Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i KW

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 15, 2014 15:38 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

shira3 pisze:Witaj Kotko :D
Ledwo dojrzałam i zajrzałam :)
kotkins pisze:Choć...enukleacja moderacji???
Odważny happening by to był...

A tu kotkins juz się wywyższa i używa niezrozumiałych słów :P

no a jakbyś chciała? jest nowy wątek jest, to Kotkins musi się powywyższać - inaczej by rozczarował co poniektóre moderatorki........A o co jak o co, ale o samopoczucie moderacji dbamy jak nigdy inny:-)

Tak tak "denuncjacja" się nieodłącznie kojarzy z Kotkinsem:-)
Ostatnio edytowano Wto kwi 15, 2014 15:40 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto kwi 15, 2014 15:39 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Neigh pisze:

no a jakbyś chciała? jest nowy wątek jest, to Kotkins musi się powywyższać - inaczej by rozczarował co poniektóre moderatorki........A o co jak o co, ale o samopoczucie moderacji dbamy jak nigdy inny:-)

No tak...jak ja nie myślę..... :roll:
Kota chorego mam to mnie to może usprawiedliwi
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto kwi 15, 2014 15:53 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

A mnie się bardzo podoba ejakulacja intelektu :mrgreen:
Jakby to było pięknie, gdyby tak wszyscy intelektem tryskali :ryk: :ryk: :ryk:
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Wto kwi 15, 2014 16:10 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Chyba wytryskali :ryk: :ryk: :ryk: Mnie się ejakulacja jakoś jednoznaczniej kojarzy i wcale nie z intelektem :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto kwi 15, 2014 17:06 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Jek pisze:No!!Pacz Pani! Kogo moje zaspane oczęta widzom :twisted: !

oesu, pora zaiste barbarzyńska...
W sumie to ja się trochę później kładłam spać dopiero....
Sihaja pisze:Dzień dobry :)

dobry, dobry :>
mimo, że za oknem burza z gradem....

MariaD pisze:Witaj Kotko :) Miło Cię znowu tutaj widzieć.

no i jakbyś mnie drzwiami przycisnęła, to przyznam, że vice Wersal ;>
kotkins pisze:Jak Ty TO robisz ,że one tak śpią razem??? 8O
U nas czasem przez pomyłkę ogon ogona dotknie...generalnie moje zachowują się jak dwóch hetroseksualnych facetów , którym przyszło spać w jednym łóżku: najważniejsze to się wzajemnie nie dotknąć choćby i końcem włosa żeby sobie tamten czegoś nie pomyślał...
A u Ciebie nie prxymierzając wszyscy ze wszystkimi... :mrgreen:

ja nic nie robię poza wysyłaniem pozytywnych fluidów ^^
Ale jak pisałam - to nie są częste widoki. Najczęściej można zobaczyć Plusię z Nocnikiem śpiących obok siebie, inne konfiguracje są rzadsze, więc staram się mieć stale aparat pod ręką.
Akurat wczoraj Czarnuchy pięknie spały w dużym, hmm, zbliżeniu, ale na zdjęcia muszę zaczekać, aż TŻ zrzuci ze swojego aparatu.

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Wto kwi 15, 2014 17:11 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Olat pisze:Bosh, jak Piksia kofała Mamonia...
Fajnie, że taka pamiątka Ci została. :)

bardzo go kochała... To był jej starszy brat, tatuś, kumpel, opiekun, wujek-myjek... Wychował ją na własnej piersi, dosłownie, bo to małe było i chude, z rzadką sierścią z początku, to i zimno jej było non-stop - i non-stop pchała mu się na ten puchaty brzuchol albo plecki.
Poszukam innych ich wspólnych zdjęć, bo taka kocia miłość wzrusza bardzo...
jaaana pisze:Witaj, Kotko :D

:piwa: dziędobry, Pomorze! :>
nelka83 pisze:Se przysiądę, wlepię oczy w Nocusia i se tak siedzieć będę, a co! :mrgreen:
Odzywać się pewnie nie będę (jak zwykle :roll: ), ale chętnie poczytam i na Nocusia popaczam :wink:

popaczaj, nawet na niemo zapraszam ;)

hikora pisze:Ja też :D

...to jak się przyjrzycie bliżej, zobaczycie, że Nocnik już nie imponuje kompletem kłów :/
Złamał sobie gdzieś jednego, melepeta czarna... Nie mam pojęcia, jak, gdzie i kiedy.
I szlag trafił wampirzy wizaż ><

