WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 14, 2014 22:55 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Nie wiem.
Amylaza to trzustka. Trzustka jeszcze żadnemu gadowi u mnie nie siadła.
I wcale za tym sięściem nie tęsknię przyznam szczerze.
Chorób ci u nas dostatek...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon kwi 14, 2014 23:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

ło kutwa
ale się porobiło, normalnie Nemocnice na krance mesta :/
biedne futrzałki kotkinsowe....
Pozostaje mieć nadzieję i trzymać kciuki (co czynię), żeby stado nieszczęść jak najprędzej poszło po won.

Kotkinsiu, a za szto Ty mi na maile nie odpisywujesz, a?.....

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Wto kwi 15, 2014 7:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Kotkinsowi Małż wywala całą korespondencję - często przed przeczytaniem:-). Wcale nie żartuję. Powaga. Takie ma chłopak hobby.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto kwi 15, 2014 7:54 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto kwi 15, 2014 9:26 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

A nie, on to nazywa "czyszczenie poczty". Kotko ja nijakiego maila nie wiedziałam od Ciebie zwłaszcza.
Małż jest szkolony ,że im dziwniejszy jest adres poczty, tym mniej należy wyrzucać.
I tak korespondencję z Neigh zostawia, choć woli jak przychodzi od TŻ-ta Neigh, bo akurat uważa owego TŻ-ta za rozsądniejszą część ich stadła. Ja uważam dokładnie przeciwnie.
Faceci ją jaskiniowcami.

Nie wiem co się stało. Ale chyba muszę se założyć osobnego maila, bo z uwagi na równe pierwsze litery imion z Małżem oraz z lenistwa używamy wspólnego.

Kurczę ostatnie wpisy (nie moje, nie...) na Twoim Kocino nowym wątku dowodzą ,że kocha Cię nie połowa forum ale całe, z wyłączeniem moderacji rzecz jasna:))

kotkins

Post » Śro kwi 16, 2014 6:53 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Moderacja po prostu jest funkcyjna i nie moze okazywać uczuc. To tak jak z egzaminatorem np. który nie może okazywać, czy kierunek odpowiedzi własciwy, czy nauczycielem - co by żaden uczeń nie czuł się wyróżniany..

To moderacja takoż. Emocje ją zapewne wypełniają tak ze niemal bucha, ale twardo twardo ani brewka nie drgnie:-)
Kotkins powiedzmy sobie prawdę, co poniektórych tu się po prostu nie da nie czytać........z różnych powodów - od rozrywkowych, przez ejakulację intelektualną, ciągłą nadzieję, ze sie COŚ zrozumie, po maniaklane przekonanie, ze pewnie znowu coś na mnie gadają..........to już zależy jak kto;-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro kwi 16, 2014 6:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Wiecie co? Maks to jest jednak megalomanem.........Dziś się rano darł na cały głos "Spokur! SPOKUR! "

( nawiązuje do hasła rzucanego czasem kotom - spokoj mi tu! ).

Ale zobaczcie wszędzie tego "kura" wsadzi......Zakladam, że chciał nam przekazać, że KUR jest spoko.
No jest, o ile nakryty szczelnie.

Obrazek

Neigh

Post » Śro kwi 16, 2014 12:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

A czy Maks widział kiedykolwiek kurę ?
Pytam z czystej ciekawości , bo jeśli nie to ciekawe co by powiedział gdyby ujrzał takie cóś ...

8O
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro kwi 16, 2014 12:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

to niech z łaski swej Kotkins zapoda mi na pw maila, na który korespondencja dojdzie, m'kay? ;)

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Śro kwi 16, 2014 14:19 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Tak, tak, tak Neigh: ja WIEM ,że moderacja nas KOCHA.
Zawsze to wiedziałam!!

