Karma też kosztuje,a przecież nie będę ich karmić Kitekatem,bo to ich zabije.SZPIEGUŚ JEST WIRTUALNIE ZAADOPTOWANY PRZEZ NASZĄ CUDOWNĄ FORUMOWICZKĘ -KOTY DWA12

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Bardzo się cieszę - oczywiście głównie z punktu widzenia Szpiegula
Labella pisze:Świetnie!!!! Wspaniała wiadomość. Szkoda, że tak mało jest na tym świecie ludzi o tak wielkim sercu. Kot staruszek, wydawać by się mogło bez szans. Trafił na cudownych ludzi!!!
kicikicimiauhau pisze:Szpiegul u nas zostaje, to taki wieczny tymczasikOn się innych ludzi boi, zmiana miejsca byłaby dla niego dużym stresem.
wibryska pisze:kicikicimiauhau pisze:Szpiegul u nas zostaje, to taki wieczny tymczasikOn się innych ludzi boi, zmiana miejsca byłaby dla niego dużym stresem.
witajciedopiero teraz przeczytałam historię Szpiega smutną ale zakończoną bajkowym wymarzonym domem
kocham Wasi dziękuję w imieniu cudnego Szpiega
imię też ma cudne
wibryska pisze:kicikicimiauhau pisze:Szpiegul u nas zostaje, to taki wieczny tymczasikOn się innych ludzi boi, zmiana miejsca byłaby dla niego dużym stresem.
witajciedopiero teraz przeczytałam historię Szpiega smutną ale zakończoną bajkowym wymarzonym domem
imię też ma cudne
morelowa pisze:A co z tą przepukliną, znaczy co weci na to? Nie trzeba z nią nic robić??
Chiara pisze:wibryska pisze:kicikicimiauhau pisze:Szpiegul u nas zostaje, to taki wieczny tymczasikOn się innych ludzi boi, zmiana miejsca byłaby dla niego dużym stresem.
imię też ma cudne
Ja też!
A jakie prezenty dostał!
kicikicimiauhau pisze:Jutro mija drugi tydzien, odkad Szpiegul ma dom![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 70 gości