♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 13, 2014 14:11 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Obrazek

Mószó ♥ ja nie wyczymię :oops:

Obrazek

wiem !!!!!! buziaka od emnie chces :1luvu: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie kwi 13, 2014 15:00 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Hej Dziewczyny :1luvu:

Pochmurna niedziela chyba udziela się wszystkim.
Kocurki leniuchują :)
Dzisiaj miałam uroczą pobudkę. Muszeron wlazł na mnie i elegancko tą swoją różową tarką zrobił mi peeling brody i nosa :mrgreen:
To chyba miało znaczyć "wstawaj i karm mnie, miziaj mnie, baw się ze mną" :D
Chwilę później zgarnął malucha do zabawy i zaczęły się dzikie galopady aż do śniadania :)

Myszolandia pisze:wiem !!!!!! buziaka od emnie chces :1luvu: :oops:

Akurat Teemcia uwielbia dostawać buziaki, sam często podtyka główkę i nosek :D
Hej Myszo :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie kwi 13, 2014 16:13 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:Dzisiaj miałam uroczą pobudkę. Muszeron wlazł na mnie i elegancko tą swoją różową tarką zrobił mi peeling brody i nosa :mrgreen:

Jak uroczo :1luvu: Muszu po prostu chciał Cię wyręczyć w porannej toalecie :lol:

po_prostu_ania

Od: Śro lut 19, 2014 18:49

Post » Nie kwi 13, 2014 16:15 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Witaj Kasiu :1luvu:
Pobudka marzenie :mrgreen:

Mnie Tofiś dziś obudził kładąc się na mnie. Zrobił chlebka na mojej klatce piersiowej i głośno mruczał :mrgreen:
Było nam słodko i z trudem wylazłam z łóżka :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie kwi 13, 2014 17:38 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

po_prostu_ania pisze:
Rilla07 pisze:Dzisiaj miałam uroczą pobudkę. Muszeron wlazł na mnie i elegancko tą swoją różową tarką zrobił mi peeling brody i nosa :mrgreen:

Jak uroczo :1luvu: Muszu po prostu chciał Cię wyręczyć w porannej toalecie :lol:

Chyba tak, chociaż strasznie ostry ma ten język :D

Miraclle pisze:Witaj Kasiu :1luvu:
Pobudka marzenie :mrgreen:

Mnie Tofiś dziś obudził kładąc się na mnie. Zrobił chlebka na mojej klatce piersiowej i głośno mruczał :mrgreen:
Było nam słodko i z trudem wylazłam z łóżka :ryk: :ryk:

Hej Basiu :1luvu:

Bardzo lubię takie pobudki :D
Muszeron ma swoje rytuały, poranne i wieczorne. Maluch za to kilka razy dziennie pcha się na kolana i domaga miziania :)

Znam, to znam... 5 kg żywej wagi na klatce piersiowej :D Jednak nie ma zmiłuj, trza pomiziać i wydrapać, oby się kocurro nie obraził czy coś :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Nie kwi 13, 2014 17:42 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Cześć Kawaleria :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie kwi 13, 2014 18:02 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Spilett pisze:Cześć Kawaleria :1luvu:

Hej Madziś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Nie kwi 13, 2014 18:03 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Czy u Was też taki leniwy dzień? Nawet Perełeczka nie chciała za bardzo brykać, a o mnie nie wspomnę :D

Spilett

Post » Nie kwi 13, 2014 18:27 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Spilett pisze:Czy u Was też taki leniwy dzień? Nawet Perełeczka nie chciała za bardzo brykać, a o mnie nie wspomnę :D

Dokładnie tak :D
Rano troszkę było słoneczka to pobiegały, poszalały do śniadania... a potem błogie nic nie robienie, to znaczy leniwienie się :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Nie kwi 13, 2014 18:31 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:
Akurat Teemcia uwielbia dostawać buziaki, sam często podtyka główkę i nosek :D
Hej Myszo :1luvu:

no to tylko niech kiedys wpadnie w moje sidła :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie kwi 13, 2014 18:36 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:
Spilett pisze:Czy u Was też taki leniwy dzień? Nawet Perełeczka nie chciała za bardzo brykać, a o mnie nie wspomnę :D

Dokładnie tak :D
Rano troszkę było słoneczka to pobiegały, poszalały do śniadania... a potem błogie nic nie robienie, to znaczy leniwienie się :mrgreen:

No, to u nas też. Ziewam od rana :P

Spilett

Post » Nie kwi 13, 2014 19:17 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Myszolandia pisze:no to tylko niech kiedys wpadnie w moje sidła :mrgreen:

Dla niego miziania nigdy za wiele :mrgreen:
Spilett pisze:No, to u nas też. Ziewam od rana :P

Ja też :roll: A jutro niestety poniedziałek :crying:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Nie kwi 13, 2014 19:19 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Dzisiaj za poskarżenie się Rafałowi że nie chcę iść jutro do szkoły, zostałam opierdzielona krzykiem słowami "Daj mi spokój ze swoim marudzeniem, nie chcesz do szkoły, ciesz się że masz stypendium i masz iść do szkoły i nie marudzić!!!".
Przykro mi było :(

Spilett

Post » Nie kwi 13, 2014 19:47 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Spilett pisze:Dzisiaj za poskarżenie się Rafałowi że nie chcę iść jutro do szkoły, zostałam opierdzielona krzykiem słowami "Daj mi spokój ze swoim marudzeniem, nie chcesz do szkoły, ciesz się że masz stypendium i masz iść do szkoły i nie marudzić!!!".

Mam to samo, ZAWSZE :roll:
W ogóle jestem strasznym śpiochem, czasami jedyną motywacją do wstania rano na zajęcia jest świadomość, że jak wrócę to mogę się z powrotem wpakować do łóżka :oops:

po_prostu_ania

Od: Śro lut 19, 2014 18:49

Post » Nie kwi 13, 2014 20:08 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Spilett pisze:Dzisiaj za poskarżenie się Rafałowi że nie chcę iść jutro do szkoły, zostałam opierdzielona krzykiem słowami "Daj mi spokój ze swoim marudzeniem, nie chcesz do szkoły, ciesz się że masz stypendium i masz iść do szkoły i nie marudzić!!!".

:(
Faceci są jednak gruboskórni :roll:
Ja też nie mogę sobie za bardzo ponarzekać, bo zaraz mam wykład :D

po_prostu_ania pisze:Mam to samo, ZAWSZE :roll:
W ogóle jestem strasznym śpiochem, czasami jedyną motywacją do wstania rano na zajęcia jest świadomość, że jak wrócę to mogę się z powrotem wpakować do łóżka :oops:

Też tak mam :mrgreen:
Dla mnie sobotnia czy niedzielna wizja spania ile wlezie (a czasem się udaje) to po prostu raj na ziemi :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]