Koty p.Basi bezpieczne,te z białaczką proszą o wsparcie i DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 30, 2014 21:52 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

powodzenia i trzymam kciuki za dalsze losy kotków!!!

iwonaanna87

Od: Czw wrz 05, 2013 7:58

Post » Pon mar 31, 2014 6:57 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Dobrze, że Dziczek coś pojadł, powoli może ruszy z jedzeniem.
Kciuki nieustające :ok: :ok: :ok:

Bożenko, podeślij mi adres na pw (miałam i gdzieś posiałam :roll: ).
Mam ok. 2 kg TOTW, otworzone nie tak dawno i troszkę Acany. Moje dziewczyny na BARFie więc chrupki poszły w odstawkę, prześlę Ci bo szkoda by zwietrzały.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon mar 31, 2014 7:10 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Adres podesłałam. Myślę że mi Bożena głowy nie urwie. :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon mar 31, 2014 7:16 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

meg11 pisze:Adres podesłałam. Myślę że mi Bożena głowy nie urwie. :mrgreen:

Dzięki :)
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon mar 31, 2014 8:08 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

meg11 pisze:
britta pisze:biedne białaczki i biedna Ty :(

przydałaby się karma calm -stres ponoć bardzo sprzyja białaczce -tania niestety nie jest

20zł dołożę gdyby jeszcze ktoś chętny był na dorzucenie.

jeśli to nadal aktualne to mogę dorzucić 20zł

trzymam :ok: za kotki
i zdrówka życzę :)

inosolan

Od: Wto paź 12, 2010 11:59

Post » Pon mar 31, 2014 8:36 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Za pieniążki, które Bożenka dostała zrobiła zamówienie.

Obrazek

W nocy przyszedł Zajączek i polizał ją w ucho :mrgreen: Koty jedzą w tej chwili na zapas, pochłaniają jak odkurzacze.

Nelka83- Bożenka bardzo dziękuje za karmę.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Pon mar 31, 2014 14:52 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

jestem wnerwiona
Kocur jaki do mnie przyjechał jest niekastrowany.Wczoraj dopóki go tam nie pzreniosłam jeszcze jako tako było.Teraz smród na całe meiszkanie,garaż.Białaczki wystraszone na maksa,bo ją sie kocura,dlatego tak zwiewają.Co robic?kocura nei zawioze na kastrację ,bo nie mam czym.Autobusem mnie z tak śmierdzacym kotem nikt nie zabierze :( Wypuścić go?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon mar 31, 2014 15:04 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

może przyplątał się do piwnicy już jak P Basia była chora, może dlatego niekastrowany :(
ktoś zna jakieś sposoby na pozbycie się tego smrodku? pewnie porządnie nie możesz wywietrzyć żeby koty nie powypadały

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Pon mar 31, 2014 15:19 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

jedynym środkiem , który skutecznie działa jest ten -sprawdzony, polecony i najlepiej zdający egzamin z mnóstwa przetestowanych , a niezbyt drogi:

http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... cze/189885

Tulinek był także niewykastrowany , w pracy mieszkał i daliśmy radę , dzieki temu specyfikowi :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon mar 31, 2014 15:41 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Kot został wypuszczony,wybił okno w łazience skacząc na sciany...Uderzył takim wieszakiem na pranie całe szczęscie.inaczej by się pokaleczył
Otworzyłam okno ,żeby się nie pokaleczył,od razu uciekł.W tej chwili gania po garażu,tam zostawiłam mu jedzenie i otwarte drzwi.

Nie ma wyjścia innego,białaczk sa wystraszone ,szczególnie Blondyna :(
Zuczek ciagle kicha,Serafinka tez,Blondynie wychodzi siersc garciami,jest bardzo zestresowana,siediz obecnie w szafce w kuchni.Marynia tez,od razu jak Blondyna się drze to Marunia i Kropka uciekaja

Dzwoniłam do Włocławka,to był bardzo dziki kot wychodzący,wiec sobie tutaj poradzi

pzryszły pzrekazy od Alessandry,nelki...potem nie sprawdzalam,nie mam czasu,ale bardzo Wam dziekuję.Potrzebujemy wszystjkim kotom zrobic podstawowe badania,nei były badane od niczego,wiec nawet antybiotyk trzeba uwazac jaki się poda,bo Blondyna jest już podzesła wiekiem,nie wiadomo jak nerki i watroba...To tyle
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon mar 31, 2014 17:52 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

