Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 26, 2014 20:25 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Witam wszystkich.
Powiem krótko - Lamar Wielkim Poetą Jest! :ryk:
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Śro mar 26, 2014 20:26 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Spilett pisze:
MB&Ofelia pisze:Lamałku. Nasza Duzia też pękała łepnie, ale se popusiała i już nie pęka. My też se z nią popusiałyśmy, mozna było poleżeć na wyrku bo się nie wierciła tak jak w nocy. A teraz dostałyśmy rypcię, Ofelku amciała, a ja nie, bo nie lubię. Jak chcesz to przytuptaj do nas to ci dam moje pół rypci.
Mała Ciorna Carmen

A czy ja tesz mogem się załapać na rypciem? Bo ona pewnie mniamuśna a ja nie dostanę :(
Perełka zawsze głodna

To i ja przylecę!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro mar 26, 2014 20:56 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Zaprosiam wszytkich na rypcię. Ino tuptajcie szypko szypko, póki Ofelku pusia, bo jak się obudzi, to zeźre całą rypcię.
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw mar 27, 2014 19:47 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Lecem zanim Lamarro mi wszystko wyje! Kukurukufama!
Inka

MaryLux

Post » Pt mar 28, 2014 18:36 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Jak tam Lamarro w piątek i jego Zacna Blodka ?

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Sob mar 29, 2014 14:28 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Lamarkó, dzie jeśteśkeś?

MaryLux

Post » Nie kwi 06, 2014 9:39 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Blodka, mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku.

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Nie kwi 06, 2014 17:47 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Blooooooooodzia! <drze gardzioło>
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie kwi 06, 2014 18:45 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

LamarÓ? Gdzie jesteś, kotÓ?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt kwi 11, 2014 20:03 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Heja Kochane moje.
Przepraszam za tak długą i niewybaczalną nieobecność.
U mnie i u Lamarka wszystko ok, natomiast porobiło się trochę, w związku z tym że piszę pracę i jestem więcej zabiegana niż zwykle, nie mam czasu dosłownie na nic.
Co wieczór planuję sobie że przysiądę i napiszę paręnaście stron, a w efekcie ze zmęczenia padam na ryj i kończy się na jednej stronie a potem idę spać.
W ubiegłym tygodniu zmarła mi Babcia, moja ukochana Babcia. Najlepsza z najlepszych jaką tylko każdy mógłby sobie wymarzyć. To dzięki niej mam mojego Kotka, gdybym wtedy do niej nie przyjechała i nie wyszła na podwórko to Lamarek nie byłby ze mną.
Najsmutniejsze jest to, że Babcia zostawiła mi mieszkanie własnościowe w testamencie , niestety częśc rodzinki zaczyna się zachowywać jak hieny i grożą mi sprawą w sądzie o zachówek.
Byłam już u notariusza i zostałam dokładnie poinstruowana co mam robić, na jakie koszta się przygotować i przede wszystkim wyszłam stamtąd niesamowicie podbudowana , z nastawieniem że mam się nie dać zastraszyć, ponieważ nie powinno być tak źle.
Szczegółów Wam oszczędzę, ale miałam już takiego doła że chciałam spadek odrzucić i niech się żrą o to mieszkanie i pozarzynają , ale pani Rejent zapytała mnie tylko czy ja się dobrze czuję i że mam tego nie robić.

Poza tym dziś w nocy Lamar przegiął pałę.
Zrobił mi "gazometrię"- skoczył na mnie gamoń około północy z kanapy na bok twarzy , rozciął cały płatek uszny, krew lała się ze mnie jak z zarzynanej świni przez godzinę, nie potrafiłam tego zatamować, dobrze że nie skończyło się na oku albo policzku.
Normalnie jak wbił mi pazur to słyszałam rozcinaną tkankę, takie "traaaach!!!", wyłam z bólu w kiblu przez dobre 15 minut. A ten przyszedł i się łasił i słodko mruczał.
Nie wiem co w niego wstąpiło, ale powiem Wam że po kastracji wcale nie jest spokojniejszy, przynajmniej na razie.
Nie dalej jak przedwczoraj atakował seksualnie ( :D) rękę Młodego. To możliwe? Przecież co, nie pojadę do weta z reklamacją :P
Są godziny że śpi jak zabity, ale są momenty kiedy wstępuje w niego demon.
Ale i tak go kocham i nie zamierzam przestać.

Jeszcze raz przepraszam że mnie nie było ale z racji tego że mam wiele spraw do pozałatwiania, w najbliższym czasie nie będę pojawiać się zbyt często.

Buziam Was wszystkich :1luvu:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Pt kwi 11, 2014 20:13 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Kochana, trzymaj się ciepło :)
Lamarek jeszcze resztki hormonów musi zutylizować :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt kwi 11, 2014 20:15 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Hej Blodzinko :1luvu:

Domyśliłam się, że pewnie piszesz pracę i jesteś zabiegana.
Bardzo mi przykro z powodu Babci :( Nie da się opisać smutku po odejściu ukochanej osoby :(

Niestety zdarza się, że kot przypadkiem wbije pazura :(
Oj Lamarku, ale Ci w dupince wrze :D
Kastracja ... no cóż, u moich kocurków również obeszła się bez echa, spokojniejsze to nie były nawet przez chwilę :)

Trzymaj się kochana, miziaj od nas Lamarka mocno i zaglądaj jak najczęściej :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt kwi 11, 2014 20:15 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Oj Kasiu faktycznie, przygody miałaś! Co do mieszkania - nie poddawaj się, zaufaj adwokatowi a będzie dobrze, zobaczysz :1luvu:
Lamarkowi wybacz i przytul, nie gniewaj się mocno na niego :1luvu:

Też z Perełsem buziamy Was i miziamy :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia][następna]