Oprócz Denisa i ew.Serafinki inne nie nadaja się do adopcji,sa chore,nie wiem jak będzie z Blondyna,ona to strasznie dzika jest,a Marunia też przy niej się nakręca.
Niestety białaczki nakrecał kocur,juz sa spokojniejsze,a Blondi nie piszczy pod łazienką.Jutro jakies zdjecia postaram się cyknac.
Żuczek jest biedniusi bardzo,jego wydałabym tylko do domu forumowego dla osoby jaka ma doświadczenie z bialaczka,reszta tez chyba.Ujął moje serce ,nawet ne wieci jak,te zdjęcia co sa nie oddaja jego stanu.Jest malutki taki biedniusi,kochany,tylko calowac i tulic.Te koty sa biedne bardzo.Na pewno smierc P.Basi je przybiła stresowo,a wiecie jak jest z opieka nad tak chorymi kotami.Blondyna jest już w podeszłym wieku,ale dzika bardzo,gryzie,drapie,musi miec ew.opiekunów tolerancyjnych.Najgorzej zajmowac się takimi kotami wystrachanymi,bo nie rozumieja,ze człowiek chce im pomóc.
Kocinki maja apetyty,kupy tez ładniusie sa,wiec to majmy opanowane ,jutro z nimi dłużej posiedze,dzisiaj maiłam troche spraw,weta do psa szczepienie i takie tam.
Serafinka zawsze czeka na mnie,wychodzi mi naprzeciw z podniesionym ogonkiem,ona to straszne miziadlo jest.
Marunia to wystrachulec ,ale niegroźny,ucieka ,skacze ,ale jak ja złapie to jest łagodna.
Kropka tak samo,zwiewa,ale bezpieczna.
Kocur dizkus siedzi w garazu,obskoczył poletko ze dwa razy i wszedl sam do garazu,ma tam otwarte drzwi i jedzonko.
Chciałabym podizękowac za Wasze wpłaty ,kilka przyszło,wiec serdecznie dziękujemy.Zbieram na badania wszystkim kociakom,bo nie maiły nic robione,a od tego tzreba zaczac.Musze to organizacyjnie zrobic,żeby nie jeździć z jednym kotem,tylko kilka zabrac za jednym zamachem.
kOTY PZRYJECHAŁAY W DNIU29.03.2014
26,03 "na czynsz -kwiecień_meg 11-50zł-bardzo dziekuję
26.03-na czynsz poszło od taizu-100zł-bardzo dziekuję
28.03-britta cegiełka na czynsz-10zł-bardzo dziękuję
stówe dorzuciła moja kolezanka
28.03- 50zł -INOSOLAN, ZA M-C KWIECIEŃ, KOT - MA RYNIA -bardzo dziękujemy
28.03- 30zł-Alienor na białaczkę -bardzo dziękuję
31.03- 30zł-DAROWIZNA DLA KOTECZKI, ALESSANDRA-bardzo dziekuję
31.03- 30zł-nelka83, kwiecień, Denis -bardzo dziekuję
31.03 -zakup karmy TOTW+10 PUSZEK BOZITY NA KWOTE-146,01ZŁ
meg11 pisze:][url=http://naforum.zapodaj.net/7e67f6239b7f.jpg.html]

[/url