KotkaWodna

Post » Wto kwi 15, 2014 17:14 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

casica pisze:Zakładam tak na podstawie siedzenia i wgapiania się w stosownym, a może nabożnym, milczeniu :)

wew tym wątku takie słowa? fi donc! :mrgreen:

siewka :)
a to u Kotkinsa dziwnym nie jest, taż ona się wciąż wywyższa. I cycem jeszcze szczuje :mrgreen:
casica pisze:Wyłuszczenie gałki ocznej, no brzmi przyjemnie, ale ja w pierwszej chwili pomyślałam, że chodzi o ejakulację intelektu :wink:

za pierwszym byłabym owszem, o drugim chyba nie może być mowy, jeśli masz na myśli te osoby, które ja mam na myśli, a Ty być może podejrzewasz, że ja właśnie je mam na myśli ^^
Btw, zawołajcie mnie, jakby się szykowała jakaś defenestracja :mrgreen:

KotkaWodna

Post » Wto kwi 15, 2014 17:37 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

U mnie Tineczka tak kocha Morgana. On miewa jej czasem dosc, ale nic nie powie, bo to gentelman. A ona mu ciagle wpycha glowe pod nos zeby ja myl. I mruczy jak najeta, co on sobie nie znajdzie zacisznej miejscowki, zeby w spokoju pospac, to ta juz do niego lezie i sie mizia i mruczy. I domaga sie mycia albo jego myje.1
Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

Post » Wto kwi 15, 2014 17:51 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Monika_Krk pisze:Nie wiadomo co na tym wątku czeka na człeka.
Lepiej więc siedzieć cicho i obserwować rozwój wypadków.

\m/ hiszpańska inkwizycja, ahahahahaha!!!
https://www.youtube.com/watch?v=SxJASsVRRpQ
Neigh pisze:no a jakbyś chciała? jest nowy wątek jest, to Kotkins musi się powywyższać - inaczej by rozczarował co poniektóre moderatorki........A o co jak o co, ale o samopoczucie moderacji dbamy jak nigdy inny:-)

Tak tak "denuncjacja" się nieodłącznie kojarzy z Kotkinsem:-)

Kotkins dobrze czyni. Karmi forumowe kable :mrgreen:
A wiecie, że żaden kabel bez zasilania nie pójdzie.
Na skargę :rudolf:
shira3 pisze:Kota chorego mam to mnie to może usprawiedliwi

:/ niedobrze... Zdrowia życzymy temu kotu. Jak mi ostatnio laski laksą walnęły do kuwety, mało na zawał nie zejszłam - zanim się połapałam, że to od zmiany karmy...
megrita pisze:A mnie się bardzo podoba ejakulacja intelektu :mrgreen:
Jakby to było pięknie, gdyby tak wszyscy intelektem tryskali :ryk: :ryk: :ryk:

weź, nie nadążyłabym z chusteczkami.... :mrgreen:

KotkaWodna

Post » Wto kwi 15, 2014 17:53 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Discordia pisze:U mnie Tineczka tak kocha Morgana. On miewa jej czasem dosc, ale nic nie powie, bo to gentelman. A ona mu ciagle wpycha glowe pod nos zeby ja myl. I mruczy jak najeta, co on sobie nie znajdzie zacisznej miejscowki, zeby w spokoju pospac, to ta juz do niego lezie i sie mizia i mruczy. I domaga sie mycia albo jego myje.1

Mamoń też był dżentelkot i nic nie mówił, jak mu się to małe chude wkrzaczało z czułościami.
Widocznie bure kocurasy tak mają...

KotkaWodna

Post » Wto kwi 15, 2014 19:18 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Specjalnie dla Casicy :ewisceracja.
I nie wolno szukać w goglach! :mrgreen:

Zaraz pomyślę jakich jeszcze poużywam niezrozumiałych słów. Podstawową sprawą jest jednak żebym to ja ich nie rozumiała.
Muszę poćwiczyć...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto kwi 15, 2014 19:41 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

wyflaczenie :twisted:
wiem, bo słucham death metalu......

KotkaWodna

Post » Wto kwi 15, 2014 19:46 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Na studiach taki był zestaw dyżurny ale dla Was pewnie za łatwe...
ambiwalencja ambisentencja ambitendencja
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto kwi 15, 2014 19:47 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:...to jak się przyjrzycie bliżej, zobaczycie, że Nocnik już nie imponuje kompletem kłów :/
Złamał sobie gdzieś jednego, melepeta czarna... Nie mam pojęcia, jak, gdzie i kiedy.
I szlag trafił wampirzy wizaż ><

Za to zyskał nowy image - zrobił się na Azazella (gdyby jeszcze był płomiennie rudy :wink: ).
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Wto kwi 15, 2014 20:15 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

shira3 pisze:Na studiach taki był zestaw dyżurny ale dla Was pewnie za łatwe...
ambiwalencja ambisentencja ambitendencja

ło psiokrew. Poległam.
Usiłowałam sobie przypomnieć siakiś hardkor z moich studiów, ale najbardziej niezrozumiałe mogły by być jedynie wykłady z Baltic Uniwersity, a zwłaszcza fragmenty o wytwarzaniu celulozy, ale poniechałam. Terminy medyczne są bardziej iwyl :twisted:

KotkaWodna

[poprzednia][następna]