Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:Ojojoj to pędź do weta, całkiem możliwe, że Salsa się czymś zaraziła od malutkiej. Koty mogą mieć ból gardła bez kataru, kiedyś moja Elisha miała czerwone, a oprócz tego nie miała żadnych innych objawów.
Milena_MK pisze:Wiesz co, no ja bym na pewno ich poinformowała o tej sytuacji na Twoim miejscu, bo to nie jest w porządku. Kotka powinni przekazać zdrowego, to nawet nie chodzi już o pieniądze, ale o bezpieczeństwo kotka. Chora kicia przeciez nie powinna jechać do nowego domku, bo zmiana otoczenia dodatkowo ją osłabia i choroba może się szybko rozwinąć. Dodatkowo, jest to też zagrożenie dla obecnego kotka, bo może się zarazić. No niefajnie, powiem Ci.
JoasiaS pisze:Kciuki za zdrówko obydwu panien![]()
![]()
Milena_MK pisze: Devonki mają wrażliwą skórę, stąd wiele rzeczy na niej widać. Pewnie gdyby tak ogolić moją Elishę, to niejednego bąbelka czy zadrapanie miałaby na sobie. A na devonkach wszystko widać. Trzymam kciuki, żeby to nie była alergia
oleska222 pisze:Milena_MK pisze: Devonki mają wrażliwą skórę, stąd wiele rzeczy na niej widać. Pewnie gdyby tak ogolić moją Elishę, to niejednego bąbelka czy zadrapanie miałaby na sobie. A na devonkach wszystko widać. Trzymam kciuki, żeby to nie była alergia
Racja, szyja łysa jak u sępaJestem dobrej myśli bo dzisiaj widać już dużą poprawę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości