morelowo-migdałowa jesień

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 18, 2014 17:54 Re: W morelowo-migdałowym domku

Poszedl M. na poczte.

Śledzim :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro mar 26, 2014 10:14 Re: W morelowo-migdałowym domku

Coś mi forum nadal dziwaczy..
POwiadomienia przychodzą, ale nie mogę przez linki w nich wejść, odpowiada, że za długie oczekiwanie..itd.
Ale u kogoś przeczytałam, że jak wchodzi przez forum1.miau, to wchodzi :?
Więc jak wpiszę ręcznie tę 1, adres to się otwiera 8O , ale w powiadomieniowych linkach nie ma jej. To co ? mam do końca życia sobie wpisywać?
Na swój wątek tez nie mogłam wejść przez banerek, tylko z obserwowanych..

Niech mnie ktoś oświeci!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro mar 26, 2014 10:17 Re: W morelowo-migdałowym domku

Na razie będą problemy, ale wkrótce forum powinno działać normalnie :ok: :ok: .
Co u Was słychać?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 26, 2014 10:28 Re: W morelowo-migdałowym domku

U mnie powiadomieniowe linki działają,
oprócz linka "do mnie", który odsyła do obcego wątku, w dodatku na inne podforum - Nasze Koty 8O
Być może ktoś ręcznie ustawiał linki i zamiast "Fioletowe tymczasy..." podpiął "Cztery koty..." :roll:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro mar 26, 2014 14:43 Re: W morelowo-migdałowym domku

Zadziałało po południu. Bez wpisywania 'jedynki' co bardzo mnie cieszy, bo nie lubię grzebaniny i ciągnącego się latami otwierania wątków :wink:

Reszta też u nas działa. Koty wyraźnie ospałe i mniej jedzące jak jest zachmurzone, odzyskują wigor kiedy wychodzi słoneczko. Meteoropactwo takie :mrgreen:
Mnie cieszy, że moge nie narzekać - ciepło jest! I jeszcze jest perspektywa lata!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro kwi 02, 2014 9:02 Re: W morelowo-migdałowym domku

Morelowo?! :strach:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro kwi 02, 2014 9:05 Re: W morelowo-migdałowym domku

Jest, żyje, na frorum zagląda, tylko swój wątek opuściła. Bo pewnie koty spokojnie sobie żyją i nic ciekawego się nie dzieje u niej :mrgreen: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro kwi 02, 2014 10:04 Re: W morelowo-migdałowym domku

Nie opuściła, nie opuściła :mrgreen: ale racja - sobie spokojnie żyją . Koty.

Obrazek

morelowa

Post » Śro kwi 02, 2014 13:12 Re: W morelowo-migdałowym domku

morelowa pisze:Nie opuściła, nie opuściła :mrgreen: ale racja - sobie spokojnie żyją . Koty.

Podejrzane.

Koty cos zrobily MoreloweJ?!
Poczekajmy...

Dorota

Post » Śro kwi 02, 2014 13:40 Re: W morelowo-migdałowym domku

U mnie czy słońce czy deszcz to szaleństwa :( :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro kwi 02, 2014 13:49 Re: W morelowo-migdałowym domku

KOty - zrobiły? taaa, normalnie. Snują się po kuchni, udają, że głodne, w miskach chrupy i resztki śniadaniowe [duże :twisted: ], któreś piszczy, któreś obwąchuje moją kawę..
Dostają świeżo otwarte mleczko.. wąchają i .. nie piją. Za Morelą latam z miską, bo sto razy było tak, że odwraca się i odchodzi, a za czwartym podetknięcie...
[i tu mi się po raz czwarty dziś wyłączył $%^&*(^%# komp]
.. podetknięciem wylizuje do czysta , próbując wylizać dno rozpłaszczonym jęzorem.
I ciągle sobie obiecuję, że nie będę i bym nie robiła tak, gdyby to nie było mięso albo właśnie mleko, którego na dłużej nie można zostawić. Z chrupami albo badziewną puszką nie latam.
One są takie wredne.

Kolejny raz wróciłam z zakupów prawie ze łzami ze złości. W 5 sklepach nie ma wołowiny ani indyka. Te sklepy są ode mnie po okręgu, nie ma tak ,że sobie zrobię zakupy po drodze wracając skądś, nie. Nie mam nic dla tych głupich futrzaków w lodówce. Po prostu czasem udaje mi się trafić gdzieś na wołowinę albo filet. Trafić.
Nie rozumiem tego. Wszędzie słyszę - może przed weekendem; w tym tygodniu nie zamawiamy, bo.. ; i tak nikt nie kupuje..;
Wieprzowina w pełnym 'rozmiarze' jest natomiast.

Obrazek

morelowa

Post » Śro kwi 02, 2014 16:54 Re: W morelowo-migdałowym domku

8O a moze Ty masz złe podejscie pedagogiczne albo cóś :roll:
Czytam, czytam i dziwuje sie nezmiernie- i tak wykoncypowałam,że chyba do mnie na szkołe przetrwania musisz je przysłać, po tygodniu koty wracaja "jak nowe" , czyli tabula raza i możesz je dobrze zaprogramowac , aby jadły wsio :lol:
Naprawde nic im nie robie strasznego, nic- nigdy nie mam problemów z tymi reklamowanymi jako wydziwiające, moi rodzice takie dwa dziady maja , moja ciocia miała -a przy mnie jadły wszystko - dyć musi to być podejscie podagogiczne 8) :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro kwi 02, 2014 17:01 Re: W morelowo-migdałowym domku

Masz absolutną rację! :mrgreen:
To jak będziesz przejeżdżała na trasie, to możesz je zabrać. Chętnie wyślę na kolonie.
A sama będę miała luuuuuuz :ok:

Obrazek

morelowa

Post » Śro kwi 02, 2014 17:10 Re: W morelowo-migdałowym domku

morelowa pisze:Masz absolutną rację! :mrgreen:
To jak będziesz przejeżdżała na trasie, to możesz je zabrać. Chętnie wyślę na kolonie.
A sama będę miała luuuuuuz :ok:

Taaaaa podejrzewałam taka odpowiedź :mrgreen: Nie mogłabym jednak spokojnie spać, zadręczając się,że morelowa płacze po kątach , snuje smutna po domu w.... ciszy, porządku, ładzie i harmonii :lol:
Ale pomysł dobry -tylko D. przekonaj,abym nie musiała w ogródku nocować :lol:

A tak w ogóle to czemu koty tak mają -podobno nawet sporo jest takich ?
U moich rodziców to podstawa wybrzydzania jest jasna - moja mama je rozpuściła , mama wyjeżdża koty do rany przyłóż jedzeniowo :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro kwi 02, 2014 19:53 Re: W morelowo-migdałowym domku

Może się Ciebie boją 8O
Albo się boją, że jak nie ma ich Dużej to nie dostaną jeść?
Ale tak w ogóle to po prostu chyba nie ma jakiejś reguły. Są takie co wyszły z bezdomności a nie żrą i takie co od początku w dobrych warunkach, a wylizują wszystkie miski jakie są w domu.

Nie będę się snuła i płakała, nie :lol: a jak już nie raz pisałam, moje koty są nudne i nierozrabiające , więc porządek i tak mam.

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]