MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 08, 2014 11:59 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Tak naprawdę,to ciężko mieć 8 kotów i psiaka plus dziczki,ale cóż zrobię,serce podpowiada inaczej.
Karma też kosztuje,a przecież nie będę ich karmić Kitekatem,bo to ich zabije.SZPIEGUŚ JEST WIRTUALNIE ZAADOPTOWANY PRZEZ NASZĄ CUDOWNĄ FORUMOWICZKĘ -KOTY DWA12 :1luvu: także jakoś damy radę,jak mu czegoś będzie brakowało to będę na wątku prosić o karmę ,on na wolności nie da rady,jego czas już minął...
kicikicimiauhau

Post » Wto kwi 08, 2014 12:24 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Bardzo się cieszę - oczywiście głównie z punktu widzenia Szpiegula :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto kwi 08, 2014 12:51 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

:kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Wto kwi 08, 2014 14:48 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

morelowa pisze:Bardzo się cieszę - oczywiście głównie z punktu widzenia Szpiegula :mrgreen:

Ale to fajny kocur - i my też się z Niego cieszymy
:piwa:
Labella pisze:Świetnie!!!! Wspaniała wiadomość. Szkoda, że tak mało jest na tym świecie ludzi o tak wielkim sercu. Kot staruszek, wydawać by się mogło bez szans. Trafił na cudownych ludzi!!! :1luvu:

Wszyscy się od Szpiegula odwrócili w czasie choroby, tzn.' karmiciele' chcieli go uśpić, bo się męczy[/],a i tak pożyje do jesieni :evil:
Dziękuję Labelli za paczkę z Immunodolem, RC Calm i mokrymi rarytasami :1luvu: Szpiegul wszystko dokladnie obejrzal i ral, co zje na podwieczorek :mrgreen:
Obrazek Obrazek
zdjęcia Szpiegula w nast.poscie
kicikicimiauhau

Post » Wto kwi 08, 2014 14:53 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
na drugim zdj widac przepukline po peknieciu powlok brzusznych wskutek wypadku albo raczek krzywdy spowodowanej przez.czlowieka :(
kicikicimiauhau

Post » Wto kwi 08, 2014 15:39 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

kicikicimiauhau pisze:Szpiegul u nas zostaje, to taki wieczny tymczasik :smiech3: On się innych ludzi boi, zmiana miejsca byłaby dla niego dużym stresem.

witajcie :) dopiero teraz przeczytałam historię Szpiega smutną ale zakończoną bajkowym wymarzonym domem :)
kocham Was :1luvu: i dziękuję w imieniu cudnego Szpiega :kotek: imię też ma cudne :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto kwi 08, 2014 15:47 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

wibryska pisze:
kicikicimiauhau pisze:Szpiegul u nas zostaje, to taki wieczny tymczasik :smiech3: On się innych ludzi boi, zmiana miejsca byłaby dla niego dużym stresem.

witajcie :) dopiero teraz przeczytałam historię Szpiega smutną ale zakończoną bajkowym wymarzonym domem :)
kocham Was :1luvu: i dziękuję w imieniu cudnego Szpiega :kotek: imię też ma cudne :1luvu:

:1luvu: :love:
kicikicimiauhau

Post » Wto kwi 08, 2014 15:49 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

wibryska pisze:

Ja też! :lol:

A jakie prezenty dostał! 8O

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Wto kwi 08, 2014 16:07 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

A co z tą przepukliną, znaczy co weci na to? Nie trzeba z nią nic robić??
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto kwi 08, 2014 17:40 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

morelowa pisze:A co z tą przepukliną, znaczy co weci na to? Nie trzeba z nią nic robić??

Wetka powiedziala, ze to bylo bardzo dawno temu, na pewno wtedy wymagalo interwencji chorurga, gdyz mial pekniete powloki brzuszne, teraz juz nie trzeba z tym nic robic, nie zagraza jego zyciu. Ale wyedy musial sie wycierpiec :( w ogole on jest caly w bliznach, moze pociety nozem - w kazdym razie to nie sa blizny po walce z kocurami. Samo to, ze takstroni lod ludzi cos znaczy :( przeszedl wiele zlego w swoim dlugim zyciu, cud, ze tyle przezyl na wolnosci...
kicikicimiauhau

Post » Wto kwi 08, 2014 17:51 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Chiara pisze:
wibryska pisze:

Ja też! :lol:

A jakie prezenty dostał! 8O

Prezenty mu bardzo smakują :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Wto kwi 08, 2014 18:10 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Proszę ode mnie podrapać Szpiega za uszkiem, albo tam, gdzie najbardziej lubi :love:
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Wto kwi 08, 2014 18:24 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

[quote="dzika ruta"]Proszę ode mnie podrapać Szpiega za uszkiem, albo tam, gdzie najbardziej lubi :love:[/quote
Głaski ma dziś pewne, staruszek dużo wypoczywa, ale na wizyty od razu wstaje i tanczy. Uwielbia drapanie za ucholem, po glowce i po grzbiecie :smokin:
Jutro mija drugi tydzien, odkad Szpiegul ma dom :birthday: :balony: :partygirl: :dance:
kicikicimiauhau

Post » Wto kwi 08, 2014 18:52 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

kicikicimiauhau pisze:Jutro mija drugi tydzien, odkad Szpiegul ma dom :birthday: :balony: :partygirl: :dance:

:ok: :ok: :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro kwi 09, 2014 13:09 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Za Szpiegusia :ok:

Przepuklina mogła też być już od urodzenia, moja Zuzia urodziła się z przepukliną, przy sterylce naprawili, żyła sobie tak rok z tą przepukliną :) Kiedyś też urodził się mojej kotce Kasi kocurek z przepukliną. To było 23 lata temu i wszyscy byli zdziwieni że kot może mieć przepuklinę, to były inne czasy, ale weterynarz bez problemu zoperował.

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

[poprzednia][następna]