Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna57 pisze:Z opóznieniem, ale też jestem
Narośl podoba mi się bardzoNiech rośnie zdrowo.
felin pisze:No to chyba ja Lucusia jakoś lepiej karmię![]()
Do suchego chleba, jak dotąd, się nie dobierał
ezzme pisze::mrgreen: jestem
mały wygląda jakby miał mieć kryzę
casica pisze:felin pisze:No to chyba ja Lucusia jakoś lepiej karmię![]()
Do suchego chleba, jak dotąd, się nie dobierał
Ojtamojtam, nie mów hop, poczekaj aż zamieszka w Łodzi![]()
On też zacznie rozważać etyczną stronę spożywania mięsa, może zażąda certyfikatu o pochodzeniu od szczęśliwych zwierząt, kto wieezzme pisze::mrgreen: jestem
mały wygląda jakby miał mieć kryzę
A witaj![]()
Wiesz, że i ja mam takie podejrzenia? Że jakiś Norweg się tam gdzieś wśród przodków przewinął? Bo jak siedzi udając Anubisa to pyszczek ma taki "inny" i faktycznie pod brodą ma jakby kryzę.
Ale nie zamierzamy nikogo udawać, jesteśmy uczciwym dachowcem, z kryzą czy bez
felin pisze:Hy, hyJak jechałam z Luckiem do lecznicy to jakaś pańcia w autobusie pytała jaka to rasa, bo jej coś wygląda jak norweski
![]()
Ale taka raczej z tych co to na każdego ładnego kota mówią "śiamka"
ewan pisze:Oświadczam z pełną stanowczością, że Dżygit ma po mnie to co najlepsze![]()
Chyba jakąś zrzutkę karmy musimy zrobić dla tych biednych, głodnych kotów, czas jest dobry święta idą
jozefina1970 pisze:Eee, zgubiłam wątek![]()
Ale miałam nawał albo i nawałnicę zdarzeń nagłych albo i niespodziewanych
casica pisze:I okopana w Bieszczadach
skaskaNH pisze:Natomiast te ostatnie zdjęcia budzą moje najgorsze podejrzenia: mały bury kotek jest głodzony. A z głodu, to wiadomo, nawet suchy chleb się zje.
skaskaNH pisze:Aaaaa, zaspałamAle
na czwartej stronie jeszcze nikt nie siknął, więc kolej na mnie
![]()
Dooglądałam i doczytałam o narośli![]()
Natomiast te ostatnie zdjęcia budzą moje najgorsze podejrzenia: mały bury kotek jest głodzony. A z głodu, to wiadomo, nawet suchy chleb się zje.
Czy ktoś ma telefon do TOZ-u?
jozefina1970 pisze:casica pisze:I okopana w Bieszczadach
Jeszcze nie, niestety. Okopywałam się, zanim po powrocie z fabryki do domu nie odkryłam pękniętej rury w prawie świeżo wyremontowanej łazience. Z okopów nici...
casica pisze:O współczuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości