WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 16, 2014 16:27 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

A ja jutro się pakuję i jadę na święta na działkę nad jeziorem, się pochwalę i powywyższam. W Twoją stronę Kotkins jadę.
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Śro kwi 16, 2014 17:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

megrita pisze:A ja jutro się pakuję i jadę na święta na działkę nad jeziorem, się pochwalę i powywyższam. W Twoją stronę Kotkins jadę.

Phy... ja też się zbieram nie za długo.... z deka na północ, będę się lenić i dopieszczać :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro kwi 16, 2014 17:05 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Jedziesz do dzieci Shira?
Ja jadę do rodziców, oni cały sezon siedzą nad jeziorem, od wiosny do jesieni. Emeryci :)

Helen Brown "Kleo i ja"

megrita

Post » Śro kwi 16, 2014 17:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

izka53 pisze:
dalia pisze:jak mój Żakuś zobaczył siebie w lusterku, to mało na serce nie odszedł, musiałam skubańca winem odstresować bo nic innego nie działało :twisted:

Ooooo chiba do moderacji zgłosić by trza, toz to rozpijanie ptactwa :mrgreen: :mrgreen:

najprostsze metody przynoszą najlepsze efekty :lol:
zresztą było jak bozia przykazała - z chlebem i winem :mrgreen:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro kwi 16, 2014 17:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Niee, nie aż tak na północ ;) Nad nasze morze :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro kwi 16, 2014 17:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

shira3 pisze:Niee, nie aż tak na północ ;) Nad nasze morze :)

Ooo, to zazdraszczam, łyknęłabym jodu 8)
Bardzo lubię być nad morzem poza sezonem.

Helen Brown "Kleo i ja"

megrita

Post » Śro kwi 16, 2014 17:49 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

a ja NIC ( no prawie ) nie robie w związku ze świętami. Za to mam bujne plany ogródkowe, zamierzam
a. przycinać
b. pielić
c. wywalić
d. dosadzić

Maksio Kura kury nie widział. Brak towarzystwa ma w .........nooo pod ogonem ma. Mówi do siebie. Czasem psy tresuje jak ma dzień. Dobra dam ptaku wafla i idę zetrzeć kurze na szafie......taki mam dziś pracowity nastrój:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro kwi 16, 2014 20:55 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Pytanie mam następujące: gdzie i do kogo słać kasiorę z bazarku?
Bo się nam udało wszystko jakoś rozliczyć, bez ofiar w ludziach, zwierzętach i bez strat moralnych (to akurat szkoda).
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro kwi 16, 2014 21:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Zosik pisze:Pytanie mam następujące: gdzie i do kogo słać kasiorę z bazarku?
Bo się nam udało wszystko jakoś rozliczyć, bez ofiar w ludziach, zwierzętach i bez strat moralnych (to akurat szkoda).

Sluchajcie.........gdyby to ode mnie zależało, to bym napisała : Zoska nic nie przelewaj - niech idzie na Bandiego. My te dziewczyny już niemal ogarnięte mamy, a z Bandim robi sie powoli dramatycznie......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro kwi 16, 2014 21:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Napisałam to u siebie i piszę tu: dramatycznie to jest z domem, czy to tymczasowym, czy stałym - bo zaraz nie będzie ani jednego, ani drugiego.
Z kasą na razie dajemy radę.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro kwi 16, 2014 21:52 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Neigh, a mój przelew dotarł?

Helen Brown "Kleo i ja"

megrita

Post » Czw kwi 17, 2014 7:36 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Jeśli chodzi o mnie - ja się zgadzam na ewentualną zamianę kota na psa.
W sensie transferu pieniędzy między klubami.
W końcu , że tak powiem i tak w rodzinie zostanie.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw kwi 17, 2014 10:32 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Megrita jakiś nowy? A to nie wiem, bo nie zaglądałam ostatnio na konto, co by się nie denerwowac. Nie Waszymi wplatami - ogólnie tak raczej:-)

Obrazek

Neigh

Post » Czw kwi 17, 2014 11:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

No to co? Kooooomu, komu kasę? Komu, bo idę do domu.

W ramach rozrywki, nawiązując do tego, co pisała Neigh w temacie tytułów przelewów - pomiędzy zupełnie normalnymi były też takowe:
"kolekcjonerstwo",
"na mszę za koty",
"a tak sobie robię przelew".

Kocham Was. Pisałam to już?
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw kwi 17, 2014 11:45 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Neigh pisze:Megrita jakiś nowy? A to nie wiem, bo nie zaglądałam ostatnio na konto, co by się nie denerwowac. Nie Waszymi wplatami - ogólnie tak raczej:-)

W niedzielę wieczorem robiłam.

Helen Brown "Kleo i ja"

megrita

[poprzednia][następna]