2014 19:04 Re: Elisha i Beniamin część piąta

Mama napewno będzie cie teraz bardzo potrzebowac. Dacie radę, trzymam za Was kciuki :)

Obrazek Obrazek

vanesia1

[poprzednia][następna]