Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaska pisze:DeDe - to kolejne oszustwo - tylko troche bardziej wyrafinowane - to jest pokazywanie - patrzcie w mojej hodowli rodza sie tylko idealne kociaki
Obrzydliwosc
Ska pisze:Coz, ja troche nie rozumiem po co te dyskusje skoro wszyscy stoimy po tej samej stronie barykady.
Czy ktos uwaza ze jest cos niehalo z pomyslami Wojtka?
Jesli tak, to co konkretnie?
TŻ Oberhexe pisze:I tak nie rozwiąże to problemu tych "chodowców", którzy nie są nigdzie zarejestrowani... Tak długo, jak polskie prawo dopuszcza rozmnażanie i sprzedawanie zwierząt bez ładu i składu, wszystkie te akcje będą walką z wiatrakami...
agal pisze:Wiesz, co jest niehalo z pomysłaem Wojtka i kilku jeszcze innych osób wypowiadających się w tym wątku? Że są pomysłami. Potrzeba do tego realizatora. Ja naprawdę chętnie wydrukuję i powielę 500szt artukułu rasowy=rodowodowy, tylko niech ktoś stanie i go rozdaje, bo tak się składa, że będąc na wystawie mam wiele innych związanych z wystawianiem kotów rzeczy do załatwienia.
agal pisze:Ska pisze:Coz, ja troche nie rozumiem po co te dyskusje skoro wszyscy stoimy po tej samej stronie barykady.
Czy ktos uwaza ze jest cos niehalo z pomyslami Wojtka?
Jesli tak, to co konkretnie?
Wiesz, co jest niehalo z pomysłaem Wojtka i kilku jeszcze innych osób wypowiadających się w tym wątku? Że są pomysłami. Potrzeba do tego realizatora. Ja naprawdę chętnie wydrukuję i powielę 500szt artukułu rasowy=rodowodowy, tylko niech ktoś stanie i go rozdaje, bo tak się składa, że będąc na wystawie mam wiele innych związanych z wystawianiem kotów rzeczy do załatwienia.
Chcecie coś zrobić? To proszę - zróbcie. Nie gadajcie nam, że trzeba - tylko działajcie. Bo my działamyJeśli i Wy się dołączycie - będzie nas więcej. I może w końcu cos zawalczymy.
A.
Jana pisze:agal pisze:Wiesz, co jest niehalo z pomysłaem Wojtka i kilku jeszcze innych osób wypowiadających się w tym wątku? Że są pomysłami. Potrzeba do tego realizatora. Ja naprawdę chętnie wydrukuję i powielę 500szt artukułu rasowy=rodowodowy, tylko niech ktoś stanie i go rozdaje, bo tak się składa, że będąc na wystawie mam wiele innych związanych z wystawianiem kotów rzeczy do załatwienia.
Zgłaszam się - mogę być rozdawaczem ulotek na wystawie w Warszawie - powiedzcie kiedy i gdzie się zgłosić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 155 gości