Kotkinsiu pszekonany

Maks zasię ma rację.
Ja bym poszerzyła zagadnienie o pytanie : czy Maksymilian widział kiedyś w ogóle jakiegoś ptaka?
Istnieje bowiem domniemanie ,że on ma słuszne pretensje o trzymanie go w klatce- uważa się bowiem za człowieka.
Fiona tak ma.
Chce jadać z nami obiady (fasolka...zupa pomidorowa...), golić nogi i jest urażona ,że chodzimy do weterynarza a nie do chirurga estetycznego...

kotkins

Post » Śro kwi 16, 2014 14:34 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

kotkins pisze:Tak, tak, tak Neigh: ja WIEM ,że moderacja nas KOCHA.
Zawsze to wiedziałam!!

Kotkinsiu pszekonany

Maks zasię ma rację.
Ja bym poszerzyła zagadnienie o pytanie : czy Maksymilian widział kiedyś w ogóle jakiegoś ptaka?
Istnieje bowiem domniemanie ,że on ma słuszne pretensje o trzymanie go w klatce- uważa się bowiem za człowieka.
Fiona tak ma.
Chce jadać z nami obiady (fasolka...zupa pomidorowa...), golić nogi i jest urażona ,że chodzimy do weterynarza a nie do chirurga estetycznego...

lepiej mu nie pokazywać jeżeli nie widział, jak mój Żakuś zobaczył siebie w lusterku, to mało na serce nie odszedł, musiałam skubańca winem odstresować bo nic innego nie działało :twisted:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro kwi 16, 2014 14:39 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

dalia pisze:jak mój Żakuś zobaczył siebie w lusterku, to mało na serce nie odszedł, musiałam skubańca winem odstresować bo nic innego nie działało :twisted:

Ooooo chiba do moderacji zgłosić by trza, toz to rozpijanie ptactwa :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro kwi 16, 2014 15:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

Moja latorośl nosi takie samo imię jak ten legendarny papug. I też mu się dziób nie zamyka :roll:
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Śro kwi 16, 2014 16:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

izka53 pisze:
dalia pisze:jak mój Żakuś zobaczył siebie w lusterku, to mało na serce nie odszedł, musiałam skubańca winem odstresować bo nic innego nie działało :twisted:

Ooooo chiba do moderacji zgłosić by trza, toz to rozpijanie ptactwa :mrgreen: :mrgreen:

Szkandal - degenerują ptastwo i to na potęge. :D
A chociaż dobre to wino dostał ?

Swoją drogą to fascynujące papugi są.
Oglądam jednego takiego Pana Papugę Żako często , Waldemar się zwie.
Siedzi niestety w sieciowym sklepie zoologicznym w klatce i czeka na
amatora. :|
Przyznaje, że w pewnym momencie aż mnie korciło , żeby go kupić.
Z racji tego, że zawsze jak podchodzę to Waldi się bardzo ożywia, popisuje i zachęcająco przymila.
Kontaktowy jest i widać, że cwany mądrala oraz czaruś pierwszej wody.

Zaczęłam dociekać czemu on taki miły dla mnie i się okazało, że Waldemar
ogólnie leci na blondynki oraz toleruje facetów bez względu na kolor włosia .
Brunetek nie toleruje i lubi dziabnąć.
Rude są niewiadomą.
Tak zeznała obsługa.
Obsługa zeznała też , że żako żyją około 60 lat - a ten ma około roku.

Smutne to , że sklepy zoologiczne handlują zwierzakami.

Czytałam że żako się bardzo przywiązują i po ewentualnym zgonie partnera ( za jakiego uznają człowieka gdy z nim przebywają jako jedynak ) - cierpią bardzo, chorują a nawet umierają.
To raz.
Dwa to papugi są raczej dla kogoś kto często i długo przebywa w domu.
Samotne godziny to nie jest to co one lubią najbardziej.

Powyższe mądrości wyczytałam na stronie hodowcy , który swoich ptaków do sklepów nie pakuje.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro kwi 16, 2014 16:24 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- Kotka Wodna WRÓCIŁA!!!

No bo z kim mają wtedy pogadać?

kotkins

[poprzednia][następna]