:cry: a on był testowany na bialaczkę?
myślałaś o podaniu białaczkom karmy calm/syropku? chociaż przez te pierwsze dni

britta

Post » Pon mar 31, 2014 18:49 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Cioteczki ja teraz leze z grypa jelitowa :-(( wiec mam taki pytanie za wczasu. jak wyglada teraz sprawa z dodawaniem ogl bo rozumie ze kontakt tel i mail sie zmienia. czy dodajemy ogl( bo mam nadzieje ze za dwa dni juz mi to cholerstwo przejdzie) czy chwilowo odczekujemy. Takze pytam juz dzis :-)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon mar 31, 2014 18:53 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

britta pisze::cry: a on był testowany na bialaczkę?
myślałaś o podaniu białaczkom karmy calm/syropku? chociaż przez te pierwsze dni

Bożena raczej nie ma tej karmy. Myślę że trzeba trochę odczekać z ogłoszeniami, kociny są ogólnie mało reprezentatywne :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Pon mar 31, 2014 19:48 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Oprócz Denisa i ew.Serafinki inne nie nadaja się do adopcji,sa chore,nie wiem jak będzie z Blondyna,ona to strasznie dzika jest,a Marunia też przy niej się nakręca.
Niestety białaczki nakrecał kocur,juz sa spokojniejsze,a Blondi nie piszczy pod łazienką.Jutro jakies zdjecia postaram się cyknac.

Żuczek jest biedniusi bardzo,jego wydałabym tylko do domu forumowego dla osoby jaka ma doświadczenie z bialaczka,reszta tez chyba.Ujął moje serce ,nawet ne wieci jak,te zdjęcia co sa nie oddaja jego stanu.Jest malutki taki biedniusi,kochany,tylko calowac i tulic.Te koty sa biedne bardzo.Na pewno smierc P.Basi je przybiła stresowo,a wiecie jak jest z opieka nad tak chorymi kotami.Blondyna jest już w podeszłym wieku,ale dzika bardzo,gryzie,drapie,musi miec ew.opiekunów tolerancyjnych.Najgorzej zajmowac się takimi kotami wystrachanymi,bo nie rozumieja,ze człowiek chce im pomóc.
Kocinki maja apetyty,kupy tez ładniusie sa,wiec to majmy opanowane ,jutro z nimi dłużej posiedze,dzisiaj maiłam troche spraw,weta do psa szczepienie i takie tam.
Serafinka zawsze czeka na mnie,wychodzi mi naprzeciw z podniesionym ogonkiem,ona to straszne miziadlo jest.
Marunia to wystrachulec ,ale niegroźny,ucieka ,skacze ,ale jak ja złapie to jest łagodna.
Kropka tak samo,zwiewa,ale bezpieczna.

Kocur dizkus siedzi w garazu,obskoczył poletko ze dwa razy i wszedl sam do garazu,ma tam otwarte drzwi i jedzonko.

Chciałabym podizękowac za Wasze wpłaty ,kilka przyszło,wiec serdecznie dziękujemy.Zbieram na badania wszystkim kociakom,bo nie maiły nic robione,a od tego tzreba zaczac.Musze to organizacyjnie zrobic,żeby nie jeździć z jednym kotem,tylko kilka zabrac za jednym zamachem.

kOTY PZRYJECHAŁAY W DNIU29.03.2014
26,03 "na czynsz -kwiecień_meg 11-50zł-bardzo dziekuję
26.03-na czynsz poszło od taizu-100zł-bardzo dziekuję
28.03-britta cegiełka na czynsz-10zł-bardzo dziękuję
stówe dorzuciła moja kolezanka

28.03- 50zł -INOSOLAN, ZA M-C KWIECIEŃ, KOT - MA RYNIA -bardzo dziękujemy :kotek:
28.03- 30zł-Alienor na białaczkę -bardzo dziękuję :kotek:
31.03- 30zł-DAROWIZNA DLA KOTECZKI, ALESSANDRA-bardzo dziekuję :kotek:
31.03- 30zł-nelka83, kwiecień, Denis -bardzo dziekuję :kotek:
31.03 -zakup karmy TOTW+10 PUSZEK BOZITY NA KWOTE-146,01ZŁ
meg11 pisze:][url=http://naforum.zapodaj.net/7e67f6239b7f.jpg.html]Obrazek[/url
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon mar 31, 2014 19:56 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

a ten dzikusek białaczkowy? żeby tylko nie rozniósł zarazy, nie daje mi to spokoju :roll:

britta

[poprzednia][następna]