Kluseczki cudne dacie rade tulić, kochać, masować, dogrzewać i uczyć wszystkiego to niby obowiązek, ale ja jakoś nie narzekałam przy takich kruszynkach a obserwować jak rosną i co robią to już w ogóle odlot byleby koleni lokatorzy się nie zasiedzieli butekowe dzidzie wyjątkowo zapadają w serducho, oj wyjątkowo
Dzisiaj Balbinka i Kajtuś (teraz na pewno, sprawdzone ). Trafiły na przegląd w najlepsze z możliwych rąk, zniosły to dość dobrze choć szczęśliwe nie były. Bardzo dziękujemy za wszystkie cenne rady dla nas bezcenne
Ręce które leczą Ciocia Ania dołączyła instrukcję obsługi do bąbli? A tak poważnie straszne słodziaki
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść głęboko w serce. Potem je łamią....Lemur, Gruba, Ciasteczko, Kropka,Nori Bibi...
No maluchy rozbrajające to prawda. Maciek butelki tej, z której małe jadły zapomniałam Wam dać, ale jest druga w tej zamkniętej puszce mleka. Działajcie.
W tych oczach czai się niemo upierdliwe pytanie: " i po coś, ojcze, zgotował nam te kluski? " A gwiazdą dzisiejszego wieczoru będzie Balbinek? Tak, tak