OTW11-Adapciaki f.83-85 ; Tak sobie żyjem...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 05, 2014 19:26 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

oby tych okruszków dobra było jak najwięcej w Twoim życiu Asiu :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie kwi 06, 2014 14:33 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

Puściłam ogłoszenia Mikusia i Myszki. Jako pary :wink: i osobno.
Kciuki poproszę. Dzieciaki szczęścia nie mają do fajnych domów. Znaczy się mają. Ale te fajne rezygnują bo coś się w rodzinie dzieje chorobowego.

Jeszcze Karolince coś muszę tekstowo wymodzić.

Dziś mam migrenę. Skutek wczorajszego stresu albo starości.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 06, 2014 22:18 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

Za fajne domy :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon kwi 07, 2014 8:03 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

ametyst55 pisze:Za fajne domy :ok: :ok: :ok:

Dzięki, kiedyś tam będą .Wcześniej czy później znajdą kociska fajne domki. Wiem to. Choć czasem kusi chęć oddania pierwszej "lepiej" brzmiącej osobie by sobie rozgęścić mieszkanie i zagęścić portfel.

Mam już pierwsze odezwy z ogłoszeń. A jakże.
O 24 godzinie przyszły dwa sms-y z zapytaniem o kota i lekkim przeproszeniem ,że tak późno się ośmielają pisać. Oczywiście bez określenia o jakiego kota chodzi. Zostało to wybaczone .Mam dobry charakter. Taki ludzko wyrozumiały :oops: . Trudno , przeżyłam godzinę kontaktu i to, że prosiłam w ogłoszeniach by sms-ów nie pisać. Wiem, życie jest różne i zrozumiawszy ich desperację posiadania kota raczyłam odpowiedzieć. O 4 rano. Wtedy wenę akuratnie miałam. Liczę na równe mojemu zrozumienie i kontakty dalsze na podanego maila.

Tak, mam odezwy na Mikusia i Myszkę. Dziś otworzyłam pocztę i jest anonimowe zapytanie. Nie o anonimowego kota. Bym się nie pomyliła dostałam podpowiedź. Napiszę tylko,że ogłoszenie jest Myszki i fotki są też Myszkowe.
Witam jestem zainteresowana jednym kotkiem :-)
Chodzi mi o tego jaśniutkiego szarego w kółeczku zaznaczyłam który dokładnie

Obrazek

Ludzie nie przestaną mnie zadziwiać. Aż strach wstawiać coś w tle czy dla towarzystwa ,bo może zechcą adoptować. Choć może i fajnie by było. Na Mikusiowym ogłoszeniu jest fota Mikusia , którego ja całuśnie przytulam. Może ktoś mnie też zakreśli kółeczkiem. :lol:
Poszłabym na pełne miseczki, wylegiwanie się do upadłego, może dom być nawet wychodzący bo będę się pilnować ganka i pór posiłku. Umiem korzystać z sedesu i z pilota.
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 07, 2014 8:25 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

przecież oni by pewnie nie odróżnili, gdybyś pojechała do nich z tym po prawej (nie w kółeczku)

mnie się często zdarza, że jak zajadę z kotem
to ludzie mówią
"bardzo ładny, ale ładniejszy/większy/ bardziej puchaty/bardziej słodki niz na zdjęciu

a zawsze zawożę właściwego 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon kwi 07, 2014 8:39 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

Akuratnie te pewnie by rozróżniono. Jednak nie mam w zwyczaju odpowiadać na anonimy. Więc odpuszczę sobie i tę kobietkę.

