Delikatna Fanta-już we własnym domku! FB str.39

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 13, 2014 14:03 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Nie, to nie byłby dobry dom dla delikatnej kotki. Poza tym dzieci są różne, niektóre nadaktywne ruchowo :wink: , takie niedelikatne po prostu Obrazek.
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Nie kwi 13, 2014 14:38 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Dziecko cały czas krzyczało ipiszczało-słyszałam w trakcie rozmowy, ale dla mnie najgorsze jest to,że poprzedni kot zaginął przez niedopatrzenia i znów biora następnego, nie wyciągając wniosków-bo nie mam złudzeń-kota i tak dostaną -pełno jest osób, które mają kocięta od własnych kotek i upychają je gdzie sie tylko da-bez skrupułów.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie kwi 13, 2014 16:19 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Taki dom to nie jest dobry pomysł.
Lepiej poczekać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie kwi 13, 2014 18:18 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Dostałam zapytanie na maila-czekam na odpowiedź, a ok 20 stej zadzwonię-teraz mam farbe na głowie, więc nie bardzo mogę korzystać z telefonu :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie kwi 13, 2014 18:23 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Coś się ruszyło :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie kwi 13, 2014 18:27 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Oby oferty były sensowne! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie kwi 13, 2014 18:28 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Tylko takie mają być :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie kwi 13, 2014 18:59 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

No cóż-Państwo się zastanowią.
Domek z Warszawy, nawet chyba miałabym darmowy transport do Warszawy, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie-zobaczymy.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie kwi 13, 2014 19:34 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie kwi 13, 2014 19:52 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Dzięki Elu-ja mam mieszane uczucia co do takiego zastanawiania się-tak było poprzednim razem i nic z tego nie wyszło. :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie kwi 13, 2014 19:55 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Nie ma co się spieszyć. Lepiej kilka dni dłużej zaczekać i wybrać najlepszą ofertę. Teraz jest okres przedświąteczny i może każdy trochę rzadziej zagląda na FB. Ale trzeba cały czas udostępniać wydarzenie i zapraszać na nie kogo się da. Wierzę że Fancia wkrótce znajdzie dobry domek. Kciuki cały czas zaciśnięte. :ok: :ok: :ok:
Człowiek jest cywilizowany na tyle, na ile potrafi zrozumieć kotaObrazek

andy3458

Od: Wto wrz 03, 2013 16:45

Post » Nie kwi 13, 2014 20:03 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Andy ja nie chcę sie jej pozbyć, tylko znaleźć dobry dom, dlatego nie podtrzymałam kontaktu z pierwszymi oferentami.
Tylko ,że Fanta cierpi, a ja tez patrząc jak jest gnębiona :(
Na FB nikt nie zainteresował sie póki co, własciwie nikt poza nami nie zagląda-tyle zaproszonych osób, ale jakoś nie dołączają :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie kwi 13, 2014 20:23 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Kasiu, może w tym ogłoszeniu na Tablicy zmienić tytuł?
Wpisać takie wyrazy jak, np.: kot, kotka, do adopcji, za darmo, oddam...zainteresowanym łatwiej będzie trafić na taki anons.
Jak myślisz?
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Nie kwi 13, 2014 20:26 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

I.....chyba coś może z tego być :D
Właśnie Pan dzwonił i po rozmowie z zoną postanowili dać Fantusi dom.
Jesteśmy w kontakcie-Państwu sie nie pali, poczekają, tym bardziej,że na razie jest u nich króliś córki do Świąt, a ja i tak wczesniej nie dam rady z transportem.
Państwo mieli koteczkę, ale musieli ją uspić z powodu choroby.Karmią porządnymi karmami, mają zaufanego weta.
Czyli jakby coś drgneło!
Może to bedzie strzał w 10-kę?
Państwo mają dorosłą córkę, więc to nie małolaty, zresztą spokój i rozwagę słychac po głosie-Pan nawet chce partycypować w kosztach dowozu-po raz drugi dopiero mi się to zdarza! 8O
Ale mam nadzieję,że to nie będzie konieczne, bo może kuzyn mi ją zawiezie, jak będzie do Wa-wy wracał

Rutko to ogłoszenie jest w dziale Koty, więc kto szuka kota, to przede wszystkim tam.
Ostatnio edytowano Nie kwi 13, 2014 20:39 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie kwi 13, 2014 20:32 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Tak jeszcze pomyślałem że na FB można wydarzenie Fanty ogłosić w kilku grupach. Na razie jest tylko na stronie głównej, ale są jeszcze różne grupy na których też można ogłaszać. Zapisanie się do jakiejś grupy to jest kwestia wysłania swojego zgłoszenia i .. zaczekać na odpowiedź. Wydarzenie Fanty można by było ogłosić np. na: Udostępniamy wydarzenia, Pomagamy zwierzakom, Udostępniamy potrzebujące zwierzęta, Z pomocą dla czworonogów, Kotki,pieski-adopcje i inne, Chatka dla kociaczka, Udostępniamy zwierzaki, Psy i koty do adopcji, Koty, Pomoc kotom, Kocia strefa pomocy. Te grupy były by wg. mnie najbardziej odpowiednie. Wtedy ilość osób do których dotrze wydarzenie będzie jeszcze większa. :)
Człowiek jest cywilizowany na tyle, na ile potrafi zrozumieć kotaObrazek

andy3458

Od: Wto wrz 03, 2013 16:45

[poprzednia][następna]