Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 01, 2014 14:15 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu przeredagowałam troszkę ogłoszenie adopcyjne Freyce.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto kwi 01, 2014 15:05 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

ok.Limuś.
Freya to naprawdę rewelacyjny kot ,ona już jest u siebie ,przynajmniej tak myśli :wink: to kot bezstresowy ,opiekuna pokocha tak że :strach: adoruje stale ,przerwa kiedy śpi ,a kiedy ja się kładę muszę przejść miłosny rytuał ,usypianie nos w nos ,usta w usta ,krzyknęła bym helpunku ,ale i tak nikt nie przyjdzie mi na pomoc :twisted:
Przy czym całkowicie ignoruje moje koty ,ich wrzaski ,krzyki i wyzwiska ,totalna olewka efekt w tej chwili na wersalce leży Kropka ,Pola i Freya ,nie ma przyjaźni ale agresja pomalutku jest eliminowana.

Chciała bym znaleźć jej taaaaaaaaaaaaaaaaki dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto kwi 01, 2014 15:26 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:
Chciała bym znaleźć jej taaaaaaaaaaaaaaaaki dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

inny nie wchodzi w rachubę :lol: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto kwi 01, 2014 22:21 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Witam w moim smutaskowie.

tak jakoś byle jakoś :oops: :cry:

dobrej nocki.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto kwi 01, 2014 22:32 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dobrej, spokojnej.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto kwi 01, 2014 22:37 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Spokojnej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro kwi 02, 2014 5:46 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Na smuteczki dobre.... koteczki, pozdrawiam :wink:
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Śro kwi 02, 2014 6:23 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Witam w ten chlodny ale słoneczny poranek :)
Dorciu a gdzie można znaleźć ogłoszenie Frey? Kuzynka mojej kolezanki przymierza się do adopcji może nawet 2 kociakow - jakie są wymagania domku?
Miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro kwi 02, 2014 6:40 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

kaja888 pisze:Witam w ten chlodny ale słoneczny poranek :)
Dorciu a gdzie można znaleźć ogłoszenie Frey? Kuzynka mojej kolezanki przymierza się do adopcji może nawet 2 kociakow - jakie są wymagania domku?

Jest na naszej stronie adopcyjnej
http://adopcje.miau.pl/index.php?p=21061
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro kwi 02, 2014 8:43 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

kaja888 pisze:Witam w ten chlodny ale słoneczny poranek :)

Kaja, moja znajoma wetka szuka domu dla dwóch dorosłych kotów swojej siostry..
Może?
tu ich ogłoszenie: http://adopcje.miau.pl/index.php?p=20917
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro kwi 02, 2014 8:51 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Hej Dorciu :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro kwi 02, 2014 10:28 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

:1luvu:
jeden kot więcej i jeden pies i nie mam jak i gdzie spać.
Ruda to kot nie tylko wiecznie gadający ,mruczący ,ale także w nocy śpiący przy i w i na człowieku .
Jej tłusta dupka jest nie do zepchnięcia ,a jeżeli już ogarnia mnie w k... :oops: i próbuję ją odsunąć z poduszki tak drze ryja i pacza z takim wyrzutem że odpuszczam :|
Na dodatek do łóżka wróciła reszta nafochanych kocich bab i Pontik .....zawsze tak robi kiedy ją opitolę.
Przerypane :crying:

W tej chwili wszystkie posypiają tylko nie Freya ,ona szaleje z Tytkiem :wink:
Niepokoi mnie fakt że oddycha szeleszcząco ,już drugi raz wyciągnęła szyję i charczała ,wygląda to jak by miała duszności :?

Kropelki zapuszczam ,oczy ładniejsze ,błyszczące ,tyle że z jednego wycieka :|

Najważniejsze że widzi :ok:

Co prawda na FB pewna osoba już zainteresowała się czemu zabrałam Freye do okulisty :twisted: czy nie mamy na co wydawać pieniędzy...
To na szczęście moje prywatne pieniądze ,nędzne bo nędzne ale moje i wydałam na to co uważałam za słuszne :twisted: :oops:
Ciężko pracuje na te pieniądze i proszę pozwól mi decydować na co je wydam :twisted:
pozdrawiam mirka t. :wink:

Następny krok będzie znów na Białobrzeską ,kontrol a może nie tylko.

no to sobie ulżyłam.
:oops:

Zaproponowano mi pracę ,codziennie po 1 pracy ,tak na godz, pieniądze żadne 130 zł ,ale to już prawie worek karmy ,niestety przejęła to brygadzistka jako 5 :roll:
Kleszczu mnie trochę wydoił ,ale damy radę .

Ruda szaleje z piłeczką ,zachęca do zabawy Zdzirkę ,chyba jej się uda :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro kwi 02, 2014 15:05 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Cześć Basiu :D
zaraz zacznę Wasszukać po forum a jak znajdę :twisted: to pięknie się przywitam żeby samej nie zostać :ryk:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]