Od dwóch dni znów koty kotłowniane nie przychodzą. Po ilości puszek i butelek mogę wnioskować,że były imprezy na jej terenie. I cholera mamuśka nie dostała na czas prowery bo jej w niedzielę i dziś nie było. Znów jest zaziębiona.
A mnie się kończy mi unidox. Muszę do wetki się uśmiechnąć o recepty. Te wahania temperatur bardzo dziki rozłożyły zdrowotnie. Szczególnie pingwin osiedlowy był chory. Bardzo. On, kot nie do zdarcia nie mógł jeść tak był zaglucony. Nie pokazał się kilka dni a jak wreszcie przylazł to sapał jak lokomotywa. Chudy i zaropiały. Na jego widok opadły mi łapki ze strachu. Brał antybiotyk 2 tygodnie zanim odważyłam się odstawić . Inne też nie lepiej się popisały. Nie lubię takich zmian w pogodzie bo ona nic dobrego zwierzakom nie wróży.
Idziemy z Mentosem do weta w środę to może poproszę.
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 07, 2014 9:22 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

Na moje ogłoszenia Kubusia, gdzie na zdjęciach była jopop, ktoś zapytał o możliwość przygarnięcia także pani :mrgreen: także wszystko przed Tobą :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon kwi 07, 2014 10:52 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

a ja siebie zawsze ze zdjęć do ogłoszeń wycinam - a to takie szanse daje

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon kwi 07, 2014 11:03 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

Patmol pisze:a ja siebie zawsze ze zdjęć do ogłoszeń wycinam - a to takie szanse daje

Też się wycinam. By od kota uwagi swą urodą nie odwracać. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 07, 2014 11:16 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

No, nie trać nadziei. Też wpisywałam w swoim czasie korespondencję od pana - bodajże - Marka, a nawet swojego zdjęcia nie zamieściłam. Może dla niektórych wygląd nie jest ważny, tylko wnętrze - po takim ogłoszeniu można rozpoznać bystry umysł (zna ortografię i interpunkcję nawet) i serce (kocha koty). :mrgreen:
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon kwi 07, 2014 13:36 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

O "dziwnych" mailach nie dotyczących kotów nawet wspominam bo takowe są na porządku dziennym. Jak się ma niebanalną urodę i mega ciekawy umysł (piszę tu skromnie o sobie :oops: ) to zawsze jakieś zainteresowanie się wzbudza. Ludziom się chce jaja robić :mrgreen: i zabijają nadmiar czasu pisaniną różnistą. Co niektorzy to muszą mieć nadmiar czasu bo sporo go poświecają na wyszukiwanie kfiatkuf i jeszcze mają chęć pisać epistoły.
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 07, 2014 21:58 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

Nie trzeba kotów ogłaszać by dostawać dziwne wiadomości :mrgreen: jakis czas temu dostałam wiadomość na facebooku od kobity szczęśliwej z faktu ze we mnie sobowtóra swego znalazła :mrgreen: i zapragnęła poznać bliżej moje zainteresowania i curriculum vitae :) dodam tylko ze podobieństwo tkwiło jedynie w kolorze włosów wiec sobowtorem byłam zapewne jednym z wielu :mrgreen:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon kwi 07, 2014 22:06 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

Zdarzyło mi się kilka razy widzieć osoby, które były do siebie bardzo podobne. Może niezupełnie wyglądowo, ale miały w sobie takie "coś", że wyglądały co prawda nie jak sobowtóry, ale np. siostry. Oczywiście nikogo nie nękałam.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon kwi 07, 2014 22:19 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

Rzecz w tym ze to dziewczę nie było do mnie podobne :mrgreen: no może troszeczkę ale z tym sobowtorem to za daleko posunięte wnioski :mrgreen: swoją droga ciekawe jak mnie znalazła przeszukuje Facebooka w poszukiwaniu podobnych pięknot do siebie :mrgreen:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto kwi 08, 2014 7:09 Re: OTW11-F:14/16.Zapraszamy na nowe fotki str.47

Mam biegłą księgową w pracy. Biegłą mocno przebiegłą i nic nie robię innego tylko tabelki klepię, liczę procenty i takie tam. Wybaczyc proszę więc milczenie i brak wpisów.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]