Mószó ♥ ja nie wyczymię

wiem !!!!!! buziaka od emnie chces

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:wiem !!!!!! buziaka od emnie chces![]()
Rilla07 pisze:Dzisiaj miałam uroczą pobudkę. Muszeron wlazł na mnie i elegancko tą swoją różową tarką zrobił mi peeling brody i nosa![]()
po_prostu_ania pisze:Rilla07 pisze:Dzisiaj miałam uroczą pobudkę. Muszeron wlazł na mnie i elegancko tą swoją różową tarką zrobił mi peeling brody i nosa![]()
Jak uroczoMuszu po prostu chciał Cię wyręczyć w porannej toalecie
Miraclle pisze:Witaj Kasiu![]()
Pobudka marzenie![]()
Mnie Tofiś dziś obudził kładąc się na mnie. Zrobił chlebka na mojej klatce piersiowej i głośno mruczał![]()
Było nam słodko i z trudem wylazłam z łóżka![]()
Spilett pisze:Cześć Kawaleria
Spilett pisze:Czy u Was też taki leniwy dzień? Nawet Perełeczka nie chciała za bardzo brykać, a o mnie nie wspomnę
Rilla07 pisze:
Akurat Teemcia uwielbia dostawać buziaki, sam często podtyka główkę i nosek
Hej Myszo
Rilla07 pisze:Spilett pisze:Czy u Was też taki leniwy dzień? Nawet Perełeczka nie chciała za bardzo brykać, a o mnie nie wspomnę
Dokładnie tak
Rano troszkę było słoneczka to pobiegały, poszalały do śniadania... a potem błogie nic nie robienie, to znaczy leniwienie się
Myszolandia pisze:no to tylko niech kiedys wpadnie w moje sidła
Spilett pisze:No, to u nas też. Ziewam od rana
Spilett pisze:Dzisiaj za poskarżenie się Rafałowi że nie chcę iść jutro do szkoły, zostałam opierdzielona krzykiem słowami "Daj mi spokój ze swoim marudzeniem, nie chcesz do szkoły, ciesz się że masz stypendium i masz iść do szkoły i nie marudzić!!!".
Przykro mi było
Spilett pisze:Dzisiaj za poskarżenie się Rafałowi że nie chcę iść jutro do szkoły, zostałam opierdzielona krzykiem słowami "Daj mi spokój ze swoim marudzeniem, nie chcesz do szkoły, ciesz się że masz stypendium i masz iść do szkoły i nie marudzić!!!".
Przykro mi było
po_prostu_ania pisze:Mam to samo, ZAWSZE![]()
W ogóle jestem strasznym śpiochem, czasami jedyną motywacją do wstania rano na zajęcia jest świadomość, że jak wrócę to mogę się z powrotem wpakować do łóżka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 113 gości