Ewa ma duży kłopot z internetem

Ale mamy nowe wiadomości:
Justyna M. Warszawa 100,00 zł
Gleb P. Rzeszów 25,00 zł
Zofia S. Łódź 50,00 zł
Jolanta W. Łódź 20,00 zł
Daria R. Łódź 4,00 zł
Monika Z. Sosnowiec 100,00 zł
Magdalena Z. x 70,00 zł
Monika P. Kraków 50,00 zł
Aleksandra M. Mysłowice 35,00 zł
Barbara G. 100,00 zł
Małgorzata S. Katowice 20,00 zł
Dagmara P. Wrocław 50,00 zł
Magdalena Z. 100,00 zł
Katarzyna S. Syców 50,00 zł
Niestety, nie znamy ników
Tak napisała Ania:
Bardzo wszystkich przepraszam, ale domowy Internet mi padł, a w pracy straszny młyn, siedziałam po godzinach i nie bardzo miałam siłę na cokolwiek więcej…. To wpłaty na koniec tygodnia - 774zł!!!!! Kolejne zaktualizuję.
Bardzo, bardzo dziękujemy. Rachunek z lecznicy 200zł, skan wraz z wypisami załączam. Nie mam paragonów na pozostałe rzeczy, zwyczajnie nie pomyślałam, że będą potrzebne…
Wypisy, faktura
Nie wiem, czy dotarła króciutka wiadomość z 6 kwietnia? Wysłałam ją smsm Ewie - kocurek czuł się już nieźle, uciekł z klatki przy sprzątaniu - oczywiście na przednich łapkach, tylne jeszcze ciągnął za sobą. Był na kontroli w lecznicy, wszystko jest na dobrej drodze. Wczoraj zrobił, w klatce oczywiście, kilka kroków w normalnej pozycji. Z klatki nie jest wypuszczany, nie wolno - musi mieć ograniczenie ruchu. Nudzi mu się, więc sporo czasu spędza na kolankach - mruczy wtedy, przeszczęśliwy.

Apetyt ma - ale najchętniej je wtedy, kiedy miseczkę podaje się kotkowi pod nosek, czule przy tym gadając.

Nie bardzo wiem, czy mogę o to prosić, ale… przed Farciarzem do lecznicy trafił ciężko zatruty kotek, już ma dom, ale faktura wisi niezapłacona…. Napisze o nim więcej, postaram się jak najszybciej,
No i Marika opowiedziała mi więcej o szczegółach znalezienia Farciarza, naprawdę miała wielkie szczęście, też napiszę.
I o suni, która od kilku dni jest u niej - spod sklepu….
Wypisy wstawię jak zmienię pdf na jpg - jeszcze nie wiem jak, ale się dowiem. No i Ewa będzie narzekać, że zdjęcia wielkości znaczków pocztowych....