♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Dużo fot str. 89 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 11, 2014 17:49 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Spilett pisze:Zobaczę jak podziała Urine, powinno być ok.
Dzisiaj cały dzień cierpiałam z powodu mało przyjemnych dolegliwości okresowych, miałam zrobić conajmniej 70 opisów a zrobiłam 30, bo ciągle latałam do toalety :(
Ponadto Pysiowi pogorszyła się ta łuszczyca na głowie, gonię go do dermatologa ale on do lekarza to jeszcze gorzej niż ja :( A wygląda na to, że włoski trzeba będzie ściąć...

Oj to naprawdę nie fajnie. Z łuszczycą nie ma żartów. Pomijam fakt że nie fajnie wygląda i raczej nie przysporzy Rafałowi znajomych to nie leczona może doprowadzić do wielu komplikacji.
Przychodził do nas kiedyś taki klient. Sypało się z niego niesamowicie a ludzie za nim stali w odległości co najmniej metra.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt kwi 11, 2014 17:51 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Bo on ma takie włoski kręcone, zobacz sobie na moim FB mamy jedno zdjęcie razem.
I najgorsze te płaty ma na środku, centralna część głowy, nad czołem cała linia, po bokach i z tyłu. Tam to jest masakra. A że on tych włosów ma ile ma, to takie łysowate miejsca mu widać i tam te płatki, porażka :(

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt kwi 11, 2014 17:53 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Spilett pisze:Bo on ma takie włoski kręcone, zobacz sobie na moim FB mamy jedno zdjęcie razem.
I najgorsze te płaty ma na środku, centralna część głowy, nad czołem cała linia, po bokach i z tyłu. Tam to jest masakra. A że on tych włosów ma ile ma, to takie łysowate miejsca mu widać i tam te płatki, porażka :(

To może weź mu trochę po ambicji pojedź żepowinien sie leczyć bo jak to będzie wyglądało jak będziecie ślub brali albo jak z dziećmi na spacer pójdzie taki obsypany. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 11, 2014 17:55 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Ewa L. pisze:
Spilett pisze:Bo on ma takie włoski kręcone, zobacz sobie na moim FB mamy jedno zdjęcie razem.

To może weź mu trochę po ambicji pojedź żepowinien sie leczyć bo jak to będzie wyglądało jak będziecie ślub brali albo jak z dziećmi na spacer pójdzie taki obsypany. :mrgreen:

W ogóle odkąd mu powiedziałam, że MUSI iść do lekarza i być może ściąć włoski, żeby łatwiej mu się wchłaniały jakieś leki czy coś, to się zasępił i dupa, zamknął się w swojej skorupce :?

Spilett

Post » Pt kwi 11, 2014 18:00 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Obiecane zdjęcia Perełeczki - na to krzesło nasiusiała :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Spilett

Post » Pt kwi 11, 2014 18:03 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:

W ogóle odkąd mu powiedziałam, że MUSI iść do lekarza i być może ściąć włoski, żeby łatwiej mu się wchłaniały jakieś leki czy coś, to się zasępił i dupa, zamknął się w swojej skorupce :?

Widziałam go - kłaczki ma fajne :roll:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 11, 2014 18:06 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Oj ten Perełsonek - takie wygodne krzesełko zalać. 8)
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 11, 2014 18:08 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

No :roll: Teraz śpi na łóżku a ja z kompem na kolanach na drugim, wcale nie takim wygodnym, fotelu.
Zrobiłam sobie herbatę czerwoną i... zapomniałam o niej! Jak sobie przypomniałam była już chłodna i gorzka jak pies.

Spilett

Post » Pt kwi 11, 2014 18:12 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

I druga część sesji:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Spilett

Post » Pt kwi 11, 2014 18:42 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Hej Madziś :1luvu:

Dzisiaj chyba taki pechowy piątek, ja też mam same przygody :roll:

Śliczna sesja :)
I wreszcie Perełkowy pyszczuś z bliska :D

Spilett pisze:Obrazek

Śliczna jesteś Perełko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nosek pięknie zarysowany niczym konturówką :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt kwi 11, 2014 18:43 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Hej Kasiu, a u Was co, znowu dziąsełka Muszowe?

Spilett

Post » Pt kwi 11, 2014 18:44 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Pełełka, a dlaczemu ty siusiasz na krzesełko? Nic cię nie boli? Nie przeziębnęłaś se dupinki?
Mała Ciorna Carmen zmartwiona
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt kwi 11, 2014 18:47 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

MB&Ofelia pisze:Pełełka, a dlaczemu ty siusiasz na krzesełko? Nic cię nie boli? Nie przeziębnęłaś se dupinki?
Mała Ciorna Carmen zmartwiona

Ceść Carmenku. Raczej się nie przeziąbnęłam, bo nie miałam kiedy. Duża nawet okna nie otforzy pożądnie tylko tak troszku że nawet noska nie wsadzę! A krzesło stało, to siuśnęłam no...
Perełka siusiak

Spilett

Post » Pt kwi 11, 2014 18:57 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Spilett pisze:Hej Kasiu, a u Was co, znowu dziąsełka Muszowe?

Na szczęście moje dzisiejsze perypetie nie dotyczą kocurków :)
Mam nadzieję, że to nie chwilowe :( Ostatnio co chwilę coś się działo, tu dziąsełka, tu problemy z brzuszkiem u Muszu itd. Na szczęście to wszystko pod kontrolą.
Dziś za to miałam dzień wpadek... od zgubienia kluczy (na szczęście wypadły tuż przed klatką schodową), przez rozbicie w markecie soku (oczywiście za niego zapłaciłam) po rozwalenie sobie telefonu (jeszcze "żyje" ale obity) :mrgreen: Po prostu super piątek :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt kwi 11, 2014 19:00 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

O, no to nieciekawie :( Ale czasem jest taki dzień gdzie wszystko się sypie...
Ja mam we wtorek kolokwium z durnego przedmiotu i dopiero jutro zacznę się uczyć. Masakra.

Spilett

[poprzednia][następna]